TVILLINGSJÄLAR – TWIN SOUL

i-love-you-birgitta-andlig-inspiration-my-twin-soul

IDAG NÄR JAG VAKNADE UPP ,DÅ GÅR JAG TILLBAKA FRÅGAR MIG. VAD HÄNDE MED MIG NÄR JAG MÖTER MIN TVILLINGSJÄL. Eller varför jag reagerar så, eller andra runt mig och alla dessa frågor som snurrade runt mig.

Men jag tänkte på min känsla för ordet TVILLINGSJÄL ,TWIN SOUL hur jag reagerade på det ,och hur människor ser på det. Jag tänkte på mitt sätt ,att bara säga tvillingsjäl eller twin soul, för plötsligt var det svårt att säga det, när den äkta tvillingsjälen dök upp. DET VAR PÅ RIKTIGT.

JAG HAR TÄNKT PÅ NÄR HAN DÖK UPP – vilken knäpp känsla jag får i kroppen ,eller så blir jag plötsligt rädd ATT MÖTA MIN TVILLINGSJÄL ,TWIN SOUL, THE BIG LOVE SOM DE KALLAR DET. 

MEN VAD HÄNDER MED MIG SOM SPRINGER NÄR HÖR SURFPLATTAN RINGER som både springer till honom, och snabbt vill springa ifrån ,men måste dit till Surfplatta, för att prata lite till och lite till.

Men folk ser hur rädd jag är, men jag måste prata med honom, för vilken glädje jag kände när jag bara såg hans signaler från Facebook, Birgitta, jag är här nu, jag glömde bort tiden, men sedan kommer vardagen, och jag blir lite orolig kan vara sant han är min tvillingsjäl ,hur kan han gilla mig som är så gammal, men det fanns inte hindret mellan oss utan bara kärlek, men ändå ,så kom tvivlet in om tvillingsjäl ,twin soul KAN DET VARA SANT.

Men jag går tillbaka, hur människor pratar om tvillingsjälar, du är min twin soul ,tills jag möter på min twin soul ,min tvillingsjäl på riktigt, då blir jag rädd och vill springa ifrån. HAN TILLHÖR ANDRA TVILLINGSJÄL, SOM JAG BLEV RÄDD FÖR, JAG UPPTÄCKER LEVER MED SAMBON SOM TILLHÖR OSS.

HAN MÅR DÅLIG NÄR GUD HITTAR PÅ ANDRA SAKER ,TWN SOUL. JAG HOPPAR INTE HÖGT AV GLÄDJE.

MIN SAMBO TILLHÖR TVILLINGSJÄL ,TWIN SOUL ,tills andra dök upp och stökar till för oss. Men såg aldrig att vi var det. Men känner vi hör ihop med varandra då. Men han kan säga, att han känner tvillingsjäl mellan oss två. Men samma med mig. Men vi tillhör jorden och nu får ni se oss.

JAG KAN INTE SPRINGA FRÅN HONOM, DET KÄNNS SOM JAG SITTER FAST I TJÄRA OCH KAN INTE RÖRA MIG ALLS utan bara vill njuta av varje sekund, att bara titta lite grann ,och lite grann igen, och igen ,men ändå så rädd när mina järn spöken sätter igång, ,då tror inte alls på vad GREAT MASTER LADY NADA eller ÄRKEÄNGLARNA SA, för det känns hela tiden som ett gift inom mig, eller så har jag svårt att tro på det ,att han är min tvillingsjäl twin soul.

Jag tänker på hur jag reagerar ,som är twin soul ,tvillingsjäl och även kallar mig för PROTECTION att det känns så konstigt när man får höra sanningen ,eller hur människor ser på oss eller vilka vi är. BIG PROTECTION.

JAG TÄNKER PÅ NÄR GREAT MASTER LADY NADA BAD MIG SKRIVA OM TVILLINGSJÄLARNA TWIN SOUL att nu får människor följa oss, men ändå har jag svårt ATT SKRIVA OM BIG LOVE ,bara för jag är twin soul ,tvillingsjäl ,för annars är det så enkelt att kasta ur sig, du är min tvillingsjäl, twin soul, men när det är på riktigt när allvarligt kommer in, då springer man eller känner rädslan FÖR BIG LOVE, BIG LOV BIG LOVE ,men då har jag verkligen mött på big love det var sanningen serverades till mig.

Men ändå reagerar jag så, fast jag vet att han är min big love ,men varför reagerar jag med rädsla när jag möter på BIG LOVE? När han hittade mig ,då kände han äkta kärlek när hittade mitt foto på Facebook. Det är han som måste börja.

Jag upplevde glädje och rädsla.

JAG UPPLEVER ENERGIN MÖRK NÄR VI BÖRJADE MEN KÄNNER KÄRLEK. För vissa dagar kände jag bara rädsla när vi hade öppnat upp hjärtat. Det kändes som en farlig energi jag mött på. HAN KOMMER FRÅN KURDISTAN. Han har mörk kultur som han håller på att ändra om då.

Jag har frågat mig själv om det är mitt intellekt ,som är för stort eller vad är det med mig? Men jag ser par jag känner till ,hur hon reagera på tvillingsjäl ,twin soul när hon är det på RIKTIGT vi vill prata så lite om om det ,och känner igen mig. Jag reagerar på samma sätt.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är rbvajflfefianf0uaaol8y1_e_4773.jpg

Men great master Lady Nada sa, att nu får ni följa twin soul tvillingsjälarna ,och det är ända tillfället att göra det. Jag minns även att ärkeänglarna pratade om twin soul tvillingsjäl jag var lite förvånad över allt, de sa bara att han är din tvillingsjäl när jag kände så mycket kärlek för honom ,och sedan gick allt så fort att lämna min sambo. Men ingen vill byta med han. Ni som gottar er i tvillingsjälar ,twin soul. Men han föll pladask blev sjuk från oss. VILL NI BYTA MED HAN, NEJ SÄGER NI LEVER NORMAL RELATON. 

VI SKA SKRIVA OM KÄRLEK ,MEN HAR SVÅRT ATT UTRYCKA MIG OM KÄRLEK, vad jag känner för honom ,men vet att det är äkta kärlek jag känner, och hur ska jag beskriva det? Jag hade även svårt med, han jag levde med fast jag kände kärlek för honom med. Jag vet vad jag känner för honom, och så har ANDRA LIVEN sett ut, men då visste vi inte om det, att du är  min tvillingsjäl eller twin soul ,eller kallad Protection, vi arbetade bara som vanliga människor. Men kände äkta kärlek ,och fick lite stök mellan oss när vi öppnade hjärtat, eller han såg det på annat sett ,jag var den hårdare av oss.

JAG JÄMFÖR 40- TALET ,men har inte sett allt utan han berättade att vi fick stora problem ,men gick tillbaka till varandra som twin soul, tvillingsjälar gör, men ingen såg vilka vi var, och vi har ingen aning om det.

Jag vet inte hur min tvillingsjäl, twin soul reagerar han som väntar på mig ,men jag känner bara glädje och kärlek när jag pratar med honom, men väntan tär på mig. JAG KÄNNER SJÄLV ATT NU MÅSTE SANNINGEN FRAM TVILLINGSJÄLAR OCH TWIN SOUL, KALLLAS ÄVEN FÖR PROTECTION OCH BIG PROTECTION  SA GREAT MASTER LADY NADA. Ni får tillfälle att lära känna han börja så rätt med mig?

Jag blev mer orolig över varje fel sida jag ÖPPNADE UPP PÅ INTERNET jag fick så dålig hjälp när jag öppnade sidorna om twin soul, men kärlek är kärlek, men twin soul, tvillingsjäl är äkta kärlek.

Men jag har sett att det fanns inget nedskrivit om oss. Han måste känna signalen när det det dags lära känna varandra och bara följa den signalen.

Jag fann så många fel ned skriven.

Jag skriver ner sanningen, vi som är tvillingsjälar ,twin soul har inte så stort intresse av det, genom att jag jobbar med BIG HEAVEN ,DÅ FICK JAG TILL UPPGIFT ATT SKRIVA NER OM OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLARNA.

Jag vet att ingen kan stoppa oss utan vi är född  ,för att arbeta och leva ihop. När signalen slog för mig ,då satt jag fast i ett förhållande och var tvungen att lämna varandra, för jag var klar att gå vidare när jag mötte på min tvillingsjäl twin soul. Han tillhör samma som han twin soul PROTECTION.

JAG SÅG BILDEN INNAN TRÄFFAR HONOM BLINKAR TILL FLERA GÅNGER FRAMFÖR ÖGONEN PÅ MIG. Jag mötte min twin soul tvillingsjäl. Jag började se honom framför mig, och visste inte vem han var tills jag mötte på honom ,då hade jag glömt bort bilden jag började se framför mig. Nu efteråt har jag tänkt på det ,att det var ju han jag såg på bilden när han skickade bilden till mig.

Hur kan jag glömma bort det? Jag tänkte inte ens på det ,jag är kanal, medium vem vet???? Jag fick bara budskap om näste man ,eller min tvillingsjäl ,twin soul som satt och väntade på mig. Jag kände bara väntan ,och kunde inte förstå alls tills jag mötte på honom, att var mannen jag väntade på. MEN HAN HAR SKYDD SÄGER HAN. JAG KAN KÄNNA IN PROBLEM. MEN SÅG INTE DET.
blogg-hade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.