Protection Twin soul history – Tvillingsjälarnas historia

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-min-tvillingsjc3a4l-birgitta-andlig-inspiration-big-protection.png

IDAG ÄR VI TILLBAKA OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR OCH PROTECTION OCH BIG PROTECTION FÖR ATT NI SKA FÖRSTÅ VARFÖR VI FINNS TILL. 

GUD KALLAR OSS PROTECTION,BIG PROTECTION, MEN NI KALLAR OSS FÖR TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, men i själva verket är vi arbetare och arbetar för honom. Vi kan arbeta med lite av varje ,men ibland är det inte så stort arbete i era ögon, men vi kallas för protection ,och får ta på oss arbeten som passar oss, men vi ser inte problematiskt som andra kan se det ,men vi tänker inte så mycket på det, utan vi arbetar som andra människor ,och vi syns inte ens vilka vi är.

MEN NI KALLAR OSS FÖR TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL ,för människorna har döpt oss till det, men vi har inte intressen, för att bli kallad för det. Vi har alltid måste känt äkta kärlek för att hitta igen varandra ,men i grund och botten är vi en ARBETARE. 

JAG HAR TVÅ PROTECTION som både kan ställa till för mig eller hjälper mig, men jag kan inte förstå varför jag har två beskyddare runt mig. Det ända jag har kommit fram till att de måste följa med mig, för jag har sådant arbete ,och nu kan jag verkligen se det när jag sitter såhär illa ,om jag hade haft 1 PROTECTION vilken undergång ,eller han kanske inte ens hann hit, för vi blir tilldelad arbeten som i andras ögon är fruktansvärd eller inte.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c3a4ngelc3a4ngelc3a4ngel.png

Men jag tänker inte på det MEN TÄNKER INTE PÅ DET ÄLSKAR MITT ARBETE ,så för mig är det inga problem alls, men andra skulle kanske säga upp den platsen ,och ta ett annat jobb, men för mig är det bara glädje att jobba såhär. Men nu måste jag ha trust som ni säkert läst ,men jag tänker inte på det ,FAST ANDRA SKULLE  SÄGA NEJ HELA TIDEN ,men jag känner bara glädje att jag får arbeta med dem.

Men vi är som alla andra att vi måste ta ett arbete, och jag valde de här arbetet jag gillar det, MEN ENGLAND PÅ 40 -TALET  ,då hade jag inte en susning om vem jag var, utan en vanlig arbetare ,som skrev på en tidning och kom ut med böcker.

Ni ser säkert ,att jag jämför hela tiden med 40-talet, för det är enkelt att se då. Jag mötte på min ANDRA PROTECTION twin soul ,tvillingsjäl, för att arbeta ihop, men ni har läst alla problem vi hade, men vi levde hela livet ihop. Men såklart hade vi livslång kärlek, för att hålla ihop ,för idag kan folk kuta iväg om de blir less, eller känner att vi har så mycket problem i relationen.

Men Protection måste alltid vända tillbaka ,för vi kände äkta kärlek som andra skulle tänka, varför fortsätter du med den personen ,MEN FÖR OSS FANNS DET BARA KÄRLEK  och ville bara leva ihop, för oss existerade inte skilsmässa när vi  öppnat hjärtat.

NÄR VI DÖR, DÅ FÅR VI STORA PROBLEM, för vi kan inte välja en annan kärlek, att luta oss emot eller ta in honom / henne ,utan då får man leva ensam. Vi har svårt att leva med någon annan om någon dör. Jag tittade på 40-talet och det gick illa.

JAG KÄNNER ENORMT KÄRLEK SEDAN HAN ÖPPNAR MITT HJÄRTA.  

DET FINNS BARA 1 MAN VI VÄNTAR PÅ. VI HAR SVERIGE SOM VISAR PROBLEM RELATION. 

ny-borjan-pa-mitt-liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.