GÅVAN-The gift

gavan-birgitta-andlig-inspirationJAG TAR EN DAG I SENDER KAN INTE GÖRA NÅGOT ÅT DET. Jag sitter och väntar in det ena än det andra ,som andra skulle ge upp. Jag tänker tillbaka på hur det var förut. MEN ALLT VAR MYCKET ENKLARE DÅ. Jag börjar titta mot andevärlden, healing, meditera, för att komma i kontakt med andevärlden. Reiki healing,regression, lär mig inre resor. Men  mal böcker efter böcker. Genom att läka min kropp.  Jag älskar läsa böcker. Men lär mig  om  mig  själv. Kan lära läka mig själv. TAR INRE RESA BÄSTA METODEN .LÄKA SIG SJÄLV

MEN IDAG KAN ÄREÄNGLAR OCH GREAT MASTER DYKA UPP NÄR MÅSTE PRATA MED MIG, KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR folk har kallat ärkeänglar fel. Men är fel har sagt själv till mig. Men kommer från skyddsängeln kallar för det. Men blir fel när döper till ärkeänglar som jag får rätta till när berättar sanningen om 22 ARCH WINGS ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG PRATA MED MIG.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-lady-nada-birgitta-andlig-inspiration.png

Det hände samma sak när Gud dök upp, DÅ STOD VID DISKBÄNKEN OCH PRATAR MED MIG. Jag tänkte inte så mycket på det utan vi pratade som vanligt folk. Jag märker på en gång när han är i närheten där tar jag aldrig fel.

Jag kom att tänka på hur det var förut när jag var tvungen att sitta och meditera, så mycket och nu kommer GUD, ÄRKEÄNGLRNA OCH GREAT MASTER och pratar med mig. Jag tänkte på det igår, hur öppen jag är. Jag kan gå runt och städa och prata med great masters eller ärkeänglarna utan det har blivit till en vana.

Jag behöver inte sitta ner för att prata med dem när de dyker upp. DET GÅR LÄTTARE ATT STÄDA NÄR JAG HAR NÅGON ATT PRATA MED.Men det är samma sak med han som hjälper mig, vi pratar och pratar hela tiden ,så tiden går mycket fortare för mig.

Det är annat när jag sitter med en kund ,då vill sitta en stund bara för att koppla ihop mig ,men jag tror att det har med min kontroll att göra. MÅSTE MEDITERA OCH KOPPAR TILL DEM SOM SKA PRATA MED MIG.

Jag tänker mycket tillbaka på hur det var förut när jag började min andliga bana.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.