Happy valentines day

happy-valentine-day-birgitta-andlig-inspirationHAPPY VALENTINES DAY

Jag satt hela dagen och tittade på happy valentines day.

VARFÖR HAR VI ALLA HJÄRANS DAG som kan skapa konflikter till dem som har ingen lust att fira den dagen. MEN BLIR PÅTVINGAD ATT FIRA ALLA HJÄRTANS DAG även om vi känner att vi kan ge någon annan dag. OM VI VILL KAN VI GE KÄRLEK VARJE DAG. Men precis Valentines day ,då ska alla vara så kära och glada, för att nu är det Valentines day.

Är vi så svårt på att ge varandra kärlek ,eller är det ett nytt påfund att vi måste ge lite mer kärlek????

Jag ser hela tiden hur det haglar HAPPY VALENTINES DAY under hela dagen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning-1.jpgJag är den evige givaren och kan ge kärlek varje dag.

Men är Sverige svår att visa omtanke ,SÅ VI MÅSTE BÖRJA TESTA VALENTINES DAY?

Men hjälpte det?????

Vi kan köpta en vacker bukett med röda rosor vilken dag som helst ,men idag ska alla vara med även om de har svårt att genomföra det. Sverige öppnade porten för mer problem, för alla kan inte genomföra den dagen som en del hade tänkt sig. ALLA HJÄRTANS DAG.

DET ÄR JÄTTEFIN DAG PÅ MÅNGA OLIKA SÄTT ,men den ställer till problem för dem som inte kan vara med. Det ställer till problem för familjerna som redan har svårt. Alla önskar valentines day, för människor får göra vad de vill, för jag önskar desamma till er. Men tänkte på familjer och alla människor som har svårt att genomföra valentines day.

VI HAR FÖRVÄNTINGAR PÅ VALENTINES DAY, men det kan vi glömma bort, för en del tänker inte ens på den dagen. Men vi förväntar oss att personen tänker som vi gör. ALLA HJÄRTAN DAG.

Jag tänker på min exsambo, SOM KOMMER UPP GAV MIG ETT HJÄRTA OCH MASSA GODIS I, men han sa ,du får det nu för jag jobbar den dagen. Han är inte så intresserad av valentines day ,men han gav mig ändå.

2zombr9-jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.