BIG Protection Twin soul Man – BIG HEAVEN

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvillingsjal

JAG HAR INTE LÄMNAT DIG ÄNNU MY LOVE FÖR JAG MÅSTE VÄNTA PÅ GUD.  

Men jag måste skriva om mannen nu, för visa hur vi är föds till jorden ,för att möta dig my love, jag kan inte ta en annan kvinna än dig MY LOVE ,FÖR ALLA KVINNOR ÄR FÖR MIG DIRTY. 

Men varför kan inte människor förstå oss bara för han i England sitter och bara väntar ,för möta Big love, vi kan inte titta åt en annan kvinna, för vi har problem att känna love när vi föds till jorden, men vi kan aldrig se eller ta en annan kvinna än BIG LOVE ,nu har människor sett Birgitta och mig som bara LOVE, så ni kan förstå ,att för mig är kvinnor dirty ,och för Birgittas barn och barnbarn är dirty ,för de är kvinnor men jag älskar barn. Men kan inte tänka mig titta på dem, eller känna BIG LOVE för de är ung, men barn eller människor kan se galet, mamma eller mormor kan bo med så ung man, men han KÄNNER BIG LOVE FÖR HENNE  ,men människor får lära sig om oss vi kan inte titta åt en annan kvinna bara MY BIG LOVE, så intressant nu, så vad kan nu hända bara big love de båda känner för arbete måste vi känna big love, för mötas annars kan vi få stora problem för Gud gav oss män, bara männen signaler till möta big love.

Men kvinnorna kan titta eller ta en annan man bara när de lever på jorden ensam ,men nu båda på jorden för Birgitta måste ha oss med nu när jorden är farlig och fruktansvärd att leva på måste Birgitta ta oss med ,för stort arbete NEJ bara för PROTECTION HENNE ELLER VAD VI KAN SE NU .SWEDEN ÄR BIG PROBLEM. MEN HON MÅSTE TA MED OSS FÖR ARBETE BIG LOVE MÅSTE GE ENERGI TILL JORDEN ,men vi följer med för att jobba eller protection jobb.

Vi kan inte jobba, så mycket för Birgitta måste jobba med lite jobb , för att leva lite på pengarna, men vi hjälper henne bara henne inte andra kvinnor, för vi älskar jobba med henne ,men nu måste den här mannen i England bara vänta, men måste jobba lite för att leva fast han älskar att leva jobba med Birgitta, för kvinnorna måste arbeta bara kvinnorna får hjälp av oss, men hur kan människor tro att mannen kan titta åt en annan kvinna, för människor tror att alla män nu måste ha en kvinna ,som jorden ser ut, MEN JAG ÄLSKAR BARA MY LOVE BARA MY LOVE.

Vi kan prata med andra kvinnor, men inget mer kan vi känna för vi känner bara BIG LOVE FÖR EN KVINNA ,men kvinnorna kan leva och bo med en annan man ,för Gud kan ge arbete till henne, men vi måste stanna hemma då ,men vi gillar det inte alls ,för vi vill följa med men Gud kan säga NEJ ,för Birgitta måste leva eller lära känna annan familj, eller för hon är arbetare som ni sett, men nu har Gud lovat oss att Birgitta får aldrig leva mer ensam utan oss bara PROTETION ,för jorden är hemsk att leva på nu människor kan döda MY LOVE, Vad kan hända då? JO MY LOVE, jag har problem att lita på människorna i Sweden ,för jag ser hur hon lever bara i detta liv ,HAR VI STORA PROBLEM, MEN VI MÅSTE LITA DEN HÄR MANNEN GUD SOM JAG MÅSTE HA TRUST, för så stora problem har vi nu ,men inte de andra paret Birgitta skrev om, de måste lära sig samarbeta som de har stort problem med ,men vi har problem kan inte jobba perfekt jobb om de vill men nu måste vi leva för varje dag TRUST.

MEN KAN INTE TITTA ELLER SE ÅT EN ANNAN KVINNA ELLER SE , men nu måste människorna ta lugna ner sig om den mannen ,FÖR HAN HAR 1 KVINNA inte mer tankar om den mannen MY LOVE. Men människor känner inte oss eller ,SÅ PRATAR OM OSS DIRTY om oss bara, för vi måste arbeta för Gud ,men vi tänker inte på det bara jobba eller leva, för nu får alla jobba ,men i de andra liven fick vi jobba lite lite ,för vi måste leva men vi har stora problem att arbeta med andra ,för vi måste arbeta med Birgitta ,men kan hon ge han JOBB? Eller får hon jobba själv med BIG HAVEN han har svårt för språket och skriva svenska eller prata svenska, för han har börjat lärt sig Engelska, så vad tänker ni nu ARBETE I SWEDEN, för hon kan jobba med det hon älskar att arbeta med, men nu får han lämna landet han verkar gilla bara, FÖR ATT LEVA MED HANS KVINNA ÄLSKAR. Men nu får han se Sweden ,eller så har han stora problem att ta sig hit för Sweden tittar vart den här mannen kommer ifrån ,men Birgitta kan allt om detta ,för hon har levt med en man från ett annat land ,men vad kan hända tror ni?

Jag vet att hon måste möta sin BIG LOVE BIG, för så är det sagt nu, men hela landet svämmar över med människor, som kommer från liknande länder, MEN MY LOVE  MÅSTE HA TRUST FÖR HONOM NU.  Han vet hur han tar sig vidare nu när landet är illa ute nu, SÅ ILLA ÄR DET, men han känner hur han tar sig vidare när han känner av . NU  MÅSTE LANDET MÖTA BIG LOVE MEN INGEN VET IDAG ,HUR HAN TAR SIG VIDARE. 

Gud kan se honom, och vi ser inte ett dyft bara GUD kan se när han har börjat gå ,eller vad vi kan kalla det, HAN SER LANDET ALLT NÄR BIG LOVE TÄNKER TA SIG VIDARE    ,men det vet inte Birgitta, eller jag kan känna när han är på gång, men inget mer känner jag bara, GUD, eller great master kan se honom om han har börjat rört på sig, eller ärkeänglarna kollar hela tiden ,men de kan inte hjälpa eller prata med honom, för det är BARA BIRGITTA SOM KAN DET ,men nu får vi ha trust till honom och inget mer ,FÖR JAG PROTECTION MÅSTE VAKTA HENNE SOM NI HÖR PÅ NAMNET PROTECTION, men nu får ni se om han kan fortsätta hjälpa MY BIG LOVE när han kommer.

MEN VAD KAN HÄNDA OM BIRGITTA DÖR NU BARA FÖR GUD GAV OSS JOBB I SWEDEN ,YES den mannen hon väntar på måste dö, för vad kan hända om han nu måste välja en annan kvinna bara för ett jobb? HAN MÅSTE DÖ, men hur tänker den mannen hela jorden är fylld av vackra kvinnor unga härliga sköna kvinnor, som alla skulle säga till honom, men han sprang från kvinna till kvinna för att leta ,OCH SÖKA BIG LOVE ,SÅ ENKELT är det inte för PROTECTION BIG TWIN SOUL MAN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-20.pngVI KAN BARA SE LOVE, för my big love Twin soul ,för vi är skapta så ,FÖR VI KALLAS FÖR  PROTECTION SOM NI HAR SETT , och vem ska han protection ta nu om hon dör? VEM  ingen kan leva med honom, för han ser alla kvinnor DIRTY. Jag visar bara sanningen, för oss män ,som tror vi har levt själv på jorden ,och det är ett skämt för oss ,för kvinnorna kan leva , MEN INTE MANNEN KAN LEVA UTAN SIN BIG LOVE. Men jag vill bara vara tydlig ,för att ni som läser och vill lära er rätt nu om oss män GLÖM BORT MÄNNEN FÖR VI VILL BARA HA MY LOVE, men jag hoppas att ni förstår, för männen har stora problem när kvinnan dör, och kan inte söka sig en annan kvinna ,och nu så kan ni förstå vilket kärleksfullt liv de får mens hon lever, men när hon dör vad händer då?????

 VI HOPPS ATT GUD HAR ÄNDRAT LAGEN FÖR OSS, för annars är vi tillbaka igen i SWEDEN, för som ni förstå får han STORA PROBLEM som ni förstå bara för att jobba och följa Birgitta nu som ni har sett bara 1 KVINNA  kan han se åt men vilken lycka för MY LOVE  som bara har en man som bara älskar henne för Sweden har problem att hålla sig till en kvinna eller man för de har svårt känna TRUST till den lever med.

MEN VI MÅSTE HA TRUST TILL DEN VI LEVER MED även om vi skapat kaos, eller andra händelser i livet  ,så måste vi ha trust till den vi lever med ,men Sweden har stora problem till det ,för de hittar något annat intressant ,som kanske håller 1 ÅR ,men ni hann bli lycklig en tid ,FÖR ATT KÄNNA BIG LOVE ,men vilka som helst kan se att Sweden har stora problem med kärleken ,för de springer från den andra personen ,och tänker att han är mycket bättre ,men samma man mötte jag på, vad händer om ni försöker ha lite trust till mannen ,eller kvinnan ni lever med? Försök att stanna kvar om de är snäll  eller har slutat slåss ,för ni har då våldsamma män, då hoppas jag ni springer ,så långt ni kan för det är inte kärlek överhuvudtaget, UTAN DIRTY ENERGI NI SPRINGER FRÅN, men lämna om ni har problem med kvinnor ,eller män för livet är er kärt om du lever i ett förhållande där du upplever hemskheter för kärlek kan börja  med TRUST men sedan har ni börjat sluta ha trust till varandra men vad kan hända om du tittar på den du lever med vad har börjat hända nu?????? Ni slutade med skilsmässa som många i Sweden gör men vi måste ha TRUST HELA LIVET för vi känner kärlek även om vi får problem måste vi känna trust och BIG LOVE  hela livet.

Men varför har Sweden så mycket skilsmässor nu? Jo ni har slutat ha TRUST för så kan du känna om du har problem men försök prata med varandra för ni har barn och barnbarn men nu har vi OSS  för Birgitta är en protection Twin soul som har barn och barnbarn men slutat ha TRUST  till oss bara för ett jobb i Sweden gav vi  STORA PROBLEM  för dem för de har familjer samma som Birgitta har men de har lite TRUST till mamma som måste börja jobba och skilsmässa för alla barn och barnbarn är stora problem för dem men Birgitta kommer från oss och vi vet vilka de är jag säger igen mer för att skydda dem för jag har LOVAT att vara tyst om det men jag vet hur de känner för de har själv barn och man och nu börjar mamma skapa stora problem bara för att en annan man dök upp för de kan känna stora problem för mamma lärt dem ATT MED SAMMA MAN KAN DE LEVA  men mamma har hjälpt dem på många sätt att hålla ihop för de har stora jobb och familj hon har gett dem tips som i slutet alltid varit bra för barnbarnen för mamma ÄLSKAR inte skilsmässa utan för barnens bästa har hon sett det.

Men nu har mamma stökat till för dem som lärde dem att HÅLLA IHOP sin familj för barn och barnbarnen får nu ha lite trust nu men de har slutat se eller lita på mamma efter detta bara för vi måste börja jobba men vi har nu bara trust för vi har bara framtiden nu att se bara framåt nu MY BIG LOVE så vi har sagt lite om männen som alla tror sig kan titta åt men SVÅRT för männen ÄLSKAR BARA EN KVINNA så hur tänker alla kvinnor om oss PROTECTION? Vi kan aldrig vara lätt att ta eller se till kvinna som vi känner äkta kärlek men nu kan alla förstå vilken chock familjen fick när han kom BIG PROTECTION TWIN SOUL för åldern gav barnen en chock men LOVE ÄR LOVE SÄGER GUD , men barnen sa NEJ ,men vi måste börja jobba nu när han kom ,för vi kan inte ändra för barnen sa NEJ. VI måste lära barnen trust nu, för de har slutat kontakta mamma när hon mötte BIG LOVE bara den ena pratar lite grann med mamma, men vi har inget val nu än att jobba med Gud ,för jorden har fått BIG PROBLEM NU, och vi måste börja nu när mamma var klar med sitt liv, för nu måste hon jobba med oss ,och barnen måste trust mamma måste trust oss ,men nu slutar jag igen , för jag väntar bara på GUD nu , ALL HJÄLP MY LOVE MÅSTE HA NU.

Men MY LOVE nu har jag skrivit om oss män bara , för att ha TRUST till honom du väntar på ,men jag vet du är bad on this what can now hape now nothing ,men nu får vi känna TRUST ,för hon måste ha all hjälp, ni kan tänka er vilket STORT PROBLEM bara för ett jobb  ,som GUD måste ha av MY LOVE ,men så stannar jag för du måste ha TRUST my love, bara du kan få den hjälpen, för du måste arbeta igen MY LOVE  ,men du sa ingenting om allt ,för du slutade trust när den mannen kom för BIG WORK ,men now vi MUST HAVE TRUST MY BIG LOVE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.