BIG PROTECTON Twin soul woman – BIG HEAVEN

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvillingsjal

NU VILL NI LÄRA ER OM KVINNAN SOM HAR VARIT LÄTT OCH VACKER, men får stora problem när hon öppnar hjärtat ,då kan människor se dirty kvinna för hon får stora problem ,som aldrig du kan förstå .

BIG LOVE FÖR JAG KAN DEM ,så nu kan du lära från mig SOM ÄR BIG PROTECTION, för jag får aldrig skriva skit eller negativt om henne ,eller dåligt, men ärlighet kan jag visa dig om twin soul ,för hon har problem stora problem, för hon kan göra livet till problem om kvinnor börjar tittar åt henne ,FÖR HON ÄLSKAR BARA MÄN BARA EN MÄN.

MEN NI SOM KAN TWIN SOUL KAN LÄRA FRÅN OSS SOM ÄR DET, för jag måste lösa alla problem nu till MY LOVE hon kan vägra eller ställa till problem, men vi måste hjälpa MY LOVE NOW ,för vi har problem med äldre TWIN SOUL ,för hon vägrar allt om vi inte hjälper henne ,vi måste hjälpa henne som vi visste innan hon föddes, för en gammal PROTECTION kan alla förstå ,men vi måste jobba och trust till GUD nu, för den här kvinnan kan inte ens tänka sig möta mannen, innan hon har blivit hjälpt.

Men vi vet varför och nu ska den här kvinnan lära sig leva. Men hon kan visa sidor som människor skulle ge upp, men stark vilja och problematisk när de börjar gå för den här kvinnan kan ni glömma bort för alltid, för människor kan titta eller se den här kvinnan ,men hon har svårt att vara tillsammans med andra kvinnor, för alla kvinnor är dirty ,men inte hennes döttrar FÖR BIG LOVE för henne och riktiga vänner.

Men jag måste skriva om kvinnan för hon kan inte se själv ,men lite kan den här kvinnan se när hon tittar på den andra kvinnan, hur hon fick när hon öppnade hjärtat ,och måste börja gå, som vi kallar det och det är GUD som öppnar oss när det är dags, att börja arbeta ,eller vad han kan kalla det ,men jobb som jobb ,men ni kan skratta om ni såg jobben vi har haft, för ni skulle skratta åt oss, men det är ett jobb för oss.

Men nu som världen ser ut ,får vi börja jobba mer hårt för pengar måste alla människor ha ,men nu lever Birgitta och den andra kvinnan i Sweden ,och då jobbar de på riktigt eller vad ni kallar det ,men vad kan hända nu??? HON MÅSTE JOBBA SOM KVINNOR GÖR I SVEIRGE, men vi män då får följa med på jobben eller så får vi sitta hemma och ha lite jobb hemma men nu ska kvinnor och män jobba så vi får hjälpa till nu med pengarna fast KVINNAN JOBBAR I ALLA LIV men hur kan kvinnor jobba i ANDRA LIV för de kunde bara födas till en rik familj eller valde en finare herre med pengar.

Men vad kan hända nu SWEDEN måste alla jobba både män och kvinnor heja Sweden för hur mycket arbete har ni när ni tar in så mycket folk och måste hjälpa dem rätt eller får de sitta hemma och få bidrag eller får de jobb på något sjukhus där svenskarna har problem att jobba eller få folk dit? Jag vet att svenskarna är så rädd för BLACK PEOPLE Hur tänker ni Sweden as only kan jobba med vissa människor och nu kommer det människor AS BLACK hur tänker ni som ser att gamla människor nästan springer när de ser en svart man hur tänker gamla Sweden om det som vill hjälpa människor rätt nu.

Det kommer människor från vita länder som skulle med glädje ta ett jobb men nu plockar ni BURKA och BLACK PEOPLE men vad kan hända om ni tittade lite grann mot de ljushyade människorna som har samma ansikte som ni har men vad kan hända nu ni missar många som kan JOBBA RÄTT men hur tänker ni nu för krig är krig och vilka får komma in nu?

Hoppas ni väljer rätt nu för landet måste överleva med rätt människor i SWEDEN för annars går det illa för gamla Sweden men vi vill bara visa vad som är rätt nu men vi tänker bara på oss själva nu men vi vill visa lite riktlinjer för att jobba rätt men vad kan hända om landet tar in människor från länder som kan jobba med det ena än det andra vad kan hända igen ingenting NEJ vi kan se AS but jag måste skriva om kvinnan men vilka kvinnor bjuder ni in i landet black people men vi måste hjälpa alla människor men först kontrollera black svarta människor kan jobba eller älskar att stanna hemma vilket stopp.

Men den här kvinnan ser att alla människor kan jobba i landet men varför ser inte SWEDEN  det varför kan hon se tillbaka hur mycket folk kom från länder som enkelt tog ett jobb hon är chockad när vi pratar om det för hon ser att alla människor kan jobba i landet de kan börja med så mycket bara människor så det. Men hon kan se PEOPLE kommer från andra länder hon kan så mer om men varför ta dem till Sweden eller titta på om de kan jobba som svenskarna gör. Vad är problemet i landet eller får ni inte ta in människor som älskar att jobba för på hennes tid var det folk från andra länder som bara tog sig ett WORK men nu får ni människor med BURKA OCH BLACK BURKA hur tänker ni nu SWEDEN? 

Hjälp måste alla ha men låt er först titta på länder som kan ta in samma folk utan att förstöra för Sweden som har svårt att underhålla dem med pengar eller ge dem en matkupong som landet nu kan bli utsatt för men vi kan hjälpa alla människor till rätt ställe nu för krig är nu ett fördärv för många människor barn kan dö och män får svårt att hjälpa kvinnor rätt för de lyssnar lite på landets rättigheter eller ekonomi för de kan sluta helt om landet måste ta emot människor från mörka länder för krig är krig men vi måste hjälpa människor rätt nu SWEDEN är ett DIRTY land för BURKA OCH BLACK BURKA de hatar Sweden men krig är krig och nu måste männen som hjälpa kvinnorna sina rätt för vi kan inte prata med dem för vi är DIRTY för dem.

Men nu pratade jag om andra länder och jag skulle visa PROTECTION TWIN SOUL MER jag berättade lite om henne för hon får alltid problem när hon öppnar hjärtat vi män får också problem men kvinnan får stora problem för då kommer allt annat upp som de har glömt bort men mannen får också upp fast inte på samma sätt kvinnorna kan ställa till för andra kvinnor för de slutar att gilla kvinnor så mycket men vi älskar vår BIG LOVE men vi vill inte att andra ska titta på henne för SVARTSJUK AS ni ser men vi vet vart vi har henne för hon kan vara lika SVARTSJUK om hon känner så men kvinnan är mindre SVARTSJUK än männen för de har en förmåga att lita till oss som kan ställa till för mycket för oss män och vi kan bara leva med en kvinna som ni har lärt er och de kan ge bekymmer som alla skulle säga lämna den kvinnan bara när hon håller på att öppna sig då börjar hon leka med andra män eller så har slutat med det men ingen kan lita på henne när hon har öppnat upp hjärtat för jag såg till henne vi känner vilken katastrof det blev men det slutade lyckligt som tur var men ingen såg problemet men vi sa till henne men hon lyssnade inte alls utan hon vet bäst för hon är kvinna och då får de problem men det kommer lägga sig men nu kan de inte prata med varandra bara lite grann.

Men jag lämnar inte ut några namn om henne för nu har jag lovat MY LOVE tystnaden råder för hon vill bara skydda henne men folk kan se de som läser bloggen eller som känner dem vilka de är men jag är tyst för jag vill inte lämna ut allt om dem men jag såg vilket PROBLEM DE FICK BÅDA TVÅ när de öppnade hjärtat men jag lovar vara tyst men människor kan se om de tittar riktigt noga på dem nu men de lever ihop nu så de kan inte se ett dyft men jag vet vilka de är och GUD OCH GREAT MASTER VET men de håller tyst såklart. Men problem som alla kan se när de ska börja jobba att de måste börja jobba rätt och hjälpa varandra men MY LOVE har inte de problemet för hon jobbar redan rätt hon bara väntar in nu.

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvilllingsjal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.