Twin soul flame BIG PROTECTION TWIN SOUL BIG HEAVEN

tJag fann dess bild but I kan inte förstå men WHY this PICTURE? We kan inte förstå något av BILDEN WE fann BUT jag tänker så här WE burns for we feel BIG LOVE men WHY kan människor SEE US burning PEOPLE but vi kan aldrig förstå WHY för nu har MY BIG LOVE visat mig sidor igen men WHY burning we NOW.

JDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7f9c04ee3e80ec0686ce67343970e5cc.jpgAG SKRIVER FÖR ALLA PEOPLE NOW för Sweden kan not see us but why Birgitta MY BIG LOVE see USA har så MUCH så jag blandar svenska och engelska för jag ser WRONG COMES från BIG USA kan NOT ABOUT för NOW BUT WHY THIS FLAME SO NOW.

Jag kan UNDERSTAND men vem kan lära RIGHT NOW but I must learn wrong men I MUST LEARN RIGHT för NOW MUST USA SEE alla wrong but why think them now is SWEDEN NOT USA for we think them now but why looking to USA why MY BIG LOVE.

But we can  not understand not this flame now how USA think now flame we burning or dirty BIG LOVE I CAN NOT UNDERSTAND MY LOVE. 

WHY now this PROBLEM USA NOW but I can not understand BIG LOVE we burning of BIG LOVE but not this LOVE CRAZY BIG LOVE why MY LOVE LOOKING TO USA we live here but now must we only looking to SWEDEN we live here but WHY THIS FLAME I CAN NOT UNDERSTAND but we must left now to SWEDEN we can not looking to USA only for you found this problem.

BUT MY LOVE now can we see nothing WHY MY LOVE now leaves this NOW MY LOVE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.