I LOVE YOU MY PROTECTION TWIN SOUL

i-love-you-my-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration

JAG HAR VARIT DÅLIG ATT SKRIVA OM KÄRLEKEN ,för jag har svårt att uttrycka mig, för väntan tär på mig. 

GREAT MASTER LADY NADA SA TILL MIG ATT SKRIVA OM TWIN SOUL PROTECTION, för att människor får chanser att lära känna oss. Jag lovade att vara duktig på det, men har sett att jag har mått dåligt ,och har svårt att skriva om kärleken.

JAG MÅR SÅ BRA NÄR VI PRATAR MED VARANDRA VI SKÄMTAR OCH SKRATTAR OCH GLÖMMER BORT ALLA PROBLEM JAG HAR. Jag känner bara äkta kärlek när vi pratar med varandra ,och jag önskade att han var hos mig nu. Men han måste vänta in och likaså jag måste vänta på allt ,men det tär på mig hela tiden.

JAG MÄRKER HAR SVÅRT ATT TÄNKA ELLER FIXA MIN VARADAG. Men vi måste vänta in även om jag hatar att vänta nu. Jag tappar all inspiration när jag har svårt att prata med honom eller se honom. Jag ser vilken fart det blir på mig när han ringer jag kan springa flera mil bara ,för att prata med honom. Jag känner i hela kroppen hur glad jag blir bara av att få prata med honom.

MEN DET ÄR TUR ATT JAG HAR  2 PROTECTION ,TWIN SOUL annars vet inte jag vad som har hänt. Jag har fått vänta ut, jag vet inte ens???? Men allt är en mening har jag förstått att jag har 2 PROTECTION, för har jag haft som de andra paret har då har vi inte kunna födas såhär. HAN där och JAG här ,men jag har fått 2, JAG MÅSTE HA DET SÅ.

Jag vet att bara han får vänta in nu tills det är dags att mötas på riktigt. Men vi mår så bra när vi PRATAR med varandra.

MEN JAG MINNS NÄR GREAT MASTER JESUS SA TILL MIG, att det är mycket bättre om ni pratar med varandra, för ni mår dåligt båda två nu. JAG VET DET ÄR SANT PRATA MED VARANDRA DÅ. Jag såg han mår dåligt jag var inte så lätt att tas med. VI sitter båda och väntar in ,och jag höll på att skiljas från min sambo ,och vilken turbulens det blev när det var dags för mig att möta min BIG PROTECTION ,TWIN SOUL.

JAG VET ATT JAG SKREV OM MITT GAMMAL MINNE INNAN MÖTTE HONOM. JAG FÖRSTÅR INTE VEM JAG SÅG ENS???  Jag kände oro från han och rädsla. Jag var inte ärlig mot er ,för jag vill inte prata strunt om folk. JAG VAR RÄDD när jag såg bilden framför mig. Jag kunde inte förstå vilken man jag skulle stöta på. Jag såg bara bruna mörka ögon ,och kände mig jätterädd hela tiden när jag pratade med väninnan min. EN MAN SOM BARA SATT OCH VÄNTADE PÅ MIG.

När jag mötte på honom på Facebook hade jag glömt bort bilden helt, MEN DET VAR  EXAKT SAMMA KILLE JAG SÅG  NÄR JAG TÄNKER TILLBAKA Jag glömde bort rädslan jag kände bara kärlek och glädje. 2017-01-07

MEN MINA MINNEN LEVER KVAR NU när vi väntar in, vilket stök det blev för att möta på PROTECTION, TWIN SOUL han satt bara och väntade in mig. Jag går tillbaka på bilden jag fick framför mig. Idag förstår jag varför jag blev så rädd jag måste ha känt av alla problem jag fick. Jag måste ha känt av den energin från min TWIN SOUL.

JAG BLEV SÅ  RÄDD ATT MÖTA PÅ HONOM men idag ser jag en annan bild AV BIG LOVE  BARA KÄRLEK, men problem när vi började och jag kände problem när jag såg bilden framför mig.

Jag förstår vad jag kände när jag såg bilden ,så länge framför mig. Jag såg när han dök MIN PROTECTION TWIN SOUL vad som hände då, vilken snabb skilsmässa jag fick från min sambo.

JAG FÖLL BARA PLADASK NÄR JAG MÖTTE PÅ HONOM PÅ FACEBOOK. MEN JAG GLÖMDE BORT BILDEN JAG SÅG ,SÅ LÄNGE FRAMFÖR MIG.

JAG VAR RÄDD FÖR ATT MÖTA HAN TWIN SOUL ,men han hade inte problemet som jag  hade ,FÖR HAN VAR HELT FRI. Ni har läst att det är alltid mannen som börjar gå. Jag var bunden hade familj, men inte han. JAG ÄLSKAR ATT PRATA HONOM SOM JAG VAR RÄDD FÖR.

Jag känner bara kärlek och väntar varje dag på honom.

i-love-you-my-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.