SOV NU

115508-1Idag hittade jag den här bilden som påminner om mig igen för varje bild jag hittar så är det mig det handlar om. 

Men vad kan den säga mig? Jo lita på allt nu för nu kan Birgitta lägga sig ner och sova en stund men jag håller mig vaken såklart för nu måste jag se mer av allt som HÄNDER NU.Jag kan vara vaken i flera dygn när jag är så nyfiken på allt de pratar om för då får jag inte en blunder men ni undrar säkert vad jag pratar om för jag är så hemlighetsfull jämt när jag skriver och berättar lite av min vardag.

Nu kan jag tala om vad det HANDLAR OM, för MIG spelar det ingen roll att jag håller mig vaken i flera dygn och lyssnar på GUD OCH MIN ANDRA BIG PROTECTION för jag kan inte sova alls utan de pratade och pratade och jag kan inte sova alls, men det som är knäppt  jag är klarvaken utan att känna mig trött för jag är inte ens trött utan VILL BARA SOVA SNÄLLA SLUTA PRATA NU FÖR NU MÅSTE JAG SOVA GUD MEN HAN GILLAR ATT PRATA MED BIG  PROTECTION.

Men vad gör det för jag klarar av allt för tröttheten fanns inte där utan jag var rädd och ville ha min kontroll när dessa 2 SATT OCH PRATADE OM DET ENA ÄN DET ANDRA jag ville veta mer och mer men kunde inte SOVA ALLS UTAN 4 DAGAR höll de mig vaken för jag var så rädd och skulle kontrollera allt när de satt där och pratade.

Men tröttheten var inte där utan UTAN SÅ NYFIKEN PÅ VAD DE PRATADE OM så jag önskade bara SOV  BIRGITTA men tror ni jag kunde sova? NEJ NEJ NEJ för jag måste höra nu vad de har tänkt sig för min kontroll blev så stor och när DE PRATADE  då kunde jag inte SOVA alls utan jag måste lyssna på dem fast jag blev lite  SUR  PÅ DEM ”kan ni inte vara tyst nu” men nej för GUD och min andra BIG PROTECTION måste prata med VARANDRA men jag ville sova, men de sov ju inte ens för de är uppe hela tiden utan att sova men nu skulle jag sova och det gick dåligt den gången men jag var KLARVAKEN  och pigg så kan det gå om man är för NYFIKEN.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.