SOV NU -SLEEP NOW

115508-1IDAG HITTAR JAG DEN HÄR BILDEN SOM PÅ MINNER OM MIG ,HANDLAR OM MIG.  

Men vad känner jag nu? Jo, lita på allt nu, Birgitta kan lägga sig ner och sova en stund ,men jag håller mig vaken såklart JAG MÅSTE SE MER AV ALLT NU SOM HÄNDER NU.

JAG KAN VARA VAKEN I FERA DYGN  ,när jag är så nyfiken på allt de pratar om.  Jag får inte en blunder ens, men ni undrar säkert vad jag pratar om, för jag är så hemlighetsfull jämt när jag skriver och berättar lite av min vardag.

NU KAN JAG TALA OM VAD HANDLAR OM, FÖR MIG spelar ingen roll att jag håller mig vaken i flera dygn, och lyssnar på GUD OCH MIN ANDRA BIG PROTECTION, för jag kan inte sova alls utan de pratade och pratade ,och jag kan inte sova alls, men det som är knäppt, jag är klarvaken utan att känna mig trött, jag är inte ens trött utan, VILL BARA SOVA SNÄLLA SLUTA PRATA NU ,FÖR NU MÅSTE JAG SOVA GUD, MEN HAN GILLAR ATT PRATA MED BIG  PROTECTION.

Men vad gör det jag klarar av allt, för tröttheten fanns inte där utan jag var rädd och ville ha min kontroll när dessa 2 SATT OCH PRATADE OM DET ENA ÄN DET ANDRA, jag ville veta mer och mer, men kunde inte SOVA ALLS UTAN 4 DAGAR höll de mig vaken, för jag var så rädd, och skulle kontrollera allt när de satt där och pratade.

Men tröttheten var inte där UTAN VAR SÅ NYFIKEN PÅ VAD DE PRATADE OM, så jag önskade bara SOV  BIRGITTA, men tror ni jag kunde sova? NEJ NEJ NEJ, för jag måste höra nu vad de har tänkt sig ,för min kontroll blev så stor NÄR DE PRATADE, då kunde jag inte SOVA alls utan jag måste lyssna på dem, fast jag blev lite SUR PÅ DEM ”kan ni vara tyst nu” MEN NEJ FÖR GUD OCH MIN ANDRA BIG PROTECTION måste prata med VARANDRA ,men jag ville sova.

Men höll mig vaken sov inte ens ,för de är uppe hela tiden utan att sova ,men nu skulle jag sova ,och det gick dåligt den gången, MEN JAG VAR KLARVAKEN OCH PIGG ,så kan det gå om man är för NYFIKEN.

MEN SOVER INTE ENS NÄR VI LEVER SÅ. MEN HÖLL MIG VAKEN. VI SOVER GENOM ATT VI LEVER PÅ JORDEN.

MEN LEVER INTE PÅ JORDEN TIDER FINNS INTE ENS FÖR DEM.JAG HAR TIDEN ATT PASSA OCH FÖLJA ,MEN FÖR DEM HAR INTE ENS TID ATT PASSA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.