VAD HÄNDER NU?

10769

Vad händer nu när jag ser först den här bilden? Kan det vara så illa nu så människor måste fly hals över huvud eller vad betyder bilden för mig och er? 

Jag vet att jag fick in bilden på en stridsvagn i min dator och vart den kommer ifrån det vet jag inte? Jag blev förvånad när jag satt och tittade på mina bilder för jag gillar nedrustning men KAN Sverige vara så rädd att de börjar igen att rusta upp för nu står vi inför en massa problem i landet.

Jag sitter här i lilla Östersund och ser inte ett dyft men andra kan ha stora problem nu för att ta sig vidare. Men alla vill vi ha TRYGGHET vilket land vi kommer till så gäller det att hjälpa rätt nu.

SE SÅ TRÅKIG JAG ÄR NU JAG TJATAR IGEN OM SAMMA SAK  för nu håller gamla SWEDEN PÅ ATT GÅ ÅT SKOGEN  eller vad händer nu? Men jag vill att ni hjälper människor såklart och speciellt människor som själv VILL livnära sig i Sverige på samma sätt som på 70-talet. Det kom så mycket folk från andra länder och det kan ni se på mitt efternamn ÖZ vart de kommer ifrån, men han älskade att jobba och sitta hemma för honom det fanns inte på kartan ens. Och efter det så har han haft flera restauranger i Sverige för han äskade att jobba Han kom från ett land som ÄLSKAR ATT JOBBA SÅ TÄNK TILL SVERIGE NU.

Men hjälp folk som kan GE bidrag till landets ekonom men vi vet att krig är hemskt för alla människor och alla måste få sin sin RÖST HÖRD SÅKLART. Men lyssna på dem som kommer hit och låt landet stanna kvar och inte sänka landet med människor som inte kan hjälpa till så mycket utan de vill inte ens flytta till Sverige utan de vill helst av allt stanna hemma i sitt land där de kan leva kvar i sin kultur.

MEN LÅT MÄNNEN tala dem till rätta eller så måste kvinnorna som gillar att sitta kvar i landet stanna kvar men männen kanske måste ta sin biljett för att rädda sitt skinn nu de kan inte sitta LYSSNA PÅ KVINNANS TJAT ELLER GNÄLL utan nu gäller det att rädda båda två eller så får någon dö för de lyssnade på kvinnans problem att förändra sig. För i krig eller andra problem som uppstår då måste de lära sig att lyssna på varandra, men ta ett land som SVERIGE oj vilka problem för både mannen och kvinnan men de kanske måste vika sig och prata med kvinnan HUNDRA MILJONER gånger för att ändra sig.

MEN I KRIG måste människorna springa för att rädda sig själv men har de BARN måste både fru och barn följa med ELLER ska de stanna HEMMA för att de inte kan ändra sig, FÖR NU hänger det PÅ KVINNORNAS stora problem, männen kan springa nu om de vill, men han måste vänta in både fru och barn.

MEN VAD HÄNDER han får lämna landet själv för de vägrar följa SVERIGES LAGAR för landet är SÅ SMUTSIGT för dem, men barnen får även för Sverige är så dåligt i deras ögon, de står och tittar på SIN LILLA SÖTA FLICKA vad ska jag göra nu? SKA VI DÖ ELLER LEVA? 

MEN I KRIG OCH OROLIGHETER då måste människor fly och ändra om och följa landets lagar det kan vara svårt att följa landets lagar men I KRIG MÅSTE MÄNNISKOR lyssna till landets lagar även om det gör ont att ÄNDRA SIG.

SÅ VAD KAN HÄNDA NU?

4 reaktioner till “VAD HÄNDER NU?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.