VAD HÄNDER NU? WHAT HAPPENS NOW?

10769

VAD HÄNDER NÄR FOLK MÅSTE FLY TILL ANDRA LÄNDER.  Kan det vara så illa nu ,så människor måste fly hals över huvud, eller vad betyder bilden för mig och er? 

VI FICK BILDER PÅ STRIDSVAGNAR NÄR VI VILL RUSTA NER. MEN ÄR ETT SKÄMT DÅ.   KAN Sverige vara så rädd att de börjar igen att rusta upp ,för nu står vi inför en massa problem i landet.

Jag sitter här i lilla Östersund och ser inte ett dyft ,men andra kan ha stora problem nu, för att ta sig vidare. MEN ALLA VILL HA TRYGGHET vilket land vi kommer till så gäller det att hjälpa rätt nu.

SE SÅ TRÅKIG JAG ÄR NU JAG TJATAR IGEN OM SAMMA SAK, för nu håller gamla SWEDEN PÅ ATT GÅ ÅT SKOGEN ,eller vad händer nu? Men jag vill att ni hjälper människor såklart ,och speciellt människor som själv VILL livnära sig i Sverige på samma sätt som på 70-talet. FOLK SOM BÄR SLÖJOR MÅSTE ÄNDA OM NÄR FLYR TILL SVIERG, BURKA MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. VI SER SPÖKEN SOM BARN KAN BLIR RÄDD. 

Det kom så mycket folk från andra länder ,och det kan ni se på mitt efternamn ÖZ ,vart de kommer ifrån, men han älskade att jobba och sitta hemma för honom ,det fanns inte på kartan ens. Och efter det så har han haft flera restauranger i Sverige ,för han äskade att jobba Han kom från ett land som ÄLSKAR ATT JOBBA, SÅ TÄNK TILL SVERIGE NU.

Men hjälp folk som kan GE bidrag till landets ekonom ,men vi vet att krig är hemskt för alla människor ,och alla måste få sin sin RÖST HÖRD SÅKLART. Men lyssna på dem som kommer hit ,och låt landet stanna kvar och sänk landet med människor ,som inte kan hjälpa till så mycket utan ,de vill inte ens flytta till Sverige utan vill helst av allt stanna  kvar hemma i sitt land där kan leva kvar i sin kultur.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53.jpg

MEN LÅT MÄNNEN tala dem till rätta ,eller så måste kvinnorna som gillar att sitta kvar i landet stanna kvar, men männen kanske måste ta sin biljett, för att rädda sitt skinn nu de kan inte sitta LYSSNA PÅ KVINNANS TJAT ELLER GNÄLL utan nu gäller det att rädda båda två eller, så får någon dö för de lyssnade på kvinnans problem att förändra sig. För i krig eller andra problem som uppstår ,då måste de lära sig att lyssna på varandra, men ta ett land som SVERIGE oj vilka problem för både mannen och kvinnan .men de kanske måste vika sig och prata med kvinnan HUNDRA MILJONER gånger för att ändra sig.

MEN I KRIG MÅSTE MÄNNISKOR SPRINGA FÖR ATT RÄDDA SIG SJÄLV ,men har de BARN måste både fru och barn följa med ,ELLER får stanna HEMMA ,för att de inte kan ändra sig, FÖR NU hänger det PÅ KVINNORNAS stora problem, männen kan springa nu om de vill, men han måste vänta in både fru och barn.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vc3a5r-vackra-vc3a4lrd-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN VAD HÄNDER han får lämna landet själv, för kvinnorna vägrar följa SVERIGES LAGAR ,för landet är SÅ SMUTSIGT för dem, men barnen får även för Sverige är så dåligt i deras ögon, de står och tittar på SIN LILLA SÖTA FLICKA vad ska jag göra nu? SKA VI DÖ ELLER LEVA? 

MEN I KRIG OCH OROLIGHETER, då måste människor fly och ändra om och följa landets lagar ,det kan vara svårt att följa landets lagar, MEN I KRIG MÅSTE MÄNNISKOR LYSSNA TILL LANDE LAGAR även om det gör ont ATT ÄNDRA SIG.

SÅ VAD KAN HÄNDA NU? MEN KAN BÖRJA MED TA SEDEN DIT DE KOMMER. DET ÄR BRA BÖRJAN LEVA I SVERIG.

4 reaktioner till “VAD HÄNDER NU? WHAT HAPPENS NOW?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.