ÄRKEÄNGELN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR HOPE Hope – Archangel Hope

copyrighet-arkeangeln-hope-birgitta-andlig-inspiration

JAG TÄNKER PÅ SAKNAR ÄRKEÄNGELN HOPE. Hon får vänta in som de andra ,men jag saknar hennes prat när hon bara dyker upp hos mig. Jag såg för någon dag sedan att plötsligt ,så var det väldigt många bilder på ärkeängeln Hope i datorn. HON KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG, FLYGER HON MED SINA VACKRA VITA VINGAR ÖVER JORDEN.

HON KOMMER FRÅN LIGHT BIG HEAVEN HÖGSTA KÄRLEKEN I VÄRLDEN. Men Hope hälsar på mig. Men säger till mig, jag gör mig liten fäller ihop sin vingar på ryggen. Hon sitter hos mig, hon tänker sig liten, säger hon. Hope har så vackra stora vita vingar när hon flyger då.

Men känns som dun när jag tar i vingarna, Hope har långt ljust hår som lockar sig. Men ljust vackert hår har Hope. Men känns mjuk vingarna. Hope har vackra kläder men går barfota ljus hud.

Men jag tänkte inte så mycket på det fast det kändes som ETT MEDDELANDE FRÅN HOPE. Hon kanske påminde mig om att rätta till bilden på henne ,eller så bara ler hon mot mig. Jag såg att hennes ansikte blev för blått, och jag har försökt rätta till bilden,  men det är svårt att göra det. Hope sa, att mycket stämde med hennes hår, men   kläderna genom att de har så lätta kläder.

JAG HAR SETT NÄR JAG MÅLAR ÄRKEÄNGLARNAS ANSIKTE, att ansiktet kan ibland bli bra ,men ibland blir jag inte alls nöjd JAG HÅLLER PÅ ATT GÅ IGENOM EN STOR PROCESS. Det är ansiktet vi visar utåt. Men Hope står för högsta kärleken i världen. Jag har problem kärlek och glädje. Men förlorar så mycket efter vägen älska sig själv. Men lär mig älska mig själv ta hand om mig själv som det fint heter då. Jag har problem att ta mig framåt när vill visa upp min kunskap. 

Men folk skryter om mig kan så mycket ,men kommer ingen vart när har problem folk runt mig då. Men Hope visar ansiktet mitt. Men får råd från Terry och Leo som är medium. Men kan göra som mig, säger så lätt. Men sitter med problem kille dålig att samarbeta då. Förlorade min plats att arbeta lokalen. Vi måste flytta från mörk energi lägenheten drar ner mig.

Men råd från folk flytta ,men gör det. Men förlorar min fina lägenhet när han dök upp då. Jag lär mig från FÖRETAGSSBYGGARNA FAMILJEN MÅSTE SAMARBETA ANNARS GÅR DET DÅLIGT NÄR STARTAR FÖRETAG, EGET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9aa5f31bdd7ac3257cde414749f848a6.jpgMen jag har lärt mig av ÄRKEÄNGELN HOPE ATT JAG MÅSTE SLÄPPA  PÅ ALL KONTROLL, hon kanske påminde mig om kontrollen när det plötsligt var så mycket ärkeängeln Hope i min dator.

JAG MINNA NÄR JAG PRATADE MED HOPEkan du lunga ner mig Hope och hjälpa mig när jag är så orolig” Jag ser bara hur Hope räcker fram handen till mig ,för att lära mig släppa på all kontroll.

Jag tänker inte hela tiden på Hope, men hon är kul att prata med ,och jag har förmågan att sakna henne när hon håller sig borta ett tag.

Jag minns speciellt en gång när hon bara dök upp NÄR MIN ANDRA PROTECTION TWIN SOUL höll på att ge mig så mycket healing. Plötsligt så ser jag Hopes långa ljusa hår. Jag brukar säga till henne, jag är lite avundsjuk på dig Hope du har så vackert hår. Men hon svarar jämt, ATT DET ÄR GUD SOM GAV MIG DET. Hops hår är fylld med stora lockar som räcker ända ner till midjan.

JAG MINNS JAG BLEV SÅ HIMLA GLAD, så jag började gråta när Hope lade handen över bröstet på mig. Hon ville bara hälsa på mig. Jag kan inte höra Hops röst utan bara telepatisk, men henne kan jag inte ta fel på när jag hör henne ,för hon har ett visst sätt Hope. Hon är väldigt lugn och kul när hon pratar med mig.

DET VAR ÄRKEÄNGELN HOPE SOM BERÄTTADE, för mig hur alla ärkeänglarna såg ut. Hon ville rätta till för mig. Men jag fick måla dem på mitt sätt, men hon skojade om ansiktet ,för hon vet hur jag är, men vi får måla dem hur vi vill. JAG FICK MÅLA ÄRKEÄNGLAR ,för att lära känna dem. MEN HOPE VISAR HUR ARCH WINGS SÅG UT ÄRKE VINGAR ,STOR 5 METER LÅNG såg ut på riktigt, och det har jag berättat för er. Den här gången tog jag inte med skorna på HOPE, FÖR ATT VISA ÄRKE VINGAR FLYGER OCH GÅR BARFOTA SÅKLART.

Det är klart att de skulle få väldiga problem att flyga med dessa kläder och vingarna stämmer inte så bra. ÄRKEÄNGLARNA HAR STORA VITA VINGAR. 

Jag har aldrig tänkt på vart ärkeängeln Hope kommer ifrån än att min ena Protection säger ,ATT HON ÄR SÅ BIG BIG BIG ACHANGELS, men jag tänker inte så mycket på det utan jag gillar att prata med henne. Han kan allt om ärkeänglar.

IDAG SAKNAR JAG ÄRKEÄNGELN HOPE ,men jag vet att hon kommer tillbaka.

MEN NÄR HOPE DYKER UPP kan hon skämta en liten stund med mig, om vi pratar för länge ,då kan han bli lite svartsjuk och sur han som hjälper mig. Han vill prata med mig hela tiden, men ibland måste jag prata med andra med. Han tycker nog att vi pratar för länge.

Han tycker att det tar aldrig slut när jag och ärkeänglen hope börjar prata med varandra. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.