GREAT MASTER MELKISEDEK

great-master-melkisedek-birgitta-andlig-inspirationJAG MÅSTE BERÄTTA FÖRSTA MÖTET MED GREAT MASTER MELKISEDEK HAN DÖK BARA UPP PÅ EN KURS HADE TILLSAMMANS GREAT MASTER SAINT GERMAIN. Jag visste inte vem han var. Jag har första kurs del 1 – 4  med Great master Saint Germain. 

Han dök upp den morgonen när jag vet varken ut eller in då. Vi pratar om att sätta igång en kurs då. MEN HAN VALDE IN GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR  ,ARCH WINGS ÄRKE VINGAR SOM DE ALLAS.

JAG HAR KURS ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1

BOK-MED_LJUSJAG LEDER MEDITAIONEN. Vi går in i rummet och alla har satt sig ner och ska lyssna på mig. Men leder kursdeltagarna genom meditationen. Men alla ska koppla sig till sin guide. Vi öppnar upp till Great master och Ärkeänglar och Guider. Men jag leder alla genom meditationen, men får uppgifter från mig att berätta vad vi får in från guiden. 

HAN VAR SÅ DUKTIG ATT BESKRIVA MELKISEDEK NÄR VI HÖLL PÅ MED MEDITATIONEN. Jag förstod inte vem han pratade om tills jag var ute på nätet ,för att se  han pratade så mycket om. Det stämde exakt på beskrivningen.

Jag minns jag hade första kursen med Saint Germain  ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1 ,och min elev behövde extra hjälp av honom. Men Melkisedek dök upp oanmäld, så han trodde att det var en guide han mötte då. HAN HADE MÖTT PÅ EN STOR MÄSTARE SOM KOMMER FRÅN LIGHT. MELKISEDEK  HAN SKULLE VARA MED HOS MIG.

MEN MELKISEDEK ÖPPNADE UPP HOS MIG som satt fast och kom ingen vart. Jag blev erbjuden att hålla kurs tillsammans med Saint Germain, men fick plocka ihop 6 elever till kursen.

MELKISEDEK HAR VARIT MED PÅ VARJE KURS JAG HAR HAFT. 

Men ibland när Melkisedek dök upp kunde han skoja lite med mig när vi kom till hans namn, för jag hade svårt att skriva och säga det rätt. Eller så glömde jag bort namnet när jag skulle berätta om honom. Men nu har jag lärt mig hans namn.  Jag har skrivit mycket från honom på bloggen och han kom även på  EN SEANS I LJUS.

  Jag har en väninna berättade om honom och jag visste knappt vem han var. Men ibland har jag inte så mycket koll när jag arbetar ,eller när jag började arbeta med dem. JAG KOLLAR INTE UPP GREAT MASTER ,JAG VILL LÄRA KÄNNA DEM SJÄLV UTAN TA FRÅN ANDRA MÄNNISKONA. Jag har lärt känna Great master MÅNGA GREAT MASTER  SOM MINA VÄNNER och gjort mig egen bild av varje great master.

Jag har gått tillbaka och SETT ATT GREAT MASTER MELKISEDEK har gett mig meddelande om framtiden och BIG LOVE TWIN SOUL har jag förstått, men jag förstod inte då vem jag skulle möta, för då har jag blivit rädd.

 JAG HAR FÖRSÖKT KOLLA UPP LIV HAFT  ,men jag kommer ingen vart eller ,så blir jag stoppad att göra det. Det blir som aldrig av att undersöka dem  ,eller vilka liv de har haft.

MEN NU VÄNTAR JAG IN ALLA  GREAT MASTER FÖR JAG ÄLSKAR ATT ARBETA MED DEM. 

2 reaktioner till “GREAT MASTER MELKISEDEK

 1. Greetings! This is my first visit to your blog!
  We are a team of volunteers and starting a new initiative in a community
  in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You
  have done a wonderful job!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.