JORDEN EARTH – OR NEW EARTH

NOVA

JAG HAR TITTAT PÅ SVERIGE SWEDEN hur bra vi är på att ta hand om allt, och många tycker att vi går till överdrift när det gäller vårt land.

Men många ser att vi kan TA HAND OM JORDEN PÅ ETT PRAKTISKT SÄTT. Vi tar lärdomar av varandra. Vi tänker igenom när vi ser att det har dykt upp ETT NYTT PROBLEM. MEN SVENSKARNA är duktigt på att ta hand om så många problem. Vi försöker ta hand om landet ,så gott vi kan.

MEN ANDRA LÄNDER KAN SE OSS SOM PERFEKTIONISTER eller JOBBIGT FOLK ,men vi tar hand om allt. Men vi har varit först på  , många saker. NÄR JAG SER HUR LÄTT VI FICK EN RÖKFRI RESTAURANG OCH FIK SOM ANDRA RYNKADE PÅ NÄSAN ÅT. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 868625.jpg

VI FICK SOM VI VILLE EN RÖKFRI MILJÖ, och vi fick människorna att stå där ute och röker ,och vi fick en rökfri miljö, men hur många lände tänker så???? Nu får ni knappt röka utanför ett sjukhus, när vi går tillbaka hur det såg ut förut, i alla rökrum på sjukhusen, för ingen kunde knapp gå in och sätta sig. Men rummer var fullt med rök och flera satt och rökte där.

MEN VI TÄNKER MER PÅ MILJÖN ÄN ANDRA LÄNDER GÖR, men vi tänker och vill rädda så mycket vi kan när vi ser hur illa det är. MEN TAR 1 GLAS VATTEN ATT DRICKA. Men hur många läder tar hand om vatten. Men vi kan ta 1 glas vatten att dricka ,men har rening maskiner ,så vi kan dricka frisk vatten varje dag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är jorden-birgitta-andlig-inspiration.pngMen hur illa är det med jorden???? HOW BAD IT????

JAG SER EN MÖRK JORD SOM ÄR HALV. Den ena sidan på jorden är mörk och har mycket problem att ta hand om. Jag kan se alla utsläpp vi har, som alla vill vara med och hjälpa till ,men hur långt kan vi gå, för att göra det????HALF DARK EARTH.

MEN SVENSKARNA ÄR BRA PÅ DET ,men vi tänker även på andra länder ,men hur långt har de kommit nu och vet ingenting om dem. Svenskarna måste hjälpa dem med alla stora problem de har.

Men hur illa är det med alla utsläpp när vi ser en del länder får bära masker ,för kan inte gå ut. LÄNDER MÅSTE ÄNDRA OM, men vem kan hjälpa till? Folk har ett arbete som vi alla har och får betalt. Folk har olika produkter som ska ut till olika människor, SOM OCKSÅ VILL FÅ BETALT. IBLAND HAR FATTIGA LÄNDER BARNARBETARE SOM ÄR INTE OKEJ. Men vi vill få slut på en massa utsläpp som skadar andra länder ,eller så har folk andra utsläpp som skadar bara dem själv. Men sitter även ihop med andra länder som skadar dem. DET ÄR EN MÖRK JORD OCH SVART JORD.

Vi har tänk lite längre vi vill absolut inte ha det samhället i Sverige. 

MEN VI KAN HJÄLPA TILL för nu handlar det om HELA VÅR JORD WHOLE EARTH och inte om OLD SWEDEN utan alla ska vara med att hjälpa till nu, för då kan jorden få ett JÄTTESTORT LYFT OM ALLA ÄR MED SÅKLART. IF ALL PEOPLE HELPS, YES.

MEN HUR ILLA ÄR DET MED JORDEN ,för mycket för att ens nu tänka oss en NY JORD SOM MÄNNISKOR BÖRJAR ATT PRATA OM ,OCH DET KAN NI GLÖMMA BORT NU. FORGET A NEW EARTH.

HUR KAN NI LEVA PÅ EN NY JORD??????  HOW CAN YOU LIVE ON NEW EARTH?

Jag kan SHOW visa upp PICTURE bilden som ni så gärna ÖNSKAR ER , EN NY JORD NEW EARTH. Jag har sett att folk har skrivit om en ny jord ,men den kan vi glömma bort, det är bättre att fokusera på jorden vi har nu.  NU HAR SÅ MÅNGA MÄNNISKOR SKRIVIT PÅ SINA HOME PAGE HEMSIDOR OM EN NEW EARTH.  

MEN GLÖM BORT DET FORGET ALL ,för då får ni börja om från början med allt. Tänk bara hur ni bygger ETT HOUS, HUS ,och vem ska bygga huset åt er? Ni måste börja om från början utan värmen i huset ,och alla bekvämligheter vi har NU ,tänk bara till innan ni önskar er EN NY JORD NEW EARTH. Jag lägger ut bilden hur en ny jord kan se ut ,men det finns inget där utan ni får BEGINNING ABOUT ,BÖRJA OM från början.

VEM ÄR NYA BYGGHERREN? NI SJÄLVA som får göra allt när ni föds till jorden, jag tror inte ens ni vill tänka THINK er en NEW EARHT ,för det skulle skapa enorma problem för alla som gillar att sitta inne i värmen ,eller tar sin bil och köra iväg till nästa ställe, eller kanske kliver på ett FLYGPLAN, för att ta sig vidare. JAG SER I SEE även både båt och tåg FÖRSVINNER GONE från jorden yta ,som enkelt kan ta oss vidare nu.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 92bf4074fb8770e86e7a9c83cae3a232.jpg

VI FÅR TA HÄST OCH VAGN TAR OSS VIDARE ,VART FÖRSVANNN ENKLA LIVET?? ?  Tåg och flyg försvann ,och båtar kan vi glömma bort, en roddbåt får vi bygga då. We must beginning with HORSE CARRIAGE I DON’T NOW?????

Jag kom att tänka på en sak ,vem ska då uppfinna spiken på nytt ,eller får vi börja karva ihop en ny trä spik, för att sätta ihop ett hus? För på den tiden byggdes mycket med sten och marmor som gamla egyptern gjorde. Ska vi vända tillbaka till den tiden och vem uppfann marmorn, som alla tycker är så vacker? Men andra länder Sverige får börja om från början med trä spik ,eller andra saker har på den tiden. Men vi måste börja med allt som vi har så himla lätt med nu. Men vi har värmeslingor har en del varma golv. Men eller annan värme har vi då. MEN KÄNNS JOBBIGT ATT LEVA SÅ.

MEN LYSET LAMPOR HAR FLESTA LÄNDER NÄR VI HITTAR LAMPAN. SY ALLT FÖR HAND NÄR VI HAR SYMASKIN. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-7.png

JAG TÄNKER PÅ ALLA KLÄDERNA  ALL CLOTHES vi har på oss, för kläder måste vi alla ha, då får vi börja om på NYTT BEGINNING ABOUT NEWLY. Vi får börja som INDIANERNA  gjorde, för att värma oss, VI MÅSTE HA KLÄDER PÅ OSS vill inte springa naken. VI LEVER I ETT KALLT LAND. Men hamnar vi i varma länder, då är det okej, men kalla länder ,då får vi stora problem.

Nu kan vi gå ut och köpa både SKOR OCH KLÄDER BISINESS AND CHOP  BAY CLOTHES AND SHOES utan att ens tänka till ,utan affären är alltid öppen för oss ,eller så beställer ni INTERNET CLOTHES AND SHOES kläder och skor.

  LOOKING titta ut på internet  ,hur mycket som kommer upp bra saker ,GONE FÖRSVINNER när människor går runt , OCH WISH NEW EARTH önskar sig en ny jord. Tänk all mat think all food ni måste fixa till , om vi tittar på FARMEN har kommit långt med sitt hus, men hur lång har vi kommit ,för vi har då varken spik eller plugg ,för att bygga ihop ett enda litet hus.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-2.png

MEN JAG SITTER VI DATORN OCH SKRIVER COMPUTER AND WRITE AND TAKE MY MOBILE  ,OCH TAR UPP MIN MOBIL hur enkelt EASY kan jag göra det . Jag föds nu till en NY JORD NEW EARTH, jag får vänta in såklart vad ska jag jobba med där????

Jag får sitta och rulla tummarna tills jag får lite hjälp där , eller så får jag vänta in länge tills jag kan komma dit. Jag började på skolan med TYPEWRITER skrivmaskin ,och lärde mig alla knep ,för att skriva rätt ,men jag gillade att skriva ,och gick en del maskinskrivning kurser, men jag var så  HAPPY lycklig när datorn COMPUTER kom vilken arbetshäst jag fick. JOY.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fashion-illustration-drawings.jpeg

Jag såg jag satt med en svart skrivmaskin på 40-talet , jag vill inte gå tillbaka till den tiden med skrivmaskin ,utan jag älskar min arbetshäst som jag kallar min dator. Jag har suttit med skrivmaskin, men jag önskar inte den tillbaka ,för jag kan enkelt bara flytta raderna och sudda bort ordet om jag skrev fel.

MEN DET ÄR SÅ ENKELT ,för människor att skriva och drömma  sig bort DREAM ABOUT om en NEW EARTH NY JORD. Det är FANTASIER FANTASY folk tar bara tomma ord i luften jag vet ,hur vi får börja, BEGINNING.

Min EXMAN pratade om att vi har en ny jord ,och jag har hört själv det. Men måste börja om från början ny jord. För han trodde att NEW EARTH NYA JORDEN var som den vi har, men så är det inte alls ,utan vi får börja från början.

JAG LÄGGER UT PÅ DEN NEW EARTH, NYA JORDEN HUR DEN KAN SE UT?  Men jag fick lite HELP hjälp ,att hitta bilden, så ni kan förstå rätt nu.

JAG VET ATT INGEN VILL HA JORDEN SOM VI SKRIVER OM, DÅ FÅR VI BÖRJA OM PÅ NYTT MED ALLT ,SOM JAG SKREV OM.

LOOKING TITTA PÅ PICTURE BILDEN SÅ SO UNDERSTAND FÖRSTÅR NI OCH VISST ÄR DEN VACKER BEAUTIFUL BUT MEN…

JAG TITTAR DÄR JAG BOR ,LIVE alla gatorna är borta, FOLK FÅR BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN MED ALLT. Jag tror som ni tror, tråkigt eller förödande att drömma om en NEW EARTH NY JORD.

JAG KÄNNER GAMMLA ROMANTIKERN LEVER KVAR I OSS NÄR VI ÖNSKAR EN NEW EARH NY JORD ,ELLER VAD TROR NI SJÄLVA? 

?????????????????
?????????????????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.