ÄRKEÄNGELN HOPE- SPRÅK – LANGUAGE – ENGELSKA ARCHANGEL HOPE- LANGUAGE – ENGLISH ÄRKE VINGAR ARCH ,WINGS- SPRÅK – LANGUAGE – ENGELSKA

arkeangeln-hope-language-engelska-birgitta-andlig-inspirationJAG MÅSTE BÖRJA ANVÄNDA MIN BLOGG  JAG MÅSTE VÄNDA MIG MOT HELA VÄRLDEN. MEN HAR BYTT TILL WORDPRESS.JAG HAR HAFT SVENSK BLOGG FÖRUT. SE MEN COM ADRESS. Jag kan nå folk idag.

MEN VÄRLDEN HITTAR BLOGGEN – HEMSIDAN SOM KAN FÖLJA MIG IDAG HAR MED GUD OCH BIG PROTECTION. LÄGGER UT PÅ BLOGGEN OCH HEMSIDAN.

Ni kanske tycker det är jobbigt när Engelska ord kommer in i texten ,men jag har inte så stort val blanda in engelska ord, men är smart att nå ut till folk, då är det engelska ord som folk hittar bloggen – Hemsidan.

JAG MÅSTE  SKRIVA MER ENGELSKA ,för att nå ut till flera människor ,men vi måste visa bloggen för andra länder nu, men hoppas ni förstår.

Jag kan inte skriva allt det handlar även om stavningen i engelskan ,som ni sett vi har pratat om. Engelskan är enkel för man behöver bara tänka och skriva, men nu handlar det om alla ord jag måste stava rätt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-1.pngJAG GÅR TILLBAKA I TIDEN NÄR ÄRKEÄNGELN, ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS HOPE pratade med mig om ENGELSKAN ,hon försökte få mig att förstå ,hur ärkeänglarna kan lära mig engelska. Jag pratar även med honom som hjälper mig med språket. Ni har sett hur han och jag har hållit på ,att skriva och träna eller vad jag kan kalla det.

 GREAT MASTER LADY NADA brukar prata engelska med mig, för att jag måste lära mig det, men hon pratar svenska när jag inte kan orden ,men hon vill att jag försöker träna nu.

MIN PROTECTION 2 TWIN SOUL VI MÅSTE PRATA ENGELSKA MED MIG ,men vi fuskar ibland när jag vill prata mer eller förklara mer även GUD har pratat svenska med mig fast LADY NADA SA NEJ TILL DET, att jag kan lära mig engelska om vi pratar hela dagarna med varandra.

JAG GICK EN ENGELSKA KURS PÅ INTERNET, men blev trött och uttråkad av kursen. Han PROTECTION 2, såg att jag somnade när jag satt med kursen, så han skrattade och förstod inte ,varför vi pratar engelska hela dagarna ,men nu kan du ingen engelska alls. Vi måste prata nu du kan inte lära dig alls, men nu måste vi prata engelska, du måste lära dig engelska nu. Han som bor i England kan ju börja undra varför du lovade honom börja lära engelska ,men du sover nu, hur kan vi lära engelska nu. Jag måste prata varje dag för du måste börja jobba rätt nu.

Jag FRÅGADE ÄRKEÄNGELN HOPE ,ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS  HOPE ,men du kan lära av mig engelsk ,men nya ord måste du träna in själv. Hon provade 1 ord som hon visste jag inte kunde och jag hörde inte något. Nya ord fick jag lära själv ,men gamla ord som jag redan kan ,då fanns det inga problem alls. JAG PRATAR HELA TIDEN TELEPATISK MED HOPE, men jag hörde inte de nya ordet alls. HOPE ÄR EN ARSH VING, ÄRKE VINGAR 5 METER LÅNG, HON LEVER I BIG HEAVEN. 

 ANAEL. TVÅ STYCKEN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR ANAEL OCH HOPE. Men är mäktig och stor. 5 meter lång.  Men har högsta kärleken i världen där kommer ifrån.

HOPE HADE LITE KUL en dag när hon frågade om jag ville följa med henne hem ,men det började med lite skratt från mig hur? 

MEN HOPE VISADE, bara hur jag kan börja gå till henne ,men jag fick stora problem för hon lever så långt bort från mig, men vi kan testa sa hon, SE OM DU KAN FÖLJA MIG ?

MEN SÅG HENNE SÅ STOR ÄRKEÄNGELN, så jag slutade att ens tänka följa henne hem MEN HON ÄLSKAR ATT SKÄMTA MED MIG. För där kan ingen människa gå utan bara ÄRKEÄNGELN HOPE. ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS. Men hon flyger över jorden med sina vita vackra vingar. Men har långt vackert hår ljust hår lockar sig.

Hope har Champagne färg kläderna flyger barfota. Hope har så vackert ljust hår. Hope har långt hår som lockar sig. Men har den högsta kärleken i världen. Men hon kommer till mig Anael och Hope. MEN HON PRATAR INTE MED MÄNNISKORNA GENOM ATT HON LEVER SÅ HÖGT UPP BIG HEAVEN. KAN TITTA NER PÅ MÄNNISKORNA.

En reaktion till “ÄRKEÄNGELN HOPE- SPRÅK – LANGUAGE – ENGELSKA ARCHANGEL HOPE- LANGUAGE – ENGLISH ÄRKE VINGAR ARCH ,WINGS- SPRÅK – LANGUAGE – ENGELSKA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.