BIG PROTECTION TWIN SOUL – MAN- BIG HEAVEN

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvillingsjalHAN KOMMER FRÅN BIG HEAVEN MÄN SOM FÅR LÄRA SIG OM PROTECTION TWIN SOUL MÅSTE FÖRST TITTA BARA MIG för jag kan allt om TWIN SOUL för jag lever nu med MY BIG LOVE bara för att hjälpa henne men jag kan eller gillar hjälpa andra KVINNOR BARA om de önskar hjälp eller hjälp MÄN ÄLSKAR BARA ATT HJÄLPA BARA BARA BARA MY BIG LOVE men människor tänker allt om mig men vi måste vänta eller ONLY ONE MAN so you UNDERSTAND. 

I like ONE WOMAN only for I can never see or like other but remember but now LIKE you ONLY man for you SEE so much man how can you see if THEY have WOMAN for we looking only for PEOPLE can UNDERSTAND US now have you see so much problem so we must show them for ONLY THIS WORK but now can you ONLY think so for we can SHOW them for man must ONLY LIVE WITH but so WOMAN CAN MEET but only MAN so you can see MY BIG LOVE only must SEE NOW only to 1 MAN so you can not see.

I SEE we can’t not see all man but we can SEE HIM for Birgittas old man can now meet twin soul for him think you and him is a twin soul for him live her alone now but we see only how people can think for TWIN SOUL can not all people have but this man feel big love for they have only big love but NOW MEET MY BIG LOVE ONLY BIG LOVE BIG LOVE for they is PROTECTION SO BIG LOVE so people must FORGET TWIN SOUL is so BIG LOVE. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.