GREAT MASTER SAINT GERMAIN

great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration JAG GÅR TILLBAKA I TIDEN NÄR JAG BÖRJADE ARBETA MED GREAT MASTER SAINT GERMIN. 

JAG HAR LÄRT MIG ATT PRATA TELEPATI MED GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR ,MEN ÄVEN ANDRA SOM DYER UPP. Jag har använt mig av den konsten så länge, så jag minns inte ens när jag började.

SAINT GERMAIN HAR ALLID VARIT SKOJFRISK GREAT MASTER mästare ,men alla  känner inte honom så ,men jag har så många FINA minnen från honom. Han kunde sitta och dra sig i skägget en liten stund ,och visade hur jag var att arbeta med. Jag måste alltid tänka igenom allt in i minsta detalj ,för att se om allt fungerade bra. Ibland tycket nog Saint Germain att jag gick lite för långt med allt. Han lärde mig att vi kan ha lite kul NÄR VI ARBETAR MED ANDEVÄRLDEN ,BIG HEAVEN SOM ALLA SETT GUD OCH GREAT MASTER LADY NADA KOMMER IFRÅN.

MEN GREAT MASTER SAINT GERMAIN KOMMER FRÅN LIGHT. HAN LEVER BLAND ANDRA MÄN SOM LEVER DÄR.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är att-arbeta-i-c3a4rkec3a4nglarnas-energer-del-1.png

JAG MINNS SÅ VÄL NÄR HAN PLÖTLIGT DÖK UPP MED  ETT FÖRSLAG TILL MIG . Jag satt fast i en snurrig värld ,och kom ingen vart alls ,men han lade fram förslag efter förslag till mig om kurs. NU SKA VI ORDNA KURS. Jag kände jag måste tänka snabbt fast jag var lite trött ,för jag satt och fikade och har nyss klivit ur min säng. Han dök upp när jag var trött och nyvaken. Men han är kul att prata med. Men kan se Saint Germain och kul att prata med.

SAINT GERMAIN PRATAR PÅ SOM HAN BRUKAR GÖRA OM HANS KURS. Han sa ”välj ut 6 deltagare till kursen Birgitta.” Jag är då väldigt fundersam på hans förlag, för samtidigt så litade jag på honom. Men kände jag litar på han. Men har kontroll över kursen som är van att göra eget material ,men har ingen aning om kursen skulle bli.

SANIT GERMAIN PRATAR OM SEX DELTARNA SOM SKULLE VARA MED PÅ KURSEN     Han som valde ut kursdeltagarna åt mig. Jag får inte välja egna kursdeltagarna.  Jag får skicka ut ett mejl till dem han hade valt ut.

jag frågade om kursinnehållet

SAINT GERMAIN SVARADE, ”lita på mig” och jag gjorde som han sa – fixade till kurs materialet, han kallade det för ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1

MEN VAD KUL VI HADE ,för alla kände av hans enorma energi av GLÄDJE OCH SKRATT. Kursdeltagarna lärde känna Saint Germain på ett härligt sätt ,för har svårt att hålla sig för skratt. DE KALLADE HONOM FÖR DEN NYA LEK FARBRORN, SÅ KUL HADE VI. 2084738-3nq0g

Jag såg även kursen hur han delade ut bra material till kursdeltagarna, HAN SÅG VAD KURSDELTATARNA BEHÖVER JOBBA MED. Men kursen flöt bara på fast tyckte jag satte ihop ett litet kurs material ,för jag brukar ha med  mig så mycket papper. HAN TOG IN ÄRKEÄNGLAR TILL KURSEN , ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR KALLAS FÖR DÅ. Men jobbar med energin när tar ärkeänglar.

jag är en kanal när vi sitter ihop med dem.

JAG FÖRMEDALR TILL DEM SOM ÄR MED. MEN ÄR GUIDER OCH ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR OCH GREAT MASTER. GER HJÄLP TILL DEM.

Han valde ut RÄTT KURSDELTAGARE GREAT MASTER för kursen.

Men jag såg när jag hade den senaste kursen ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER att Saint Germain gör alla människor ,så glad hans energier är så härlig alla upplever han lättsam. Han är så kul att jobba med ,men ibland har jag varit sur på honom ,men då dyker han upp på en gång ,för att trösta mig.

Han vet att jag kan bli sur på honom, jag säger vad jag tycker ,men han är bra på att trösta mig. IBLAND KAN Vi PRATAR EN LITEN STUND, ibland pratar vi längre stunder när jag har varit riktigt sur.

JAG ÄLSKAR ATT HA KURSER MED SANIT GERMAIN, för allt är så enkelt då ,men nu vet jag INTE hur framtiden ser ut för mig och honom.

Men jag måste vänta in så mycket men de har sagt att han kommer TILLBAKA till mig.

Han är så BRA  på att se vad människor behöver få hjälp med. Han får igång KREATIVA SIDA hos alla, men vi kanske inte ser den sidan men Saint Germain hittar ingen den.

Jag har sett när kunderna RINGER att han KAN dyka upp om han ser de behöver lite extra hjälp och tips av honom och han hittar dem så lätt.

MEN GREAT MASTER SAINT GERMAN ÄR KUL ATT JOBBA MED. HAN TAR MED ÄRKEÄNGLAR ,ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR OCH GUIDER. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.