GREAT MASTER SAINT GERMAIN

great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration GREAT MASTER SAINT GERMIN SÅG MÄNNISKOR HAR BLIVIT MANIPULERAD ATT TITTA ÅT ETT ANNAT YRKE. 

NU TÄNKER JAG TILLBAKA IGEN PÅ GREAT MASTER SAINT GERMAIN, MEN KAN SE MYCKET MER MED HONOM  ,för jag har nu tittat igenom kursen mer sedan jag skrev om Saint Germain.

JAG HAR SETT VILKEN LÄRARE HAN ÄR, OM NI HAR SVÅRT ATT HITTA ARBETE, men ni måste lära från oss som ser mer ,VEM DU ÄR ,men jag har kommit fram till många intressanta saker när jag hade kursen, hur mycket hjälp han har gett dem som kom till kursen. NU SKA JAG RÄKNA UPP, jag har sett resultatet på en del som gick kursen ,så ni kan förstå:

JAG HAR SETT ATT EN DEL FICK VANDRINGSTAVEN ,men varför fick de vandring staven? JO, för de hade ett jättestort arbete och han kallade dem FÖR LJUSARBETARE ,men deras arbete kunde han se på LÅNG SIKT, för blev så väldigt mycket arbete när han såg att de gillade det ,men han fortsatte inspirera dem att titta på det, men han visste att de kan ta flera år att fixa det.

TDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190605_003342.jpgAROTKORT FICK GÅ EGEN KURS MED MIG. Hon skulle med på kursen ,och hon var intresserad att arbeta SOM MEDIUM, men hon måste lära sig från mig. Jag såg att hon var den enda på kursen, som älskade att jobba som medium.

MEN ANDRA KURSDELTAGARNA VILL ARBETA MED ANNAT, och Sant Germain gav dem material till det. Han såg att hon var inne på rätt väg ,och behövde lite extra puff framåt, för att börja arbeta med det ,hon hade en guide som följde henne. Hon får följa min guide tarotkorten, som hade redan lämnat mig ,för att fortsätta med henne. OSKAR ARBETAR BARA MED TAROTKORTEN. 

Hon som var med på första kursen såg hon gillade TAROTKORTEN ,men hon gillade så mycket mer än korten, så hon hade nu börjat rätt. JAG SÅG INTE DET , MEN SANIT GERMAIN TAR BORT ETT ARBETE ,eller hur ni kan se det.

HON KAN BLI MANIPULERAT AV ANDRA, och börjat helt fel ,för hon sken som en SOL när hon besökte mig. HUR GLAD HON VAR ÖVER SITT NYA ARBETE, för hon kände att hon hade kommit helt RÄTT.

IBLAND KOM DET BARA1 SOM GILLAR MEDIUM ÄLSKAR ARBETA SOM MEDIUM hade redan börjat arbeta mot det hållet, MEN BEHÖVER HJÄLP AV SAINT GERMAIN ,för att fortsätta arbeta som medium. Hon kunde ha blockeringar när hon ville arbeta som medium. Hon fick lära sig ha tillit till det, hon älskade att arbeta som medium. Hon hade stort intresse medium ,men vi kan ta bort blockering kan jobba med det. 

Jag såg kursdeltagarna var intresserad av andra YRKEN ÄN MEDIUM ,men han hjälpte dem ,MEN KURSDELTAGARNA MÅSTE GILLA YRKET ,han visade kan fullfölja det. HAN SÅG ÄVEN SOM ÄLSKADE YRKET, men han visade vad vi kan, och är bra på det , men  kan visa för stort för dem ,MEN FÖR SAINT GERMAIN ,han kan visa och hjälpa dem om kursdeltagarna gillar yrket ,men kan även visa rädsla FÖR ARBETET, gillade arbetet HAN TESTADE DEM SÅ MYCKET, för att hjälpa dem börja arbeta som gillade arbeta med, men RÄDSLAN satte stopp för det.

MEN GREAT MASTER KURSER ,DÅ TAR HAN MED SIG ÄRKEÄNGLAR ,ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR OCH ANDRA GREAT MASTER TAR HAN MED. SKYDDSÄNGELN OCH GUIDER. Men han ser folk behöver, tar han med dem. Men är olika från grupp till grupp genom att folk behöver ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS ,ÄRKEÄNGAR GUIDER. GREAT MASTER tar med som passar gruppen då. HAN ARBETAR MED ENERGIER. VI FÅR PRATA MED DEM. JAG ÄR EN KANAL TILL ALLA SOM ÄR DÄR.

JAG ÄR KANAL TILL ALLA SOM ÄR MED DÅ. JAG LEDER DEM RÄTT GENOM DEM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.