BALANS MÅSTE VI HA- WE MUST HAVE BALANCE

202568HUR SER DET UT DÄR UTE??? Ibland ser jag allt så ljust för jag bor i Sverige, men andra länder har inte så ljust som jag har det.

Men hela tiden handlar det om att hålla en balans genom livet, för att inte se åt andra hållet, eller ska jag sätta mig ner OCH HJÄLPA TILL LITE GRANN?

VI SVENSKAR ÄR FRUKTANSVÄRD DÅLIG ATT HJÄLPA TILL, men jag har sett nu. När jag bodde i Göteborg, hur jag lärde mig att hjälpa varandra, för vi satt utan pengar, då sprang vi i väg till någon vän. MEN VI VISSTE ATT HJÄLPTE TILL. 

Men vad ska svenskarna lära sig av det nu????? JAG HAR TITTAT  PÅ invandringen, som hela tiden skapar kaos bland svenska folket. Men har DE börjat hjälpa till mer, javisst kan jag hjälpa dig.

Men inte alla kan vi hjälpa såklart utan, då skulle landet RASA SAMMAN ,men vem ska vi hjälpa nu? SKA vi ta ett land som har störst bekymmer, eller ska vi ta ett land som ligger så långt ifrån oss, som kan knappt ta sig hit ,eller ska vi hjälpa dem.

ELLER SOM BOR NÄRA OSS bor närmast oss? Nu står svenska folket med skägget i brevlådan men ibland har ni gjort fel eller så har ni gjort rätt för pengar måste alla människor HA för skatten ni betalar in   ska ibland delas ut rätt men även på dem som bor i landet. DÄR HAR JAG SETT HUR DET SER UT.

MEN JAG HAR LÄRT MIG, att se hur svenskarna är, för har så svårt att räcka fram handen, och hjälpa sitt eget folk. Men gör inte som kommer från ANDRA LÄNDER. Kan enkelt ställa upp om det krisar, och varför har svenskarna så svårt med det. Nu när det väller in hela tiden SOM MÅSTE FÅ RÄTT HJÄLP NU, men hur har då svenska folket fått det.

JO ni har tagit in så mycket folk KAN INTE GÅ UT GENOM DÖRREN ,och ta ett arbete utan får sitta hemma ,och svenska folket blir mer sur på hela samhället, som håller på att falla samman. Jag vet att det finns så mycket folk ,som älskar att arbeta och försörja sig som kommer från andra länder.

Men ni plockar in från länder ,som har svårt att ta ett arbete nu, heja Sverige, för om ni såg att det finns andra länder som har liknade kultur kan hjälpa dem vidare, och BE LANDET TA EMOT DEM.

VI har en kultur som passar inte alla länder ,ser Sverige som är ett smutsigt land, men det finns länder som kan ta emot dem, så folk slipper leva i Sverige.

MEN BLIR ENORM KONTRAST för speciellt kvinnor SOM BÄR BURKA KAN INTE TA ETT ARBETE. 

HOPPAS NI PUFFAR LANDET I RÄTT RIKTNING NU

2 reaktioner till “BALANS MÅSTE VI HA- WE MUST HAVE BALANCE

  1. Thanks for liking the blog. But distributes from GOD and sits together with BIG PROTECTION. We write down to people, in that no one knows GOD then.

   But now he shows himself, by passing on knowledge from him.INTERNET. But the record he lives is CALLED FOR BIG HEAVEN. Now you get to know him after all the years of silence.

   But he helps countries even today, even though he has Sweden. But he sees countries suffer today, but then he helps from his side, because the earth is not fun today.

   But countries must help each other then. He distributes from the blog and people get to share the blog. He knows everything and he shares. He sees people living badly today. The earth is dark and horrible and people have to start changing today.

   But GOD takes help from BIG PROTECTION and PROTECTION when he works with countries then. He uses it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.