GREAT MASTER KUTHUMI

great-master-kuthumi-birgitta-andlig-inspirationKUTHUMI ÄR GREAT MASTER jag lärde känna för länge sedan. Men det är han jag frågar ibland ,om det ställer till problem mellan  andra mästarna, för då har jag slutat lita på dem.

Jag känner alltid när jag pratar med KUTHUMI att han känns ,så lugn till sättet. KAN LUGNA MIG NÄR HAR PROBLEM DÅ. HAR ETT LUGNT SÄTT.

Men det hände mycket när jag öppnat TWIN SOUL och mådde inte så bra, men han bara dök upp, för att lugna ner mig lite grann, han satt och pratade en LÅNG STUND med mig. Det känns alltid bra efteråt, för jag behövde den pratstunden med honom, MEN KAN SE LÄNGRE när det var upp och ner för mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mqdefault.jpgHAN KAN SE MIN PLAN.

KUTHUMI HÖLL I ENA KURSDELEN, SOM KALLADES FÖR VISIONÄREN alla måste ha med sin plan till kursen, för att se vart kursdeltagarna står nu. Han brukar alltid rita upp planen, som ser ut som ett jättestort rutnät ,där han visade kursdeltagarna vart de står.

Han visade upp planen för dem ,så vi enklare kan gå igenom  arbetsplanen. För visionären är en del i kursen, där alla känner oss lika OCH HAR SIN EGEN VISION, och alla våra önskemål vi har, för att lyckas ,men alla är som en visionär när vi kommer till kursen, där ni får drömma dig fritt, UTAN ATT NÅGON MANIPULERAR DIG ,KUTHUMI SER OM VI HAR GÅTT FEL NÄR HAN SER PLANEN. 

Han ser problemen varför du hamnade fel. HAN ÄR EN PERFEKT LÄRARE, som aldrig skulle manipulera någon människa.

 DÄR FÅR DU TRYGGT DRÖMMA DIG FRITT.

JAG HAR SETT KUNDER RINGER TILLL MIG, som behöver extra hjälp med sin plan, då har han hitta igen olika problem ni sitter i. Han kan se lite längre än vad kunden kan se, för det kan handla om större PROBLEM ,för att lösa upp ett stort problem kunden kommer med.

KUTHUMI VISAR ATT VARJE MÄNNISKA HAR EN PLAN NÄR VI FÖDS TILL JORDEN, och då gäller det att följa den planen ,men ibland kan människor bli manipulerad och faller av planen hade med sig.

HAN SER VART PROBLEMET SITTER. Vi kan vara blind ser inte planen, genom för många manipulerade människor möter på.

KUTHUMI HITTAR IGEN PLANEN TILL OSS MANIPULERAD ,och måste lösa upp planen för personen. IBLAND MÅSTE HAN JOBBA PÅ DJUPET MED KUNDER SOM ÖKER MIN HJÄLP.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.