GREAT MASTER LADY NADA

great-master-lady-nada-birgitta-andlig-inspiration

JAG GÅR IGENOM OLIKA MINNEN NÄR JAG LÄRDE KÄNNA GREAT MASTER LADY NADAmen jag kan inte räkna upp alla minnen jag känner henne så väl.

Jag har för det mesta fått skrattat efteråt när jag kommer på allt hon sa. ELLER GJORDE HON RÄTT SÅKLART SÅG ALDRIG DET. Jag kan bli riktigt sur på henne ,men har så lätt att förlåta henne.

JAG HAR ALLTID UPPLEVT att hon har enorm humor fast alla ser inte det.  Jag har sett både det ena än det andra, så jag har skrattat efteråt.

Jag minns en gång när jag hade öppnat mitt hjärta och MIN PROTECTION skulle få lite hjälp. Jag måste få hjälp med olika saker. DÅ KOMMER LADY NADA  SÅ NÄRA MIG ,så jag känner hennes energier ,OCH SER LADY NADA SITTA BREDVID MIG I SÄNGEN, men hon döljer sig, jag kan inte se henne jag ser bara lite av hennes hår.

När Lady Nada sitter och pratar ,då känner jag mig så lugn, för hon HAR ETT ENORMT LUGN när hon sitter bredvid mig.

DEN HÄR GREJEN HÄNDE NÄR JAG LÅG I SÄNGEN, hon ville att jag skulle dra täcket över huvudet som hon visade, hon satt med ett skynke över sig ,och jag gjorde som hon sa.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-11.png

MEN LADY NADA SÄGER, ”det är kolsvart under täcket Birgitta.” Nej,  jag ser allt fast jag har täcket över huvudet”, säger jag. Lady Nada frågar igen,  Birgitta hur kan du se allt när det är kolsvart för mig?”

LADY NADA SÄGER, ”jag fattar ingenting nu, för jag ser allt svart och du ser allt ljust under täcket. Javisst ,du är ju ett medium och synsk, därför ser du allt ,och jag ser bara svart nu. Jag förstår inte, att du ser så mycket, och jag ser bara svart här under täcket.”

Jag tjurade på att jag såg inte som hon såg jag såg rak igenom täcket. Men hon tjurade på att det var kolsvart. Men hon skojade, så enormt den gången med mig ,och jag tog allt så allvarligt. Jag fick ligga länge under täcket. JAG HAR SKRATTAT ÅT DEN EPISODEN FÖR HON SKÄMTADE BARA.

JAG MINNS NÄR LADY NADA FÖLJER MIG OCH HANDLAR. JAG FÅR HJÄLP AV ANDERS, men vad hon snurrade till det för oss.  Jag kom hem med fel varor. Men både jag och han blev lite sur på  Lady Nada. Jag tänkte nästa gång går jag ensam när jag ska handla mat.

Jag tänkte kan fråga Lady Nada om maten ,för att äta lite nyttigare. JAG MÅSTE VÄLJA MAT JAG ÄLSKAR. Men jag måste äta det jag gillar själv att äta. Lär mig att välja bort mat kan inte äta. FÖR HON BEHÖVER INGEN MAT DÄR HON LEVER. 

IBLAND SER LADY NADA LYSER UPP FÖR HON ÖVERVAKAR MIG HELA TIDEN. Hon är så lätt att prata med om allt, och jag tänkte bara skriva ner en del episoder om henne för jag älskar att arbeta med henne. Hon har hjälpt mig igenom svåra saker när jag lämnade Anders, så fanns hon alltid där när det krisade för mig.

JAG KÄNDE MIG ALDRIG ENSAM utan hon fanns där för mig. Jag har känt enorm KÄRLEK FÖR LADY NADA. Hon har känts som EN RIKTIG VÄN FÖR MIG.

NÄR JAG MÖTTE MIN PROTECTION TWIN SOUL, DÅ VAR  LADY NADA DÄR, och hjälper mig ,det känns som jag kom ännu närmare henne när han dök upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.