GREAT MASTER LADY NADA

great-master-lady-nada-birgitta-andlig-inspiration

JAG HAR SETT ATT GREAT MASTER LADY NADA är väldig bra på att hitta igen olika känslor vi bär på. 

Hon kan enkelt se vart ni har problem för hon hittar alltid igen problem. Jag såg för första gången när jag var 5 år. Hon hittar problem som har stängt dörren till. NÄR JAG VAR 5 ÅR FÅR JAG SE JULEN ,då får jag se julen som aldrig sett förut. Men jag förstår idag varför pappa och jag har problem med hans fru och han.

MEN NI KAN LÄSA OM HÄNDELSEN PÅ BLOGGEN. 

Lady Nada sa den gången, vi måste titta när du var 5 år. Jag har ingen aning om det. Men förlorar pengar genom min rädsla för pappa och hans fru. Jag hälsar på dem, men vill slippa gå till dem. MEN FICK SE DET NU, VARFÖR HAN VAR PROBLEM FÖR MIG. HAN VAR UNG NÄR HAN FICK MIG. BOR HOS FARMOR OCH FARFAR. Var hos mamma när hälsar på åker till mamma, genom att hon var snäll då.

Men hon hjälper mig när jag får barn. Men vi har bra relation mamma och jag. Men var pappa problem. Mamma lever själv trött på männen. Men får en syster, hon lämnar hennes pappa, hon bor aldrig ihop med männen var problem för henne. MEN VAR JAG OCH MAMMA NÄR JAG LÄMNAR FARMOR,FARFAR. Men fick börja tidig söka arbete var lite över 16 år när jag slutade skolan.

Jag går 9 år grundskolan, men får söka arbete ,tills kan söka skolan läser upp betygen i Göteborg. Göteborg läse upp betygen hittar skolan kan gå. Jag fick söka arbete i Göteborg ,tills jag hittar skolan. Jag vill jobba inom kontor. Men det var det ända jag vill arbeta med. Men tog extra kurs när går sista året 9: an. VI FÅR ERBJUDANDE GÅ MASKINSKRIVNING KURS. JAG VAR PÅ PLATS ÄLSKAR DET. 

Men lär mig skriva maskin maskinskrivning på bra sätt då. Idag har jag nytta av det ,genom att gamla sätter vi lär oss på. Men lade en skärm över skrivmaskinen ,så vi kan lära oss snabbt skriva skrivmaskin. Men får inte titta på tangenterna ens. Jag har gått i Göteborg maskinskrivning hoppar på flera kurser. JAG LETAR KURSER NÄR KOMMER TILL GÖTEBORG LÄSER UPP BETYGEN.

IDAG FÅR JAG LÄTTA LIVET, LÄR MIG DATORN GÅR KURS DATOR. Kan lätt jobba snabbt vid datorn flyttar texter idag. Men slipper problem när datorn dyker upp. Men köper första datorn 1988, kan leva lätt skriver lätta texter då. Men vi lever i en annan tid när datorn dyker upp på marknaden. MEN FÖR MIG FÅR LÄTTARE ATT ARBETA ÄN FÖRR I TIDEN. DATORN ÄR GULD VÄRLD.

MEN HITTAR KURSER I GÖTEBORG. MEN KOMMER MED KONTOR OCH DISTRUBUTION KURS FLERA VECKOR NÄSTAN 1 ÅR. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dbf1f86c54491fd0f15c348280c21113.jpg

Men har sett det nu, och pappa är död och kan inte ändra om det. Jag vet folk långt tillbaka sa till mig ,håll dig nära pappa han har pengar. Han fru som skadar mig genom olika händelser. Jag håller mig undan pappa då. Kan läsa om han och mig. JAG FÅR PROBLEM PENGAR FRÅN PAPPA OCH ELISABET.  LADY NADA ARBETAR ALLTID PÅ DJUPET.  Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b5f8420bb29f2436934631e524bdcf4c.jpg

IBLAND SER LADY NADA OM KOMMER FRÅN TIDIGARE LIV, som gör att ni får svårt med en del händelser i livet.

Men är bra att kolla upp det ,vi lever här på jorden tror vi har 1 liv, när vi har massor av liv att gå igenom med. Vi kan se problem som vi har ingen aning om. DET ÄR BRA ATT TA TAG I DET.

JAG SER ALLTID NÄR KUNDERNA RING ER, att hon hjälper dem att hitta igen gamla BLOCKERINGAR de har. Men hon ser även runt familjen VILKA SPEGLINGAR familjen ger varandra. HUR FAMILJEN ÄR KONSTRUERAD SOM GÖR ATT EN DEL I FAMILJEN, kan vara en av dem, som kan ställa till problem för familjen eller, så lyfter den familjen.

LADY NADA SER ÄVEN DIN UPPVÄXT OCH BARNDOM HAR VARIT. Hon är bra på mycket när ni sitter fast ,då hittar hon igen det.

LADY NADA ÄLSKAR ATT HJÄLPA MÄNNISKOR därför är hon väldigt bra på, att lösa upp djupa känslor ni bär på.

LADY NADA HAR ÄVEN VARIT MED PÅ MINA KURSER JAG HAFT och löst upp olika känslor kursdeltagarna har haft.

LADY NADA SER DIREKT VAD SOM ÄR KÄRLEK. Ibland måste VI lära känna oss själv följer det som känns RÄTT.

GREAT MASTER LADY NADA KOMMER FRÅN LIGHT BIG HEAVEN LIGHT Hon kommer från högre Great master. Hon är högre än alla andra Great master Lady Nada. Hon har hög energi kärlek. Hon har den högsta i världen kärlek. GENOM ATT HON KOMMER FRÅN BIG HEAVEN LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.