GREAT MASTER LADY NADA

great-master-lady-nada-birgitta-andlig-inspirationJAG HAR SÅ MÅNGA FINA MINNEN FRÅN GREAT MASTER LADY NADA ,SÅ JAG BLANDAR IHOP DET, men jag måste rätta till en sak  när vi sitter i sängen och pratar.

JAG SER LADY NADA SITTER UNDER TÄCKET MED EN SJAL ÖVER HUVUDET, och jag ser lite av hennes hår. Hon skämtade med mig den gången.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-11.pngMen jag glömde bort att berätta när vi var ute och handlade, LADY NADA SA OM ANDRA BIG PROTECTION titta inte på männen Birgitta, då blir han så svartsjuk ,för han gillar inte det när du tittar på männen. Men när han sover ,då är det inget farligt, sluta upp att titta, sa hon flera gånger ,för han kan vakna annars.

JAG FÖRÖKER KONCENTRERA MIG PÅ ATT HANDLA MAT  medan hon gick runt, och varnade när jag mötte på män, och mer och mer struligt fick jag. Jag kände mig rädd att min andra PROTECTION skulle vakna, eller ställer till det för mig. Men vilken stök det blev, vilka varor jag kom hem med. MEN LADY NADA SÄGER ,VI ÄTET INTE MAT HEMMA DÅ. Men vi äter mat väljer som passar mig. JAG MÅSTE LYSSNA PÅ MIG SJÄLV SOM PASSAR MIG.

MEN IDAG SKRATTAR JAG ÅT DEN EPISODEN 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.