KÄRLEK OCH TILLIT-LOVE AND TRUST

KÄRLEK OCH TRYGGHET VILL VI ALLA HA. MEN HUR SER SAMHÄLLET UT IDAG?  VÄRLDEN RUNT OSS.

NU ÄR DET FÖR MYCKET VÅLD I SAMHÄLLET SOM HAR  SVÅRT ATT SKYDDA OSS EMOT. Men ,så ser samhället ut nu.

MEN VEM SKA VI VÄNDA OSS TILL NÄR POLISERNA KÖR MED SAMMA VÅLD???? Hur ska vi lära barnen att mitt samhälle ska vara vålds fritt.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 102.jpg

JAG HAR VUXIT UPP PÅ EN BONDGÅRD, men har alltid känt mig trygg.  Jag levde bland människor som gav mig lugn och ro. Jag har aldrig upplevt samhället, FRUKTANSVÄRD SOM NU.

JAG HAR ALLTID TAGIT HAND OM MINA BARN OCH BARNBARNEN, VILL LEVA LUGN OCH RO MED DEM. Jag har alltid gett mina flickor det bästa jag kan ge dem. Jag har alltid försökt SKYDDA dem mot allt jag kan skydda dem mot.

Men ibland rår jag inte på det utan möter på VÅLDET BLAND POLISER OCH VAKTERNA.POLISEN HAR ETT FULT SÄTT SOM SKRÄMMER MIG, hur hela vårt samhälle har blivit.Police | Stock vector | Colourbox

POLISEN HAR SKAPAT MER VÅLD I SAMHÄLLET när jag ser hur POLISERNA BETER SIG MOT SVAGA människor i samhället. Polisen har ett sätt, som gör mig rädd för den världen vi möter på där ute. Vilka familjer kommer de ifrån??????

Jag har bara sett mer och mer hur poliserna håller på. 

Ska vi ha ett sånt samhälle där människor försöker rädda anhöriga, DÄR POLISEN MISSHANDLAR, HÅNAR OCH SÄTTER HANDBOJORNA, vilken härlig värld vi möter på. MEN FÅR SKADADE ARMAR OCH BEN. Handled och fotled. Många har utsliten kropp som förvärrar för dem. Anhöriga är så rädd att personen ska ta sitt liv, men så möter på våldsamma poliser SOM KAN FÖRVÄRRA DET. Police | Stock vector | Colourbox

När anhöriga ringer och är så oroliga, och vill få lite extra hjälp, men nu efteråt, så kommer aldrig anlita den hjälpen NÄR POLISEN SLÅR NER DEN PERSONEN VILLE HJÄLPA.

SVERIGE ÄR PROBLEM LAND OCH GALEN. 

NI FÅR VARA VAKEN NÄR BER POLISERNA OM LITE EXTRA HJÄLP.

Ibland kan polisen förvärra det, för den personen vill ska överleva.

Ska vi ha sådant våld i samhället, poliserna måste gå en lång väg, för att bli en JÄTTEBRA POLIS ,ELLER SKA VI TILLÅTA POLISEN FORTSÄTTA????? 

JAG TROR ATT NI VILL HA ETT TRYGGT SAMHÄLLE UTAN VÅLD. 

VI ANLITAR POLISER NÄR VI BEHÖVER LITE EXTRA HJÄLP. Polisen kan bara putta dem närmare ett avgörande beslut, att ta sitt liv fast folk kan vända om. NI HAR SKICKAT ANNAN BÄTTRE HJÄLP.

DET ÄR FÖR MYCKET VÅLD RUNT POLISEN IDAG.

POLISEN KAN INTE HJÄLPA MÄNNISKOR RÄTT SLÅR NER EN RÄDD PERSON. ÄR GALEN IDAG KÖR MED VÅLDET I SAMHÄLLET.11 X 17 Watercolor & Ink Painting A Cop in Handcuffs - Etsy

Men den anhöriga ville bara ha lite hjälp, men vad händer, JO POLISEN SLÅR NER PERSONEN I LÄGENHETEN, och förnedrar- i hemmet och i bilen. Polisen hade en vidrig stil när båda poliserna sitter och pratar med personen. Men måste ta bort poliserna från tjänsten då. 

Ska vi ha ett sådant samhälle, eller ska vi ändra om nu???? 

Jag ser att polisen har MISSAT en skola där kan hjälpta människor PÅ ETT BRA SÄTT.

POLISEN BORDE JOBBA INOM PSYKET ETT TAG ,för att sluta UPP att slå ner värnlösa människor ,för då skulle samhälle se mycket bättre ut.

JAG VET POLISER som har jobbat inom psyket ,och har ett annat sätt när polisen möter på människor SOM HAR DET SVÅRT.

POLISER SOM KÖR MED VÅLD MÅSTE SNABBT STÄDAS BORT  eller, så sätt polisen på en kurs i psykologi.

VÅLDET HAR ÖKAT och polisen hjälper till med det.

NI SKA KUNNA RINGA POLISEN, utan att polisen slår NER person, som ville ha lite extra hjälp.

JAG HAR SLUTAT LITA PÅ POLISERNA.

Jag sett att det är ingen skillnad bland  KVINNLIGA OCH MANLIGA POLISER, poliserna kör med samma våld.

POLISEN SKA GÅ DEN LÅNGA VÄGEN och jobba inom psyket. Jag har känt en polis som har jobbat två år inom psyket. Han tog hand om BESVÄRLIGA UNGDOMAR utan han slog ner dem första han gjorde. Jag har inte hört att han slog ner dem som redan låg. Jag minns att ungdomarna kunde skoja med honom, för ungdomarna var aldrig rädd för honom. Han tog dem på rätt sätt, han behövde aldrig använda våld.

Han använde aldrig våldet som är idag ,utan han såg på personen som satt framför honom han kunde läsa av dem.

Men varför var han den bästa polisen på stan? JO HAN PRATADE DEM TILL RÄTTA.  Men han hade gått den långa vägen och lärt sig att ta människor som hade problem, för han kunde läsa av dem så bra.

MEN VARFÖR KAN POLISEN TA LÄR DOM FRÅN HONOM. HAN VAR DEN BÄSTA POLISEN DÄR ungdomarna kunde skämta utan han blev arg eller sur MEN ungdomarna älskade honom även som hade problem.

MEN VILKEN UNDERBAR POLIS HAN VAR TÄNK OM ANDRA KUNDE TA EFTER HONOM. 

Jag känner polisen så väl, men jag önskade att de var som honom, för att få slut på våldet idag. Han kunde jag lita på. Ungarna tog polis mössan och ropade  KLING OCH KLANG EFTER HONOM. Men han jobbade ihop med en annan polis ,så poliserna kunde skämta med dem.

HAN VAR EN FANTASTISK POLIS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.