DET ÄR BRA NU – IT’S GOOD NOW

HAN KAN NI BE TILL ,SÅ MYCKET NI VILL. Han kan fortfarande inte STOPPA ETT KRIG HAN HATAR KRIG SÅKLART.

Men folk är, så dum tror han kan slänga lite GUDS ENERGI ÖVER MÄNNISKORNA, för att stoppa ett krig, han vill få slut på kriget.  Han kan inte stoppa ett krig, så ni vet det.

HAN ÄR DEN HÖGSTA VI TILLBER, MEN HAN KAN fortfarande inte stoppa ett krig ,utan det är MÄNNISKOR som ställer till problem på JORDEN, tänk om folk kunde inse det, FÖR ATT BE till GUD, för han ser aldrig han kan hjälpa någon som går in i krig.

Hur ska han hjälpa till, NÄR DET ÄR MÄNNISKORNA SOM HAR STORA PROBLEMET. Vi tror ni förstår, att vi skapar krig ,som han kan inte rå på ,utan då FÅR VI DÖ, och kom hem till GUD ,men vad gör det. Vi dog och kom hem ,men han kan inte gå spetsen ,för att hjälpa ett annat folk att dö ,FÖR DÅ ÄR NI GALEN OM NI TROR DET. HATAR KRIG FRED PÅ JORDEN.

HAN HATAR KRIG och jag hatar krig ,och ni hatar krig, och vad kan vi göra då. JO, RUSTA NER SOM SVERIGE GÖR.

MEN SVERGE HAR BÖRJA SE  PÅ, ATT RUSTA UPP, för de är så fruktansvärd rädd, att vi ska hamna i kläm när andra dårar där ute håller på. Vi har slutat för längesedan med krig ,och vi är ett föregångsland FÖR NO MORE WOR.

MEN HUR KAN HAN STOPPA ALLT, som tror han kan stoppa ALLT – JO FOLK  har förmågan, ATT BE TILL GUD, men kan inte hjälpa folket då. KRIG OCH VILKEN TRO FOLK HAR ,SÅ KAN HAN ALDRIG GÅ IN OCH STOPPA ETT KRIG.

HAN HATAR KRIG.

Men folk kan be och be till GUD om det ena än det andra ,att stoppa kriget ,för att slippa komma som flykting till Sverige ,eller ett annat land. KAN GLÖMMA BORT DET han vill att alla människor hjälper varandra och hjälper människor rätt ,utan att ens tänka på vart ni kommer ifrån. HAN ÄLSKAR ALLA MÄNNISKOR ,så ni förstår det, hur ska ni då be om den hjälpen, att få slut på krig ,utan då måste vi människor sluta upp med krig, så måste då börja inse att han älskar människor från olika kulturer

Men han vill att människor hjälper varandra. VI SOM HAR STARTAT KRIG OLIKA LÄNDER, folk får springa för att rädda sitt eget skinn. HAN VILL VI ANDRA HJÄLPER TILL. MEN KAN ALDRIG STOPPA ETT KRIG , går in och stoppa ett krig även om han är GUD

Han vill hjälpa alla människor rätt även som kommer från annan kultur NO  MORE WAR VI HJÄLPER VARANDRA DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.