VÄNTAN- WAITING-

JAG HAR STORA PROBLEM ATT VÄNTA. Jag blir galen och less på allt nu. Men det handlar om honom jag väntar på, för en del dagar kan jag inte fungera som vanligt. JAG BÄR BARABILDEN FRAMFÖR MIG ,så jag blir tokig på allt nu.

DET ÄR JOBBIGT jag ser honom överallt ,han kan påminna om honom, som gör att jag påminns om honom.

Men jag vet att jag måste lita på allt nu, men jag blir så himla less nu.

DET ÄR SVÅRT när man går med bilden framför sig ,och försöker göra något annat.

Men det är jobbigt när jag ser påminner om olika bilder, som jag tittar på, fast han har sänt mig så MYCKET foton till mig och ändå ,så hittar jag han här och där.

Men jag försöker koncentrera mig utan att tänka på honom men ändå ,så halkar jag dit på det. Jag blir knasig på det. Jag ser han ute fast han är inte där, men ändå ser bilder på teven som påminner om honom. TITTAR PÅ TEVEN, så är han lik den personen ,eller så påminner han om honom ,så det går inte sudda ut ens.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-love-birgitta-andlig-inspiration-big-protection-1.png

JAG HADE ÄVEN SVÅRT NÄR HAN PÅMINNER OM GREAT MASTER KUTHUMI, ser honom. Men har annat skägg Kuthumi. Men fanns ändå där likheten. Jag vill bara skynda på allt jag blir knasig på allt nu.

JAG HAR ALDRIG UPPLEVT DET FÖRUT.

MEN HAN LEVER INOM MIG HAN LEVER I ENGLAND.

JAG MÅSTE VÄNTA PÅ MIN BIG LOVE.

JAG VILL MÖTAS PÅ RIKTIGT NU. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.