SÅ HÄR KAN DET GÅ -THIS IS HOW IT COULD GO

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 146173.png

JAG HAR SETT HELA MITT LIV RASAT I SMÅSMULOR, sedan jag mötte BIG LOVE, som alla tycks kunna så mycket om HAN JAG MÖTT PÅ.

Men jag skiter vad folk skriver om TWIN SOUL,FÖR DE LJUGER hela tiden. Ni vet inte när ni möter på rätt TWIN SOUL, och nu finns det inte så många därute så jag är en av dem som drabbades och hela familjen splittrades PÅ GRUND AV DET.

Jag hade tänkt sluta mitt liv i lugn och ro, MEN DÅ MÖTER PÅ DÖDEN DÅ,  som har sett. Jag är så förbannat less på livet nu, och jag vill bort från allt nu ,för ingen kan förstå vad jag mött på.

BIG LOVE SOM ALLA KALLAR OSS ,men det finns ingen sanning i ingenting nu. JAG HAR BARA RASAT, och jag har även tappat enorm mycket vikt. Jag tänker inte möta på någon BIG LOVE.

Jag har aldrig varit glad en enda dag ,MEN JAG LOVADE GREAT MASTER LADY NADA,  ATT SKRIVA OM TWIN SOUL, kan inte ett dyft om oss. Jag mötte på svart energi ,eller så möter jag på döden, för att måste börja jobba nu.

Jag ser ingen glädje när jag går igenom sida upp och sida ner, NÄR SKRIVER OM BIG LOVE TWIN SOUL. Har jättemycket problem när tvillingsjälar måste leva ihop hela livet. Jag har ett annat par jag känner som har äkta kärlek.

MEN HAMNARNI SKILJSMÄSSA, och blev sjuk båda två när de skulle börja jobba visa landet, eller hitta något som tvillingsjälar måste syna igenom. Jag vet inte vad ska jobba med. Men blev sjuk båda två och levt ihop ,så länge, men fick möta på smärtan ,när han öppnade hjärtat på dem vilket härligt liv det blev för dem.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-12.png

Men nu är det tillbaka till varandra måste leva hela livet ihop, som andra har lämnat ,eller orkat med

MEN KÄRLEKEN DRIVER DEM TILLBAKA IGEN, som tur var. Men hade inte ENS KUL när han öppnade dem. Eller när de mötte på varandra ,för hon tappade enormt mycket vikt har jag sett, och nu har jag tappat enormt mycket vikt med.

Men varje sida JAG har sett kan inte ett skit om oss. Men vet att ni ser mig KONSTIG OCH KNÄPP,. MEN JAG SKRIVER BARA SANNINGEN TILL ALLA alla, och vill ni höra sanningen, då kan ni läsa här, men vill ni tro  STORA SAGORNA DE SERVERAR DÄR UTE om TWIN SOUL , då kan ni läsa därute, sida upp och sida ner om dem.

MEN DE SERVERAR BARA MER LÖGNER ,men jag är jättearg på hela den fina bilden serverar därute, för ingenting är sant har jag sett. Men lite mer betalt kan de ta ,för att ledda en kvinna eller en man, som vill möta på SIN BIG TWIN SOUL ,eller vad jag kan kalla det. PAR MÖTER INTE PÅ TWIN SOUL  PLATSEN ÄR INTE LEDIG, det var synd för den som blev lurad allt dravel där ute.

MEN SIDORNA LJUGER OCH TJÄNAR PENGAR PÅ LÖGNER lyssna på oss eller dem ,för att önska rätt eller fel jag kan inte lämna ut min twin soul till er eller de andra paret kan inte lämna ut sin man eller kvinna, men så är livet.

Jag har sett att USA tar in högvinsten på det. Kan verkligen detta HEJA HELLO USA TWIN SOUL. Jag tycker bara synd om dem ,som lägger ut så MYCKET pengar på en massa osanning. Jag har aldrig tänkt själv möta på twin soul. Jag trodde det var lite sagor ,eller så fanns dem på riktigt ,men så mötte jag på det, PÅ RIKTIGT DÅ. Vilken lögn folk serverar där ute. Sida upp och sida ner. JAG BLIR SPYFÄRDIG jag hatar när folk ljuger och serverar osanningar för mig ,eller FOLK HJÄLPER FEL som vill få lite hjälp.

Jag förstår inte hur folk tänker som håller på ute på internet. GRAZY PEOPLE IN USA.

Jag har sett vad vi möter på, andra paret har det MYCKET ENKLARE NU, MEN JAG HAR ENS KUL. Jag är fruktansvärd ARG på hela allt nu.

MEN DE KALLAS FÖR BIG PROTECION även där hade de fel men så kan det gå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.