DET KÄNNS OHÅLLBART -IT FEELS UNBEARABLE

IDAG NÄR JAG VAKNADE ,SÅ KÄNDE JAG, MIG ,SÅ HIMLA GLAD IGEN. Men vart tog ilskan vägen nu????

Jag kände mig bara ,så glad och upprymd i hela kroppen nu.

JAG TÄNKER PÅ HAN SOM BOR I ENGLAND MIN PROTECTION, TWIN SOUL.  IBLAND KAN VI HAMNA STORA PROBLEM, för att ta oss vidare. Jag är inte ,så lätt har ni sett på många av mina inlägg ,men kan inte hjälpa alls utan energin bara driver i mig ,och jag måste skriva. Jag vet vad jag ska skriva när jag kommer fram till datorn. Ibland kommer det upp när jag ligger i sängen.

IDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 855b8d487b2cb9c50fa4952d1b011cee-fantasy-art-angels-heavenly-angels.jpgDAG VAKNAR UPP MED GLÄDJE I KROPPEN det känns lite annorlunda, för en gång skull nu. Jag har fått upp så mycket ilska när jag sätter mig att skriva. Men det finns som inget stopp utan jag bara skriver och skriver.

JAG HAR VARIT LITE ORÄTTVIS MOT HONOM ,jag sitter i Sverige. Ni har inte  HÖRT HANS SAGA, eller varför har vi problem.

VI BOR LÅNG FRÅN VARANDRA och måste fixa till det ,så man tar sig vidare.

Jag är inte ,så kul för tillfället jag har en ilska som driver i mig, när jag skriver och nu kommer ilskan igen, när jag sitter och skriver om oss två. MY BIG LOVE. Det är klart jag saknar honom hela tiden, men blir, så himla less på människor ,som lovar guld och gröna skogar om Twin soul. Det är inte sant ,för kan inte möta på honom utan en egen BIG LOVE FÖR MIN ÄR DÅ UPPTAGEN. 

JAG FÖRSTÅR ATT USA kan ingenting om det utan SKRIVER sida upp och sida ner om TWIN SOUL OCH TWIN FLAME, och kan inte ett dyft, eller så tar de i tomma luften, för andra har gjort samma sak. VEM VET???

MEN FOLK LEVER PÅ HOPPET ÄR INTE alls rätt. Vi är som alla andra par ,men det ända som skiljer oss åt, ATT VI MÅSTE ÖPPNA HJÄRTAT, och då får vi ännu mer problem. Nu kommer jag in igen på det, fast jag skulle skriva om min stora kärlek ,men så hakar jag fast på detta igen.

JAG MÅSTE HA TRUST ,för han började att gå med mig och han måste vänta in mig.

MEN KOMMER UPPLEVA MIN BLOGG LITE KONSTIG IBLAND. Jag skriver och bara skriver sedan jag öppnade mitt hjärta ,och jag känner bara av vad jag ska skriva om ,och det var lika i England på 40-talet att jag bara skrev och skrev, men jag skrev sanningen och den kan kommer fram till er ,som läser bloggen min.

MEN KÄNNER AV ALLT ,och då måste jag skriva allt jag känner av ,men  jag har aldrig haft detta beteende förut ,men det öppnades nu – jag bara skriver och skriver sedan lugnar jag ner mig.

MEN JAG MÅSTE UT MED SANNINGEN TILL ER  VARJE DAG.

En reaktion till “DET KÄNNS OHÅLLBART -IT FEELS UNBEARABLE

  1. Pretty component to content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital to
    claim that I get actually enjoyed account your
    weblog posts. Anyway I will be subscribing to your augment or even I achievement
    you get admission to persistently quickly.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.