BYGG EN SKYDDSMUR RUNT DIG SJÄLV – BUILD A PROTECTIVE WALL AROUND YOURSELF

VI SKA BÖRJA BYGGA EN JÄTTESTOR SKYDDSMUR RUNT DIG SJÄLV ,SÅ SER SAMHÄLLET UT IDAG. GENOM ATT FOLK KAN BLI INKASTAD PÅ SJUKHUS ,SOM STÖKAR TILL DEN VÄRLDEN LÄKARE JOBBAR MED.

VI MÅSTE BÖRJA LYSSNA MER PÅ OSS SJÄLV samhället ser ut så ,och jag blir mer och mer rädd ,när vi ser hur svagt samhället är ,PÅ VISSA STÄLLEN.

VI MÅSTE FÖRST LITA PÅ OSS SJÄLV, ÖVERLÄKARE han är insatt i sitt system. VI MÅSTE BARA LITA PÅ OSS SJÄLV TRUST TILL DIG SJÄLVA. VI SKA VARA RÄDD OM HÄLSAN.

Men vad gör det om ni är LITE ARG OCH LESSEN, MEN PLÖTSLIGT MÖTER NI PÅ ÅNGES ,SOMPA ÄR FRUKTANSVÄRD KÄNSLA i kroppen ,men varför möter NI på ångest? PANIKÅNGEST. 

JO DU FÅR STORA VARNINGSKLOCKOR, stora varningar varje dag ,men hur ska du lösa det?????

JO, JAG MÅSTE FÖRÄNDRA DEN SITUATIONEN, och det är den situation ni sitter i ,men hur ska ni TA BORT TABLETTEN, NI MÅSTE LÖSA UPP ÅNGEST UTAN ATT KNAPRA TABLETTER , då har ni kvar ÅNGESTEN HELA LIVET.

Men vi har ett fritt val i samhället ,vill ni sitta kvar i ångest och knapra tabletter eller vill ni SYNA ER SJÄLV? 

JAG HAR  HAFT ÅNGEST EN GÅNG I LIVET när jag bodde FEL, KÄNDE GRANNARNAS SORG ,och en del av dem led av svår ångest. Jag mådde dåligt jag bodde fel, och kände av deras ångest.

MEN GREAT MASTER KUTHUMI SA TILL MIG,” BIRGITTA DU MÅSTE FLYTTA NU.” ”Okej, vad måste jag göra för att ta mig vidare ”frågade jag.????

HAN FÖRKLARADE VARFÖR jag led av det. Men mina tankar gick runt för jag tänkte på pengarna såklart. MEN FÖR ATT BLI FRI, då måste jag flytta. Jag var även till en HUDLÄKARE, som såg samma sak , jag sökte för KLÅDAN JAG HADE I ANSIKTET som bara blev värre och värre.

JAG MÅR BRA NÄR JOBBAR OCH ÄR I LOKALEN, MEN INTE I MITT HEM HUDLÄKAREN SÅG ,ATT DET KOM INIFRÅN.

Hudläkaren och Kuthumi såg samma sak, men det var jobbigt genom att jag MÅSTE TA TAG I DET SJÄLV.

Jag måste  flytta och det kunde INTE en enda tablett hjälpt mig med eller en salva för då har jag SUTTIT KVAR och blivit SJUK

JAG FLYTTADE som de rådde mig till.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-21.pngJAG LITAR INTE HUDLÄKAREN, HON VILLE GE MIG EN KRÄM SOM INNEHÖLL KORTISON ,då hamnade vi lite konflikter JAG ÄR RÄDD OM MITT ANSIKTE. 

Men hudläkaren tog prover och testade min kräm, som jag själv hade satt ihop, OCH JAG VAR DÖRÄDD att hon skulle ta ifrån mig ,eller såg alla fel i krämen. Jag kände allt passade för mig ,och då blir man extra noga när hon påpekade om produkten min. Jag blir extra tjurig jag kände jag hade hittat rätt produkt.

VISADE mig innehållet i 2 krämerna som innehöll kortison i små dosor, vi satt vid hennes dator, men jag köpte INTE det hon ERBJÖD MIG. 

Men jag använde mig av HÄLSOKOSTAFFÄRENS produkter och hon testade även den krämen ,men såg inget fel där. JAG KÖPTE LAVERA PRODUKTER som hjälpt mig långt, genom att den var fet och gjorde mig gott. Jag blandade även ner lite OLJA i krämerna.

Jag hade hemsk klåda i ansikte ,OCH INTE ENS AKUTEN PÅ SJUKHUSET SÅG KLÅDAN ,vart det kom ifrån, för de hade aldrig sett det.

Men en dag var jag ner på hälsokost affären, och hon började PRATA OM KOKOS hon hade testat det på sin son NÄR HANS FÖTTER PROBLEM FÖTTER ,men det försvann på ett navs ,och jag har provat det själv.

Jag lindade in fötterna i kokos och satte på mig ett par strumpor.

KÄNDE  VILL TESTA I ANSIKTET det kan aldrig vara ,så farligt som folk pratade om TA KOKOS KROPPEN utan bara äta kokos. Jag inser kan vi ÄTA KOKOS ,då måste den fungera på kroppen, så jag köper inte allt som NI SER. 

Jag ser återigen att det är HEL INDUSTRI AV OLIKA MEDEL där det hänger lite på oss själva – om vi vågar testa själva, för ingen är vi lik. Jag ser att vi har en stor industri av olika produkter, som anser sig är bättre än den andra produkten, men det kan handla om märken, som i grunden är samma innehåll. Det kommer från olika uppköpare som fick ett bättre pris, eller så är deras produkter bättre?

Vi står och väger, och väger vilken produkt ska vi välja nu??? Men hela tiden ska vi lyssna till intuitionen, för ingen människa är vi lik. Eller ,så hittar vi produkt vi TROR FUNGERAR DÅ, som jag med kokosen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgJAG LÄR MIG SLUTA TA TVÅL I ANSIKTET, VAR UNG 16 ÅR. JAG FICK LÄRA MIG TVÄTTA ANSIKTET MED OLIKA MEDEL, ANSIKTSVATTEN ELLER ANDRA PRODUKTER. Vi skadar ansiktet med tvål. Men lär mig när var ung tar hand om mitt ansikte. Jag har sett vi kan vara ,så torr i huden när vi tar ANSIKTRENGÖRING, SVIDER I ANSIKTET.

MEN VAR FÖR  TORR HUD. MEN DET GÅR ÖVER SVIDER, VI MÅSTE FORSÄTTA TA HAND OM ANSIKTET .

JAG BÖRJADE ANVÄNDA REN KOKOS i I ANSIKTET ,men vilken lycka för mig, jag slapp känna torrheten och svedan i huden.  Jag började bli riktigt fin i huden jag fick torr borsta med en handduk. Jag kunde även skölja över mitt ansikte med kallt vatten ,men fick bort torr hud ansiktet. Jag testar kokos.

JAG FICK ÄVEN LÄRA MIG ANVÄNDA MANDELOLJA när jag tvättar mitt ansikte, vatten kan förvärra när ansiktet är som värst. Det finns ju olika oljor att använda sig av ,men jag provade mandeloljan. Jag provade även ett ansiktsvatten till ansiktet ,som var gjort på deras produkter. JAG KÖPTE MIN MANDELOLJA PÅ HÄLSOKOSTAFFÄREN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kokos.jpgDet var den bästa krämen jag har haft ,SOM JAG ÄN I DAG TAR FRAM. JAG SER BLIR TORR ,DÅ ÅKER KOKOSEN FRAM. Jag har provat med oljor ,som inte alls hjälpt mig utan ren kokos köper jag på hälsokostaffären ,OCH FOLK SOM MÖTER undrar varför jag har så fin hud? KOKOS jag blir inte torr längre. JAG BLANDAR KOKOS MED ANNAN ANSIKTSKRÄM. Ibland är många krämer problem för mig. Men vill ha fett när är så torr då tar Kokos och dagkräm och nattkräm blandar då. Men många krämer är problem för mig ,har för lite fett i ,och då tar olja kokos,

MEN KAN TA ARGAN OLJA. BLANDAR HUDKRÄM,DAGKRÄM,NATTKRÄM. Men kan  lägger under ögon som ögonkräm. Testar Argan Oljan när är bra kan lägga oljan på olika partier.Loelle Argan Oil 100 ml

Jag tar även kokosen på kroppen ,eller så blandar jag kokos  kräm som luktar gott. Jag gillar när det doftar gott om mig.

MEN ALLA KAN INTE ANVÄNDA KOKOS VI MÅSTE HA JÄTTE TORR HUD, men kokos är inte farlig alls OM NI HAR TORR,HUD, så ta fram kokosen. Vi dör inte av kokos utan huden blir, så fin och len ,så kokos hänger alltid med mig. Det har blivit som en vana för mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 855b8d487b2cb9c50fa4952d1b011cee-fantasy-art-angels-heavenly-angels.jpg

JAG BLEV FRI FRÅN PANIKÅNGESTEN OCH KLÅDAN NÄR JAG FLYTTADE UT.

JAG HAR ALDRIG UPPLEVT ÅNGEST IGEN, JAG GJORDE SOM DE SA TILL MIG.

JAG ÄLSKAR MIN LÄGENHET JAG VALDE UT, MEN JAG KÄNNER BARA GLÄDJE OCH HARMONI NÄR JAG KOMMER HEM. 

MEN ÅNGEST ,PANIKÅNGEST KAN MÄNNISKOR FÅ ,VI MÅSTE FÖRÄNDRA SITUATION. Det kan ta tid eller ,så går det på ett nafs ,att få bort ångesten, panikångest SOM ÄVEN KALLAS FÖR RÄDDNINGSKAPSEL. VI FÖDS MED RÄDDNINGEN, SOM VI KAN HAMNA I SNURRIG VÄRLD. Men hitta svar, varför känner vi panikångest då???? Vi sitter i problem måste bara bort från som ger oss panikångest.

Men vem ger mig panikångest frågar vi då?????Men kan vara din bästa vän, eller från problem arbete har då. Eller ,så kommer du rota fram svar panikångest, kan leva med män som ger panikångest. Men är lätt än gjort ,att flytta från plågan??? Men du känner när du kommer hem panikångest ,när du ser han som plågar dig. Men flytta kan ta tid att slippa plågan från han ,som skadar dig. Men paniken river i dig, så du blir sjuk måste flytta från han. MEN DÅ KÄNNER DU DIG FRI FRÅN PANIKÅNGES. VI FÖDS MED RÄDDNINGSKAPSELN. FLYTTA FRÅN PROBLEM VI KÄNNER PANIKÅNGES. 

 KROPPEN SKRIKER EFTER FÖRÄNDRING, och kan ta tid att rota igenom eller ,SÅ ÄR DET ANDRA SIGNALER ,SOM KROPPEN REAGERAR PÅ.

MEN VILL BLI FRI ÅNGEST PANIKÅNGEST ,DÅ MÅSTE VI BARA LYSSNA PÅ DIG SJÄLV ÄVEN OM ANDRA GÅR EMOT DIG. VI VET VAD SOM ÄR FEL ,OCH DÅ KAN INGEN EN ÄNDA TABLETT HJÄLPA DIG.

Om ni vill att barn ska komma FRAMÅT ,då får ni hålla er VAKEN OCH NI MÅSTE ALLTID LYSSNA PÅ BARNEN.

Ni kanske undrar hur det gick med mamman och sonen ,men hon överlevde som tur var. DET ÄR EN GAMMAL VÄN TILL MIG.

VI MÅSTE HA TRUST TILL OSS SJÄLVA LITA PÅ DIG SJÄLV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.