TAROTKORT KURSER -TAROT CARD COURSES

IDAG NÄR JAG VAKNADE VAR MIN LÄNGTAN ,SÅ STOR EFTER HONOM, Men jag kan inte råda på det utan sitta ner och väntar honom.

Ibland river det i mig, och jag blir så himla less på, ATT DET MÅSTE DRA UT PÅ TIDEN, men ibland har jag inga val än att vänta.

JAG MÅSTE TA FRAM MINA TAROTKORT, FÖR ATT SE SJÄLV börjar få kalla fötter när jag står fortfarande på RUTA ETT.

Jag är den som har svårt att lita fullt ut, jag måste bara SE hur det såg ut MELLAN MIG OCH HONOM BARA FÖR ATT FÅ EGEN BEKRÄFTELSE.

Men jag ser att jag har svårt att SE HANS SIDA, för jag ser bara mig själv. Det är han som jag HITTAR ALLA FEL PÅ, MEN KORTEN ,då var det LITE FEL PÅ MIG.  Jag såg hur mycket han brydde sig om mig, OCH HAN  HADE JÄTTESTOR KÄRLEK TILL MIG.

IBLAND HAR EN FRUKTANSVÄRD KONTROLL på allt, men förstår INTE när de säger säger, att han måste bara VÄNTA IN OSS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190605_001541.jpgMEN I TAROTKORTEN SÅG ALLT NÄR JAG KÄNDE  DEM, och allt var så bra ,så jag lugnade ner mig igen, men varför måste jag ta fram tarotkorten fortast jag börjar tvivla?

Jag är den eviga kontrollanten som måste titta i korten, eller ,SÅ TAR JAG REDA PÅ ANNAT SÄTT ,och då kommer kaffesumpen fram fast jag har GUD, GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA, så måste jag se själv, känna tillit till honom.

JAG HAR HAFT MÅNGA KURSER I TAROTKORT, OCH LÄRT DEM ATT SE KORTEN SJÄLV ,och jag  lär ut tarotkorten på ett smart sätt, ATT VI KAN SLÄNGA UPP KORTEN ,ELLER KÄNNA EN STUND PÅ DEM, så ser vi vad som händer runt oss.

Jag visar lite tarotkort har ,genom att har så många tarotkort har tappat räkningen. Men tar den runda första tarotkort som började med. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kvinnor-frc3a5n-andra-lc3a4nder-birgitta-andlig-inspiration.pngJAG HAR LÄRT MINA KURSDELTAGARE ATT KÄNNA OCH TITTA PÅ SIG SJÄLV ,för att få sin egen bild av sig själv, FÖR TAROTKORTEN LJUGER INTE. MEN KAN ENKELT SE OCH KÄNNA ,hur det står till med dig SJÄLV.

JAG BLEV ,SÅ HIMLA LUGN EFTER ALLT JAG SÅG ,och det hjälpte mig att fortsätta fokusera på mitt arbete.

DET ÄR SÅ ENKELT ATT VÄNDA TAROTKORTEN UPP OCH NER, FÖR ATT KÄNNA ,hur han och jag mår, FÖR VARJE KORT BERÄTTAR SANNINGEN.

JAG KAN BARA ENKELT FOKUSERA PÅ EN BILDEN ,jag ser framför mina ögon. VILKEN bild fick jag när jag höll i tarotkortet, och hur såg bilden ut när jag vände på kortet? Det första jag ser, där lägger jag mina ögon där får JAG SVARET SÅKLART.

JAG LÄRDE UT PÅ ETT SÄTT SOM GYNNADE OSS SJÄLV. När vi blir lite orolig, då kan vi kolla själv ,tar tarotkort ibland ,KAN VI SE MYCKET SJÄLV när vi känner lite oro över vissa situationer ,som kan både lugna oss OCH SE FRAMÅT.

 TAROTKORT KURSERNA. JAG HADE 3 DELAR, så kunde lära sig full ut när jag kör 3 delar tarotkort kurs. JAG SÅG att gillade den kursen, så kan öppna sig mer och lära känna själv. Men fick rensa mycket mörker när gick tarotkort kursen. Men fick upp mycket mörker och glädje när gick tarotkort kurs.

MEN HAR SETT FOLK SOM UTBILDAR TILL MEDIUM TAR SIG IGENOM BLOCKERINGAR. Men har en annan energi tarotkort än håller på med. Jag har testar känna på saker, som hör till kurser Men ser tarotkorten ger bättre hjälp då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är screen-5.jpg

MEN HÅLLER BARA 1 KORT OCH SITTER MEDITERAR DÅ. Men lär kursdeltagarna kliva in i tarotkorten. Men ser händelser gamla problem jobbar med. Men hittar mycket ,genom att vi öppnar dörren när vi mediterar, då tar vi varje kort känna in mörker och ljus vi känner då. Men får upp mycket problem vi sitter i. MEN HAR SETT ATT TAROTKORT HJÄLPER OSS HITTA BLOCKERINGAR. MÖRKER. 

Jag körde 10 gånger STORA ARKANAN ,och 12 gånger LILLA ARKANAN ,och sedan fick gå TREDJE KURSEN där  fick lära sig att lägga korten rätt. Del 3

Men det var KVÄLLSKURSER jag körde ,så de hann vänta en vecka tills skulle börja med nästa tarotkort. De hade även hela veckan på sig, ATT UTFORSKA TAROTKORTEN SOM VI GICK GENOM.

JAG PROVADE ÄVEN HHELGKURSER, men de gillade mer den längre delen. MEN FÅR MERA UT AV 10 VECKOR KURS TRÄFFAS 1 GÅNG I VECKAN.

Hann med så mycket med sig själv. Men jag hade även KURSER I GÖTEBORG ,och då fick de bli helgkurs såklart. Men jag har sett att den LÄNGRE KURSEN VAR VÄLDIGT POPULÄR ,som jag såg kommer framåt i sin egen utveckling.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-9.png

JAG LÄRDE SLÄPPA BOKEN ,tarotkort boken lär sig läsa om varje kort ,men folk låste sig ,så mycket, JAG SA NEJ, kursdeltagarna fick inte titta i boken. 

JAG SATT IHOP ETT EGET HÄFTE ,som kan lära sig läsa lite om varje tarotkort.

JAG SÅG som hade LÄST mycket om tarotkorten LÅSTE sig mer än som ALDRIG hade öppnat en BOK om tarotkorten. Men flöt bra för som aldrig öppnat en tarotkort bok.

JAG SÅG KUNDE TYDA TAROTKORTEN SNABBARE ,FÖR HADE TILLITEN TILL, vad kursdeltagarna kände när de höll i tarotkorten. Men kursdeltagarna som HADE LÄST ,så mycket ,eller måste titta i boken, TOG MYCKET LÄNGRE TID ATT TYDA ,eller HA TILLIT till tarotkorten.

KURSDELTAGARNA UTVECKLA FÖRMÅGOR PÅ ETT BRA SÄTT, som andra inte höll på med. Jag fick olika tips från min guide, som jag även testade på kursdeltagarna.

 MEN fick verkligen RENSA UT, kursdeltagarna kunde få upp ,så mycket GAMMALT i SITT LIV ,så förstod inte ett dyft, VARFÖR DET KOMMER UPP ,så mycket, men tarotkorten ljuger inte alls BARNDOMEN kan vara hemsk eller, så har vi tidigare liv ,men mycket kommer från barndomen, såg jag. De fanns även ANDRA PROBLEM som kom upp i tarotkorten.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_134243-1.jpgMEN DET VAR EN HÄRLIG TID ,men jag kände när vi började närma oss TYNGRE TAROTKORTEN, då blev det några veckor som vi har svårt att hålla energin uppe ,FÖR MÅNEN, DÖDEN, TORNET OCH UPPVAKNADE ,är kort som kan fälla krokben på oss själva ,och när vi kom till DJÄVULEN ,då var det bara problem som vi måste lösa upp.

JAG KÄNDE PÅ EN GÅNG NÄR VI HÖLL PÅ MED TYNGRE TAROTKORTEN ,SÅ TYDLIGT KÄNNER VI, NÄR VI HÖLL PÅ MED TAROTKORT. Men kursdeltagarna kände samma sak att vi slutade att skratta eller , FÖLL ENERGIN RAKT NER i MÖRKRET FÖR VI MÅSTE RENSA UPP DET. Jag lärde ut på ett sett som gynnade dem fortsätta. RENSA PÅ DJUPET. Tar bort blockeringar.

JAG MINNS ÄVEN ATT HELGKURSERNA BLEV TUNG när vi kommer till tyngre tarotkorten, för då kändes det hela luften vilket tarotkort vi höll på med. Men kursen fungerade ändå fast det var en helgkurs, men kursdeltagarna fick även RENSA PÅ DJUPET för att fortsätta med sina liv.

Men ni undrar säkert varför jag fortsätter med tarotkort kurs. FANTASTISKA KURSEN som alla kan gå, FÖR ATT RENSA UT? MEN SLET FÖR MYCKET PÅ MIG, JAG ÅKER NER PÅ DJUPET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är copyright-c2a9-jag-och-min-guide-johlie.pngJAG KÄNDE VARJE GÅNG ATT JAG FÖLL ENERGIN NÄR JAG STARTADE UPP KURSEN.  Det var min guide Johlie som satte stopp för kursen. Jag ser när vi började med stora Arkanan, att jag fick en jobbig tid ,men jag gillade att hjälpa människor. VI GICK NER PÅ DJUPET. Men Johlie eller de ANDRA SA NEJ. 

Johlie min guide, sa till mig ,ATT JAG FICK SLUTA UPP ATT VARA SOPTUNNA.  Jag fick sluta med den kursen ,men den gav mig mycket lärdomar, och jag kände samma sak ,FÖR FICK SÅ MYCKET HJÄLP. MEN DEN TIDEN ÄR FÖRBI NU.

JAG LÄR UT TAROTKORT ,SOM JAG HAR LÄRT MIG DÅ. FOLK VILL TA HJÄLP AV MIG SOM RENSAR DJUPET PÅ FOLK. Men innehåller Tarotkort kurs leder er genom problem vi har. Ibland kan vi hamna i problem då. Men ser kursen hjälper många människor titta på skit liv eller tidigare liv.

Jag minns en elev som skulle gå första delen  ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1. Jag bjöd hem henne, OCH SEDAN HÖR JAG SKA GE HENNE EN SPECIELL TAROTKORT DÅ. 

JAG TÄNKE HON KOMMER INTE GILLA DEN, men hon fick börja med den tarotkort, som andra skulle bara skaka på huvudet åt, för att den ÄR FÖR SVÅR, DET VAR GUIDEN SOM VALDE UT TAROTKORTEN åt henne.

JAG HAR EN UPPSJÖ AV TAROTKORT, för att alla ska få testa på dem.

MEN HON ÄLSKADE TAROTKORTEN ,SÅ MYCKET, och hon fick lära sig, ATT SE ,OCH KÄNNA PÅ TAROTKORTEN, och det var ,så kul att höra hur hon växte genom korten, men hon såg allt i tarotkorten. Det blev hennes första tarotkort.

Men hon säger, att hon gillar tarotkorten så mycket, hon tar fram den även om  hon har andra tarotkort med sig.

MEN HON FICK RENSA PÅ DJUPET med tarotkorten, och vi hade även TELEFONKONTAKT, så hon fick berätta vad hon såg ,och kände, och fick även skriva ner i en bok om varje tarotkort.

JAG GÅR TILLBAKA I TIDEN NÄR JAG HÖLL OLIKA TAROTKURSER.  Jag minns mycket väl ,EN AV KURSDELTAGARNA HAR SVÅRT ATT SE i sina tarotkort, men har en gammal INDIANLEK, som jag hade fått av en VÄN. Jag tog fram tarotkort leken på kursen, kursdeltagarna fick alltid känna på olika tarotkort när vi höll på med kursen. Jag jobbar så med många tarotkort lekar då,

NÄR JAG LADE FRAM TAROTKORT INDIAN LEKEN, DÅ DROG HON ETT TAROTKORT FRÅN DEN LEKEN , men vad hände, PLÖTSLIGT KUNDE HON BERÄTTA VAD HON SÅG, men i sin egen lek såg ingenting, men det hände flera gånger under tiden ,så jag bestämde mig, ATT GE HENNE TAROTKORTEN SOM HANDLADE OM INDIANER. 

MEN VILKEN LYCKA DET BLEV, hon kunde lägga tarotkorten ,och se mycket bättre ,den var inget speciell utan den bara PASSADE SOM HANDEN I HANDSKEN FÖR HENNE. 

HON KUNDE BERÄTTA MYCKET MER, genom att jag gav henne tarotkort leken hon fick fram så mycket mer. Men passar tarotkorten kan lära sig korten.  Vi kan hitta rätt tarotkort lek, därför berättar om tarotkorten. Men hitta tarotkort som ni  förstår ,genom att ingen är lika då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_140654-3.jpg

JAG HAR SETT ATT VI SKA VÄLJA VÅR EGEN TAROTKORT, FÖR ATT KOMMA. FRAMÅT ,och hos mig fick folk välja ,det jag hade tagit hem, annars fick folk köpa på ANNAT STÄLLE. Det har jag sett flera gånger ,att vi ska hitta tarotkorten själv. Vi är så olika på allt.

JAG MINNS EN AV KURDELTAGARNA HADE HELA SLÄKTEN MED I TAROTKORTEN ,så ibland fick VI OSS ETT GOTT SKRATT ,men hon såg sin man ,eller någon annan släkting.

HON BEHÖVDE GÖRA UPP MED SITT LIV. 

VÄLJ SJÄLV TAROTKORTEN, LYSSNA INTE PÅ VAD ANDRA SÄGER JAG HAR SÅ LÅNG ERFARENHET AV, ATT VI VÄLJER DEN SJÄLV.

MEN DET ÄR BRA REDSKAP NÄR VI RENSAR PÅ DJUPET.

HÄR ÄR MINA FÖRSTA TAROTKORT DAUGHTERS OF THE MOON

JAG DRÖMDE EN NATT OM RUNDA TAROTKORT. JAG SER I DRÖMMEN ATT TAROTKORTEN LIGGER I EN BÅGE MED BAKSIDAN UPP ÅT. Jag fick beställa tarotkorten från USA ,har inte tarotkorten hemma. Men jag fick vänta länge på tarotkorten. När kommer, då började jag känna på tarotkorten, eller titta på bilderna jag förstod inte så mycket.

TILLS EN NATT BLEV VÄCKT MELLAN 03.00-04.00 MELLAN 03.00 – 04.00.

JAG KÄNDE ETT MJUKT FINGER i min ena sida, men jag försökte somna om hela tiden. Men då väcker mig igen ,så jag har inte en ända chans att somna om.

DET BÖRJADE BLIXTRA I MITT HUVUD OCH FRAMFÖR MINA ÖGON, DÅ KOMMER 3 TAROTKORT, FRÅN DAUGHTER OF THE MOON. JAG FÖRSTOD inte ett dyft av det, men det kändes , KONSTIGT EFTER DEN NATTEN.

JAG FRÅGADE EN KVINNA OM HON HADE UPPLEVT DETTA? Hon arbetade som MEDIUM ,men hon svarade, NEJ”, för hon hade mött på så mycket folk i sitt liv. Hon sa ,du kanske fått någon slags INITIERING.” Hon hade ingen aning om det ,hon har inte hört talas om det, men det var ren gissning från hennes sida. Hon har rest runt mycket själv ,men visste inte alls, vad som hänt med mig.

MEN DET GICK ETT TAG, SÅ KOM TAROTKORT IGEN MED 5 NYA TAROTKOREN, men det blixtrade i huvudet ,och framför mina ögon. DET HÄNDE VID SAMMA TID.

DE ÅTERKOMMER MED FLERA TAROTKORT JAG VAR INTE KLAR ,men då kommer med flera tarotkort.

MEN MINNS SISTA GÅNGEN när kom med tarotkorten DÅ FICK JAG EN HEL HÖG MED TAROTKORT. MEN DET VAR LILLA ARKANAN GAV MIG. 

JAG SÅG ATT DE VALDE UT EN TAROTKORTLEK, som passade mig SOM HANDEN I HANDSKEN JAG ÄLSKADE TAROTKORTEN ÄN IDAG ,genom tiderna, men alltid känt att den var bäst för mig.

Jag har alltid sett att det VAR bra att byta ut tarotkorten. Jag såg att jag var klar med en del lekar. Jag har städat bort mörkret, genom att jag bytte ut tarotkorten mot en annan lek. TAROTKORTEN GILLAR JAG. KAN LEKA MED DEM ,ELLER HITTA PÅ NYA SAKER MED TAROTKORTEN.

  BYTTE UT TAROTKORTEN för att fortsätta UTVECKLA mig eller RENSAT PÅ DJUPET.

JAG LÄRDE MIG UNDER 1 ÅR TAROTKORTEN att använda tarotkorten Daughte of the moon ,men jag kunde även drömma om tarotkorten, att jag mötte på något hemskt där, ,så jag lärde mig även känna korten genom drömmen.

JAG KOMMER IGÅNG MED TAROTKORTEN, MEN DET VAR EN KVINNA SOM VISAR MIG  TAROTKORTEN FÖRSTA GÅNGEN, men sedan drömde jag om dem.

JAG HAR ÄVEN BYTT ÅT MIG KURSER att ta mig framåt. Jag blev inte ensam utan de såg till det.

Jag har faktiskt inte hört någon som fått den undervisning som jag har fått. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.