JAG DRÖMMER EN NATT – I DREAM ONE NIGHT

JAG MINNS HADE EN KNEPIG DRÖM SOM GJORDE MIG FÖRVIRRAD. Det kunde hända mig eller hur allt fungerade???

DET HÄR HÄNDE PÅ 90-TALET. Jag var sur och less på min sambo, jag tar bilen åker till en kompis som bor en bit bort.

Men under tiden som jag är på väg till henne ,SÅ ÄR JAG LEDSEN OCH ARG PÅ HAN. JAG LETADE I BILEN EFTER CIGARETTER HANDFACKET. Han har lämnat cigaretter i bilen. JAG HAR SLUTAT att röka för länge sedan ,och tänkte hela tiden göra mig illa ,eller vad jag kan kalla det, men arg och less på hela situationen jag satt i.

HAN HAR HETT HUMÖR ,och då drog bara iväg. Men åka mil efter mil i bilen tyst från bråk ,då älskar att åka själv bil. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ccf446ef50c07299b931e7f5ecae87d.gifNär jag kommer till min kompis, SÅ ÄTER VI OCH LÄGGER LITE TAROTKORT VARANDRA GAV HÄRLIG HEALING REIKI-HEALING, som vi alltid försökte ge varandra. Vi höll på att BYTA MYCKET MED VARANDRA.

Men vi har alltid trevligt ihop. Men har kul ihop. Men hon var, så lättsam att umgås med.

MEN PÅ MORGONEN ,DÅ VAKNAR JAG OCH KÄNNER MIG HELSKUM, OCH TÄNKER, men vad har jag varit med om I NATT. Det SMAKADE CIGARETTRÖK i hela MUNNEN, och jag höll på att spy. MEN vilken smak jag kände hela munnen av cigarettrök.

Men jag minns mycket väl. JAG MÖTTE PÅ EN MAN I DRÖMMEN han går bredvid mig och räcker fram en cigarett till mig. Jag ser människor sitter och studerar när han går bredvid mig.

JAG FICK BARA RÖKA 2 CIGARETTER I DRÖMMEN. Jag rökte två cigaretter medan han gick och pratade med mig ”MEN DU KAN RÖKA HÄR ,SA HAN. JAG SÅG bara hur han gav mig cigaretten, och jag fick röka klart hos honom.

MEN HAN SÅG ATT JAG TÄNKTE RÖKA OCH SKADAR MIG IGEN ,och börja och röka ,så han gav mig bara lite HJÄLP ATT SLUTA TÄNKA PÅ BÖRJA RÖKA IGEN.

JAG HITTADE INTE EN ENDA CIGARETT I BILEN ,men han gav mig EN VARNING, och jag tittade aldrig mer åt en enda cigarett. Jag minns hur hemsk smaken var i munnen, så för mig blev det stopp att aldrig mer titta åt en cigarett.

IDAG HATAR JAG LUKTEN AV RÖK har svårt att vistas på vissa ställen.

Men jag glömmer inte bort drömmen som hjälpe mig att låta bli att börja röka igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.