SANNDRÖM – BUDSKAP – TRUE DREAM – MASSAGE

JAG HAR HAFT MÅNGA SANNDRÖMMAR SOM KAN TYDA EXAKT DRÖMMEN VILL VISA MIG. 

DET HAR HÄNT FÅTT BUDSKAP I DRÖMMEN, ELLER UNDERVISNING I DRÖMMEN ,NÄR JAG KÄNNER MIG OSÄKER IBLAND Jag försökte skriva upp EN SPECIELL dröm i min bok ,för att komma ihåg drömmen. Den drömmen kändes extra viktig, så jag inte missade tiden.

JAG DRÖMMER OM SAMBOS BROR PEDER, att vi kom en halvtimme för sent till sjukhuset, och jag ser vi sprang sjukhuset , för att hinna i tid. Men på vägen då frågade jag, han var ihop med henne? NEJ det är slut mellan dem. När vi kommer fram ,då var han död. Men var en massa folk runt hans sjukhussäng.

Men drömmen hade jag för mig själv, MEN SKREV UPP DRÖMMEN ,FÖR ATT INTE MISSA TIDEN. DET HJÄLPER INTE att jag skrev upp allt, för att missa tiden.

ALLT HÄNDE EXAKT I DRÖMMEN, att vi kommer exakt en halvtimme för sent.

Jag tänkt mycket på drömmen, varför gick inte ändra på tiden, och det var slut med henne ,som jag frågade om i drömmen. Men varför missar hans tid när drömmer om han. Men drömmen visar exakt halv timme för sent kommer vi till sjukhuset. Men ändå kommer vi för sent till sjukhuset. Men går inte styra passa tiden, när jag vet om det. Eller ,så fungerar så. Vi var där dagen innan hälsar på han.  MEN BLEV SUR NÄR DRÖMMER OCH ÄNDÅ KOMMER FÖR SENT. 

 Drömmen var exakt MEN VI KAN INTE ÄNDRA DRÖMMEN ,och försöker att komma i tid till dödsbädden.

VI ÅKER TILL SJUHUSET HÄLSAR PÅ PEDER ANDERS BROR. Men ligger sjuk en längre tid. Men går åt ett håll har varit sjuk en lägre tid. Men vi var där kvällen innan, vi ska tillbaka till sjukhuset vill vara nära sin bror tvillingbröder.

Men vi hann inte i tid utan exakt en halvtimme försent kommer vi. Jag tänker  drömmen, vi har varit mer vaken, så kommer en halvtimme för sent. Men det går inte styra tiden ens över ingenting.  De var tvillingar därför höll jag tyst när jag hade drömt om honom.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dags-att-sova-birgitta-andlig-inspiration.pngJAG MINNS DRÖME OM EN KVINNA SOM BEHÖVER KATTVAKT. Hon hade så smycket att göra, och satt och sydde och kunde inte prata med mig ,men hon behövde lite hjälp.

NÄR JAG KOMMER DIT ,då har hon haft så mycket att göra ,och sydde hur mycket som helst. Hon har inte tid med folk hon var upp tagen. Hon behövde även kattvakt.

Jag berättade för henne har drömt om henne, OCH DET STÄMDE ALLT jag drömmer om. JAG MINNS DRÖMMER OM BÅDA TVÅ HAR PROBLEM, när hamnade i problem. Jag kände jag måste gå och lägga mig och sova lite ,men jag träffade honom, för att prata med honom. Det var så verkligt allt.

MEN DRÖMMER SANNDRÖM INNAN MIN SAMBO DÖK UPP. JAG DRÖMMER 3 GÅNGER OM HONOM. Det stämde bra när han dök upp. Jag drömde under 1 år olika drömmar om honom sedan dök han upp. Jag fick ett barn med honom. Jag såg framtiden.

JAG HAR SVÅRT ATT RÄKNA UPP ALLA SANNDRÖMMAR, men jag drömmer lite nu. Jag har haft mycket drömmar, som visar saker i drömmen. Men är sant drömmer om då.

Jag drömmer en sanndröm när åker till Göteborg drömmer om en kille har två pojkar barn. Vi träffas ,men ser i drömmen början tillslut. Men slutar med grå när åker hem från Göteborg. Men Yasmine och Nathalie ska till pappa sin. Jag följer med till Göteborg. Men drömmer sanndröm. Men ser i drömmen, blev besviken han lovar allt. Men säger till mig. Men lovar allt när vi träffas då. Men sa, det här ska vi göra många gånger då. Men varje gång han sa det, så känner fel. Jag fick en varning för killen då.

Men ser drömmen varning ser tårar. Han drog iväg utan lov till USA. Men föräldrarna vet inte om det. Han har gått med USA. Hemligt krig han åker dit. Han kommer hem levade ,men är skadad från USA. Han var skadad från dem. Han måste dit och testa farliga saker.

JAG KAN INTE RÄKA UPP VARJE DRÖM ,JAG HAR MÅNGA SANNDRÖMMAR. Men kan ta en dröm, när en vän till mig skulle få enorma problem. Jag måste ändra om att resa. Hon får problem med killen sin. Hjälper henne när uppdagas problem för henne.

JAG DRÖMDE OM TWIN SOUL PROTECION. Jag har drömt jobbiga drömmer och glada drömmar. Jag lade ut glada drömmen på bloggen, men jag har även drömt ,ATT HAN VAR FÖRSVUNNEN ,att jag går runt och LETA efter honom.

Ibland har kommit till mig i DRÖMMEN NÄR HÅLLER PÅ MED EN BOK, för att gå igenom med mig. JAG HAR HAFT ÖVNINGAR I BOKEN ,HAR TESTAT MIG I DRÖMMEN. Det har fungerat bra den undervisningen. 

Jag har inte tänkt så mycket på det ELLER FRÅGAT NÅGON ANNAN HAFT SAMMA UNDERVISNING SOM MIG. 

När jag har haft problem eller velat få bättre svar ,DÅ HAR JAG BETT OM EN  DRÖM, GE MIG EN DRÖM, SÅ JAG KAN SE BÄTTRE. JAG MÅSTE FÅ SVAR.

JAG HAR ALLTID FÅTT SVAR DÅKAN DELATS UPP I TRE DELAR. Jag drömmer och vaknar upp, jag går igenom visar mig , sedan somnar jag om igen, och fortsätter drömma, och vaknar upp igen, och går igenom det jag drömde om, och sedan somnar jag igen, och drömmer igen.  Jag får svar, och kan förstå varför det är som det är.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_134505.jpgJAG DRÖMER OM TAROTKORT RUNDA LEKEN. MEN KOMMER FLERA GÅNGER OCH VÄCKER MIG. Men fick undervisning från tarotkort och kommer STORA ARKANAN OCH LILLA ARKANAN. Men väcker mig vid 03.00 känner ett finger i sidan.

Men var så trött när väcker mig. Men känner ett finger i sidan och sedan blixtrar tarotkort framför ögonen på mig. MEN KOMMER 3 TAROTKORT FRÅN  STORA ARKAN .Jag har beställt runda blå tarotkorten.

Men går ett tag ,så väcker mig igen. Men känner mjukt finger i sidan på mig. Men somnar om, men trycker finger i sidan på mig. Men blixtrar för ögonen på mig. Men kommer 7 tarotkort från runda leken. STORA AKANAN. Men går ett tag så kommer hela STORA ARKAN MED ALLA TAROTKORT.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_134728.jpg

Men blixtrar framför ögonen på mig. Men ser alla runda tarotkorten. Men går ett tag ,då känner mjukt finger i sidan.

KOMMER LILLA ARKANAN ALLA TAROTKORTEN BLIXRAR FRAMFÖR MINA ÖGON. Men ser en hög tarotkort från LILLA ARKANAN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.