TRYGGHET VILL VI ALLA HA – WE ALL WANT SECURITYTRYGGHET VILL VI ALLA HA

VI KÄNNER ATT ALLA VILL HA TRYGGHET ELLER MER TRYGGHET och det beror på VART VI BOR I LANDET. VI KAN DELA UPP TRYGGHET PÅ OLIKA SÄTT, FÖR ATT FÖRSTÅ ANDRA MÄNNISKOR.

VI BOR PÅ EN PERFEKT PLATS behöver inte ens känna av osäkerhet eller otrygghet ,utan vi går ut på morgonen utan att ens tänka att halva Sverige HÅLLER PÅ ATT RAMLA OM KULL, eller vad jag kan kalla det.

HUR HELA SVERIGE KAN VARA ,SÅ UPPDELAT IOLIKA LÄGER? VAD BEROR DET PÅ? Om vi tittar över hela landet, så finns det platser som inte ens MÄNNISKOR VÅGAR GÅ UT,UTAN ÄR RÄDD ATT  FÅ EN KNIV I RYGGEN eller BLI NER SLAGEN på öppen gata.

VI GICK UT FEL KVÄLL ,ELLER SKULLE KANSKE STANNAT HEMMA, för folk bor på ett STÄLLE FÅR DÅLIG HJÄLP. Folk får skylla sig själv, att folk ens tänkte på att gå ut. Men folk kanske var tvungen att gå ut ,men hamnade mitt under våldet ,och vem ska man skylla på?????

MEN NÄR VI SER ATT EN DEL PLATSER BLUNDAR ,FÖR ATT SE PROBLEMET SVERIGE HAR. Folk känner att landet är jättebra ,utan att folk ens tänker på medmänniskorna, kanske kan lägga EN RÖST ,för att rädda landet. NEJ folk fortsätter att BLUNDA ,för det gäller inte mig, UTAN VI FÅR KLARA OSS SJÄLV NERE I SKÅNE ,för där får ni fixa allt, vi bor inte ens där.

JAG SER ATT GÖTEBORG HAR PROBLEM ,MEN LÄNGST UPP I LANDET ,för folk går ut i kylan ,utan att ens tänka på ,att kanske barnen där nere håller på bli rädd över allt som händer i DERAS SKOLA, för folk ser inte att de kanske kan lägga EN RÖST PÅ RÄTT PARTI som kan se lite längre ,för att rädda hela Sverige. Jag vet även att Stockholm har problem.

Men varför är hela landet uppdelat såhär, VI SER ATT MÄNNISKOR SLUTAT   HJÄLPA VARANDRA, kan dö där ute utan att ens tänker på dem. VI VILL SKAPA ETT TRYGGT LAND, eller ska folk få fortsätta såhär.

Jag kan aldrig tänka mig att ni vill det. Men ibland måste människor VAKNA UPP, utan att stänga ute människor. Ni får klara dig själv, jag kan inte hjälpa DIG UTAN GLÖM BORT MIG.

JAG HAR SETT HUR VALEN HAR SETT UT I SVERIGE, HUR ARG ni har varit på dem, som tänker lite mer SÄKERHETEN ,eller våga sätta ner foten ,ATT SÄGA NEJ TILL MÄNNISKOR, SOM FÖRSTÖR LANDET. Folk nästan gråter  LADE EN RÖST PÅ RÄTT PARTI.

MEN FOLK VILL INTE LÄGGA EN RÖST PÅ PARTIET utan varnade hela tiden ,för att lägga rösten på dem. Men hur tänker människor egentligen, tror folk, att det är en dans på rosor i hela Sverige ,eller har folk slutat se hur illa vi har det? Jag vet folk som satt och varnade en hel dag FACEBOOK ,RÖSTA INTE SVERIGE DEMOKRATERNA ,för folk såg ett enormt hot mot hela landet. ALLA BLEV KALLAD FÖR NAZIST ,som lade rösten på partiet ,men vilken härligt land vi har, som är så blind för allt. TA BORT SKYGGLAPPARNA.

FOLK HJÄLPER DEM in i landet ,som kommer som flyktingar ,men även som ljuger sig in, för att landet LYSER med sin flagga, kom hit så får ni hjälp med allt. Så är det inte snart, för alla pengarna har gått åt att hjälpa människor. Men har inte sett där måste hjälpa DEM RÄTT ,ELLER SAGT NEJ TILL DEM  som inte kan gå ut i arbetslivet ,eller så får de KLARA SIG SJÄLV. Den svenska bilden hur svenskarna tänker.

DET SER UT SÅ, varför ska jag lägga mig i det. NU får regeringen fixa, jag vill inte lägga mig i, JAG ÄR ARG ,för att gör galet mot skolorna ,eller tar in folk som våldtar kvinnorna, eller ,så tar killarna tjejer nästa gång, ska det ser ut så, NEJ, SÄGER NI. MEN HJÄLP BARA TILL – rösta fram eller gå ihop när saker och ting blir fel.

JAG SER REGERINGEN HAR STORA BRISTER ATT HÅLLA IHOP LANDET, men folk måste ha hjälp av er. Ni måste stötta dem, som försöker nu rädda landet från allt våld ,som ni möter på nu. Ibland möter ni på våld bland polisen ,och hur ska landet ha det? LÄR OSS SÄG NEJ TILL VÅLDET ,OCH LÄR BARNEN SÄGER NEJ TILL SAMMA SAK.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-8.pngMen hur ska vi lära dig, för landet är uppdelat i olika läger. Vi är rädd att våga uttrycka oss, NÄR JAG SER HUR FACEBOOK ÄR UPPDELAT I OLIKA LÄGER FOLK SKAPAR OLIKA GRUPPER, för folk vågar inte prata rent ut.

NI ÄR ARG PÅ FACEBOOK, SOM HAR MASSA GRUPPER ,MEN tillkommer grupper folk känner hotet som sprider sig i landet, SKA vi ställa upp för hela landet, för då slipper vi alla grupper. SER ATT LANDET ÄR RISIGT på vissa PLATSER, och det vet vi redan om. MEN IBLAND, SÅ BLUNDAR NI FÖR MYCKET, för det ena än det andra.

NI BOR PÅ EN LUGN GÅRD, medan andra springer för livet, så är landet uppdelat eller , FÖRSÖKER regeringen plocka in flyktingarna i olika DYRA BOSTÄDER, SOM BLIR BÅDE RASANDE OCH ARG PÅ. HUR ska folk rädda dem som kommer?

NI KAN BLI ARG PÅ DEM ,som kommer stöka till för dem som har blivit räddad. VEMS FELFÖÄR DET? JO, REGERINGEN såklart som har stökade till ,för halva SVERIGE. VI LÄR DEM SKÖTA SIG ,SKÖTA OM EN LÄGENHET RÄTT. Folk kan inte allt när flyr hit. Måste sköta om lägenheten ,utan folk kastade bara in dem, och retar upp svenskarna som blev mer och mer arg.

MEN VILKET HÄRLIGT LAND FOLK FLYR TILL ,KAN GRANNARNA MÖTA DEM MED BLOMMOR, och bjöd in dem på en kopp kaffe eller te. OCH HÄLSAR DEM VÄLKOMMEN? NEJ.

GRANNAR BLEV RASANDE ,FOLK HAR STÖKAT TILL ,FÖR GRANNARNA grannarna som lärt sig leva normalt liv i landet. Men några blommor fick inte nya grannen. Blev ARG från grannen som stökade till det. GÖR FEL ,SÅ BLEV SUR DÅLIG UNDERVISNING NÄR LEVER I SVERIGE.

VAD ÄR TRYGGHET FÖR ER ??????

FOLK SOM KOMMER MÅSTE KÄNNA SIG TRYGG, eller vad tror ni?

Jag hade en granne för ett tag sedan ,som kommer från ett annat land, nu har båda flyttat ,men grannarna ringde på dörren OCH BJÖD OSS PÅ TÅRTA, och jag hjälpte dem lite med annat ,men grannarna såg chansen att ringa på hos mig, för jag gillar människor såklart. Fick även hjälp med parkeringen det var ,så fullt här, ibland lånade vi ut till dem.

MEN BÅDA ÄR FÖDD I SVERIGE, det är deras föräldrar som har flyttade hit. Folk kan även känna sig lite utsatt fast är född här, för folk kommer från ett annat land. Men trevlig på alla sätt ,och hejade alltid på mig och min sambo. JAG GILLADE DEM verkligen för var ,SÅ GLAD OCH TREVLIG och bjöd på fika. Grannen tänkte på oss när hon fyllde år, OCH KOMMER IN MED LITE TÅRTA TILL OSS. Hur många gör det?????

Jag har en granne i andra huset som jag känner sen förut ,men hon kan bjuda mig ,men annars har jag ALDRIG UPPLEVT DET. 

MEN NI KAN INTE VARA ARG PÅ FLYKTINGARNA ,utan ni ska vända er till regeringen. JAG SKICKADE IN för länge sedan till regeringen. Hur en lägenhet kan se ut. JAG GAV LITE FÖRSLAG ,men har hört börjat med det efter så lång tid.

JAG SKICKAR RITNINGEN TILL SD , SD ÄR MER VAKEN, för allt och nu har jag hört ,att SD håller på att titta på det.

JAG GAV SVERIGE DEMOKRATERNA EN RITING. JAG VILL HJÄLPA TILL DÅ.

FLYKTINGAR behöver lära sig om lägenheten hur fungerar när flyr hit. Men kommer från länder, SOM KAN SÅ LITE VI LEVER DÅ. Det finns, så MYCKET ARGA SVENSKAR som bor grannar som skitar ner ,eller stökar till för landets EKONOMI.

Jag har sett att landet gått baklänges ,det är bättre att lära varje flykting om allt hur vi lever här. MEN LÄR DEM INNAN FLYTTTAR BLAND GRANNARNA. Jag har själv bott med utlänningar, som aldrig har förstört något i lägenheten.

JAG VET EN LÄGENHET SOM VAR PERFEKT NÄR FLYTTADE, som sköter om sin lägenhet ,som vaktmästaren tappar hakan, för den var totalt orörd som ingen hade bott där, men hon och familjen skötte om lägenheten. Hon var rädd om sitt hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.