JAG FÖLJER DEN LJUSASTE VÄGEN- I FOLLOW THE BRIGHTEST PATH

JAG FÖLJER DEN RÄTTA VÄGEN, men andra tycker jag verkar konstig eller förstår inte allt. 

MEN KAN SE UT, SÅ FÖR MÅNGA MÄNNISKOR IDAG ,KAN TILL OCH MED  BLI MANIPULERAD MER OCH MER ,folk har börjat SE vilka kan prata med eller vända sig till ,för att slippa hamna av vägen. Jag gillar inte hur hela samhället har blivit.

JAG SER HUR SAMHÄLLET SER UT, ARBETSFÖRMEDLINGEN ,DÅ KAN VI HAMNA I STOCKHOLM, fast vi hade tänkt stanna hemma, eller söker till en annan ort. MEN ÄR GRYM OCH HEMSK KAN, KÖRA MÄNNISKOR AV VÄGEN.  VI HAR UPPTÄCKT DET VAR EXTRA NOGA när vi går innanför ARBETSFÖRMEDLINGEN DÖRRAR, att vi vet vad vi vill, för annars kan vi hamna vart som helst, FAST VI VET BÅDA KAN TÄNKA OCH KÄNNA SJÄLV.

MEN ARBETSFÖRMEDLINGEN VILL VÄLDIGT GÄRNA TÄNKA ÅT OSS FAST VI KAN MYCKET MER. 

JAG HAR sett många har börjat med andra jobb fast har tänkt sig något annat. JAG FRÅGADE EN KUND ”vad har hänt ,du ville jobba med ANDRA SAKER hon sa som det var.”? Hon blev styrd av arbetsförmedlingen.

Men personen  hamnade på arbetsförmedlingen såklart ,och hamnade FEL   ANNAT ARBETE än hade tänkt sig, ARBETSFÖRMEDLINGEN KAN VERKLIGEN STÖKA FÖR DEM .Blev sjuk på kuppen efter den resan med dem.

Arbetsförmedlingen har så mycket folk DE MÅST HJÄLPA , men har så SVÅRT ATT SE ,att människor kan tänka själv. Men är så duktig på ATT MANIPULERA MÄNNISKOR ,som redan sitter inne med så mycket kunskap.

VILL INTE ENS SE, eller vägrar att se, och fortsätter att köra med människor PÅ FEL VÄG. Jag ser att arbetsförmedlingen är den, SOM STÄLLER TILL MEST i  samhället ,för de hjälper inte en enda människa rätt.

KÖR FOLK AV VÄGEN ,för har inte ens samma intresse, eller känner av vart ni hör hemma.

ALLA MÄNNISKOR FÖDS  MED EN PLAN. Vi försöka följa, för att dra till oss RÄTT EKONOMI ,MEN GÅR INNANFÖR DÖRRARNA ,då kan vi dra till oss fel ekonomi, för de känner inte ens er.

Nu har Sverige ,så mycket arbetslöshet, MEN STÅR OCH TITTAR ÅT FEL HÅLL, MEN VET INTE VART VI HÖR HEMMMA, kan arbeta vi känner för ,vi kan känna oss osäker ,för vi har blivit för mycket manipulerad, och har svårt att hitta sin väg. VI KAN TÄNKT OCH KÄNNA SJÄLV. 

Men ,så ser samhället ut föräldrarna KAN LÅTA BLI  ,att tänka och känna åt sina barn ,utan måste hjälpa till, men låt barnen tänka själv, vi kan känna in EGNA INTRESSEN ,så Vi kan ens tänka eller känna åt dem.

VI SKA UPPMUNTRA BARNEN VÄLJER YRKE, ÄVEN VILL TA EN ANNAN VÄG.  KAN TÄNKA OCH KÄNNA SJÄLV, för de är född med allt ,för att ta sig fram i livet, men nu är folk ,SÅ PIGG ATT MANIPULERA VARANDRA det är bäst att KLIVA AV den vägen, FÖR ATT HITTA RÄTT i samhället

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.