LJUSET VI BÄR INOM OSS-THE LIGHT WE CARRY WITHIN USLJUSET VI BÄR INOM OSS

ALLA FÖDS MED LJUS VÄG ,VI KAN ÅKA AV VÄGEN FAST VI VAR, SÅ SÄKER PÅ LJUSA VÄGEN. VÄGEN KAN SE KRÅNGLIG UT vi förstår ingenting då.

ALLA MÄNNISKOR FÖDS MED EGEN PLAN, för att förgylla jorden på olika sätt. VILKA VI ÄR VET VI SJÄLV, fast vi börjar att tvivla ibland på planen vi håller i.

VILKEN PLAN PRATAR VI OM DÅ???? JO, VI SKA HITTA PLANEN SOM ÄR VI.  Men hur ska vi kunna det, NÄR VI HAR SÅ LITE KONTROLL PÅ PLANEN? Det kan bli svårt om ni har blivit FÖR MYCKET MANIPULERAD, men ser inte vägen. MÅSTE HITTA PLANEN. MÅSTE SÖKA ENSAMHETEN och får inte möta på ,så MYCKET MÄNNISKOR LETA ENSAMHET ALONE.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 193253593c761e4fddd3eafe5a21f662.jpgVILKET BESVÄRLIGT BESKED KÄNNER VI, för vi måste börja sortera ut det ena än det andra, för att hitta rätt i samhället. Vi måste söka mycket ensamhet som vi gör ,att vi börjar bygga egen väg, men hur svårt det än kan vara ,så kan VI HITTA IGEN PLANEN NI FÖDDES MED.

MEN ENSAM KAN SKRÄMMA MÅNGA MÄNNISKOR IDAG , men det är den bästa hjälpen VI KAN,TA EMOT. NI MÅSTE SITTA ENSAM HEMMA, OCH KURAR IHOP OSS, OCH SE LITE TRÅKIG UT, när vi måste börja tänka på oss själva.

VI MÅSTE  STÄDA BORT VARENDA MÄNNISKA SOM DRAR NER OSS. 

HUR MYCKET VÄNNER HAR VI IGEMENSKAPEN ELLER FÖRÄLDRARNA? FÖR KAN GE NEGATIV SIGNAL, att vi slutar att tro på oss själv. Vi tappar tilliten GANSKA SNABBT OM VI MÖTER PÅ motsträviga människor, som slutat tro på oss.

MEN VAD KAN VI GÖRA ÅT DET ? VAR BARA TYST ,så länge vi kan, för kan dra ner oss på ett kick. TYSTNAD RÅDER DÄR.

VI KAN PRATA MED MÄNNISKOR SOM TROR PÅ OSS GER EN PUFF FRAMÅT. Vi är bästa vänner livlina att hålla oss till. VI KAN BOLLA MED VARANDRA   utan att sänka varandra, vi går bredvid varandra för att hjälpa varandra.

JAG PRATAR OM VÄGEN, så vi ska förstå att samhället kan få oss , att börja med fel ,vi gillar ens att börja med,  GAV inte rätt HJÄLP till oss. Vi kan faktiskt möta på någon vi har tillit till.

Men plötsligt börjar få ett KNEPIGT beteende mot oss, då ska vi fråga eller tala om vad ,vi tycker om det. ”SÄNKER MIG NU, MEN KOLLA HUR BLEV FÖR MIG.”, säger vi till personen ,FÅR HJÄLP MIG RÄTT.

IBLAND KAN VI SITTA FAST I STORA PROBLEM OCH HAR SVÅRT SE VÄGEN eller ,så blir vi bara rädd och visar HELT GALET. 

VI ÄR BARA VANLIGA MÄNNISKOR , som vill så gärna hjälpa till, men vi kan även gå över gränsen ,och börjar att tänka åt dig , fast vi hade inte önskat det. VI MÅSTE HA HA TRUST TILL OSS SJÄLVA ,för att lära sig förstå sig själv.

MEN EN VACKER DAG, VARFÖR HON GAV DIG LITE KNÄPPA SVAR  HON TOG FRAM NEGATIVA SIDOR, för att vi slutat tro på oss själv.

VI FICK KONSTIGA SVAR ,VI VAKNAR UPP ,,VI VET VART VI HÖR HEMMA DÅ VI SKA ÄNDRA OM SÅKLART.

Vi lever här och måste hålla oss till vår plan, men i planen finns alla dina intressen Vi föds med.

JAG HÅLLER MIG TILL MIN EGEN VÄG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.