HUR EN DEL MÄNNISKOR TROR OM GREAT MASTER KUTHUMI-HOW SOME PEOPLE BELIEVE ABOUT

JAG BRYR MIG INTE OM VAD FOLK TÄNKER OM MIG. MEN DET ÄR SÅ MYCKET LÖGNER OM KUTHUMI. SOM ÄR EN STOR GREAT MASTER SOM LEVER I LIGHT. Han skojar själv om folk hittar på. Men världen skulle se bättre ut om det var sant såklart. 

Men folk tror Kuthumi är död åker runt i energi. MEN KUTHMI LEVER PRATAR MED HAN, HAR DEN KONTAKTEN NU. MEN FOLK TAR ENERGI FRÅN KUTHUMI KOMMER INTE TILL FOLK. Men energin kommer till folk, kan be till Kuthumi.

JAG HAR LAGT UT PÅ HEMSIDAN FRÅN GREAT MASTER KUTHUMI KAN TA ENERGI FRÅN HAN ,MEDITERAR MED KUTHUMI. Men Kuthumi brukar ha kul om folk ,rädda jorden sänder energi från Kuthumi. Men måste stanna hemma GREAT MASTER KUTHUMI GENOM ATT JORDEN ÄR MÖRK FÖR HAN. Men Kuthumi lever kan jag lova, som tror på sagor om uppstigna mästarna då.  MEN FÅR KALLA HAN FÖR GREAT MASTER KUTHUMI. Men är rätt namn på han. 

VI HITTAR KUTHUMI PÅ INTERNET GREAT MASTER KUTHUMI ÄVEN KALLAD UPPSTIGNA MÄSTAREN ,att folk fått för sig. HAN GÅR RUNT OCH GER ENERGI TILL JORDEN. Jag har hittat en del sidor ,som gör mig lite illa berörd FOLK SKRIVER SÅ ILLA OM KUTHUMI.

SKRIVER SÅ ILLA OM HONOM. SO BAD ABOUT HIM.

Jag känner honom, så väl och har aldrig tänkt börja med ett annat arbete, som  påstår där ute nu. Jag vet inte vart har fått all informationen ifrån, för så långt har jag inte forskat utan mest läst ,ATT NU GICK GREAT MASTER KUTHUMI spred och gav jorden ,så mycket energier ,och visst kan Kuthumi ge energier ,men bara till han hjälper. Han har en enorm LUGN ENERGI när jag pratar med honom och jag känner ,så väl igen den energin och den kan jag inte ta fel på. HE’S SO QUIET ENERGY.

Men folk har skrivit han har börjat med REIKI HEALING OCH LAGT IN KUNDALINI fast HAN ÄR EN STOR LÄRARE OCH UTVECKLARE ,för oss alla människor och han är inte alls intresserad av DEN SPORTEN, utan han är intresserad av att hjälpa människor rätt ,och går in i den FÖRÖDELSEN som människor kan bli SJUK AV. 

MEN GREAT MASTER KUTHUMI SYSSLAR INTE MED REIKI-HEALIG ,GENOM ATT FINNS REDAN MIKAO USUI . Men glömmer bort att den platsen var upptagen av stor mästaren Mikao Usui. Varför ska han syssla med Reiki-healing då. Men ser alla lögner sprider om GREAT MASTER KUTHUMI. 

HE IS A TEACHER  DEVELOPERS 

He is NOT INTERESTED in the HEALING FOR PEOPLE CAN BE SICK. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kuthumi.webpVARFÖR har människor kommit på det HEMSKA och skvaller, för att visa sig större eller vad tror ni själv. Jag blir ,så less när jag ser alla hemska fel folk skriver om honom, JAG KÄNNER HONOM SÅ VÄL och det finns inget som stämmer där ute.

Why have people write so wrong for I feel him so well.

Han är inte intresserad av healing som ni  påstår nu utan, han är intresserad av att PRATA och HJÄLPA människor RÄTT. HELP PEOPLE RIGHT.

HAN SER HUR JORDEN SER UT MÖRK ,och han kan se lite längre än vad ni ser. Ni måste LYSSNA på honom och se vilken hjälp han ger er. Vad kan vi göra för att rädda jorden? HAN HAR KOLL PÅ SWEDEN, SOM FÅTT EN DEL PROBLEM ATT TA ITU MED – DÄR SER HAN STORA LÖSNINGAR hur svenska folket kan fixa till det.

SAVE EARTH.

VI MÅSTE GÖRA det själv, han går inte runt och sprider energier, som nu alla tycks tro ,utan han är en JÄTTESTOR MÄSTARE som kan sin sak ,och kan allt om människor om vi börjar tvivla på oss själv ,LIVSPLAN ,DÅ SKA VI PRATA MED KUTHUMI.

KUTHUMI IS A BIG MASTER AS LIKE HELP PEPLE RIGTH – LIFE PLAN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-9.pngHAN HAR ALLT I SIN HAND vet precis där ni står ,men han har en enorm lugnande inverkan på er när ni pratar med honom. Men han får använda MIN KANAL, FÖR ATT NÅ UT TILL ER, han är så glad när han får hjälpa människor rätt.

KUTHUMI MUST TAKE MY CHANNEL FOR GIVE MESSAGE TO THEM.

Han kan allt och han ser precis där ni STÅR I LIVET för ni kan ju ha blivit MANIPULERAD som jag nu har börjat tjata om för han gillar inte att människor blir manipulerad och det kan jag förstå för de KOMMER INGEN VART med sin livs plan de föddes med.

Men att han går INTE unt och sprider energier över vår jord det kan ni glömma bort för han ÄLSKAR ATT PRATA och VISA  sin enorma kunskap han har.

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SPRIDER LJUS ÖVER JORDEN NÄR VI MEDITERAR många kan sitta och meditera och sänder kärlek till vår jord. Det är helt okej, att ge jorden kärlek, för vi är så många människor som vill jorden gott.

I SEE SO MUCH PEOPLE LOVE EARTH AND LISTEN ON MESSAGE 

VI MÅSTE TA HAND OM JORDEN PÅ BRA SÄTT, men han ser hur vi kan rädda den för har enorm kunskap om jordens alla fallgropar.

HE SEE EVERY PROBLEM EARTH HAVE, SO PEOPLE CAN TALK TO HIM.

MEN KUTHUMI ÄR EN STOR MÄSTARE SOM SER ALLT , men har själv sett när han skrev här på bloggen, om olika tips till svenska folket, som höll på att hamna i chocktillstånd på olika saker, som svenskarna FICK bekymmer med.

Men han RÅDA OCH HJÄLPA men då måste han PRATA och LÄRA UT

Men att han går runt och sprider energier ,och vi ska sitta hemma, och tro fixar sig själv. Vi måste hjälpa till själv om vi vill behålla vår jord. Han kan inte stoppa krig eller andra hemska saker utan det är vi människor som får stoppa det.

HE CAN NOT STOP THE WAR WE PEOPLE AS MUST STOP THE WAR. 

Men människor har gett en enorm fel bild av honom ,MEN JAG KÄNNER KUTHUMI ,SÅ VÄL JAG VET ÄR SANT JAG SKRIVER NER.

BUT PEOPLE HAVE SHOW SO WRONG PICTURE ABOUT HIM all I write is true.

KURSDELTAGARNA HAR MÖTT GREAT MASTER KUTHUMI PÅ KURSERNA JAG HAR HAFT.

PEAOPLE HAVE MEET HIM ON MY COURSES.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.