HEALING- REIKI-HEALING

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dacb9c43900387e060a549a65ed0c23b.jpg

JAG KOMMER TILLBAKA OM REIKI-HEALING. MEN 1994 GÅR FÖRSTA STEGET REIKI-HEALING.

JAG VAR SÅ EXALTERAD AV ALLT SOM VISAR HELANDE KRAFTER OCH HEALING. Jag var så exalterad AV ALLT. NÄR JAG BÖRJADE MED REIKI-HEALING GICK REIKI-HEALING STEG 1 ,men jag började älska Reiki-healing.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-1.jpgMEN HADE ETT MÅL ATT GÅ STEG 2 REIKI-HEALING 2 ,såg chansen att sända Reiki-healing steg 2, ,men fick vänta tills det var mogen. Men brann av intressen att gå Reiki-healing.

Men var underbar metod att läka sig själv. Jag behövde bara vänta 3 månader när tog nästa steg REIKI-HEALING STEG 2.  Jag brann att fortsätta lära mig om Reiki-healing. Men lär mig om metoden Reiki-healing. Men började på en gång när tar steg 2 Reiki-healing. JAG TAR HEM KUNDER OCH LÄR MIG MER OCH MER OM FIN METOD. JAG HAR LÄRT MIG SÅ MYCKET OM REIKI-HEALING.

Jag ser fin metod att läka sig själv och testar Reiki-healing på olika sätt ,men kommer fram till var en fantastisk metod ,att ta hand om sin hälsa. Jag brann för Reiki-healing ,så mina barn går även kursen känner bra för dem, att gå Reiki-healing hos min lärare. JAG VILL ATT BARNEN GÅR REIKI-HEALING. MEN ÄVEN FÖLJER BARNBARN MED HON LIGGER I MAGEN. JAG VILL ATT GÅR REIKI-HEALING. Kan ge sig själv när har Reiki-healing i händerna. Anders min sambo lär sig Reiki-healing steg 1 av Desirée min lärare. Han går steg 2 Reiki-healing hos mig. Men har tanken kan hjälpa varandra när vi har ont i kroppen.

Men under tiden ,så föds Emilia barnbarn som ligger i magen Nathalie. Har flyttat hemifrån bor i Göteborg. Jag pratar med Nathalie går Reiki-healing steg 1. Min lärare skulle ha kurs Reiki-healing 1 Tjörn. Nathalie sa ,JA åker till Tjörn Reiki-healing steg 1. Men föder en söt tjej hon bor i Göteborg. Hon skulle hålla kurs i Göteborg min lärare. Emilia får varma  händer när hon föds. Men hon föds med Reiki-healing. Men bor hemma Yasmine och Linn NÄR FÅR ERBJUDANDE GÅ STEG 1 REIKI-HEALING. MEN VAR GLAD ATT ALLA MINA DÖTTRAR HAR GÅTT STEG 1 REIKI-HEALING STEG 1.

MEN KOMMER ERBJUDANDE REIKI MASTER ,SADE NEJ TJATADE FRAM KURSEN ATT JAG VAR EN FANTASTISK LÄRARE, men jag försökte säga NEJ. 

MEN VAD HÄNDER UNDER 6 ÅR INNAN HON FRÅGAR MIG REIKI-MASTER. TAR STEG REIKI-MASTER. Jag har lärt mig om Reiki-healing. Jag älskar att ge Reikihealing. Men får flyt ger Reiki-healing. Men blev fart på mig kan åka hem till folk när har gått Reiki- healing. Men byter behandling, ger Reiki-healing blev fart på mig. Men sett var bra att byta med varandra då. Men håller till hemma ger Reiki-healing. Kan ringa mig, tar kunder ger folk Reiki-healing.

Men har skrivit om mina kunder Reiki-healing. Kan läsa när jag berättar om kunderna. Jag har lagt ut om Reiki-healing. Men finns på andra blogginlägg då. Jag har skrivit mycket om Reiki-healing. Berättelser ,kunder hjälper med Reiki-healing. JAG BRINNER FÖR REIKI-HEALING. 

DESIRÉE RINGER MIG OCH ERBJUDER REIKI-MASTER. JAG SA NEJ, MEN ÄNDRAR MIG HON ÖVERTALAR MIG GÅ REIKI-KURSEN. JAG ÅKER TILL DALARNA TILLSAMMANS MED DESIRÉE. MEN GÅR REIKI-KURS DALARNA. Alla kan inte jobba som Reiki mästare.  

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är reiki-mikao-usui.jpgMIKAO USUI KOMMER FRÅN JAPAN. FÖDD 1865 DOG 1926 han fick en stroke och dog den 9 mars 1926.

Han som hittar Reiki-healing. Men Takata åker till Japan som är sjuk och söker hjälp hos Mikao Usui. Men var bara män som fick arbeta med Reiki-healing. Men Taka fick hjälp från dem. Hon börjar hitta intresset för Reiki-healing genom att hon var så sjuk när hon kommer till dem. Hon fick stanna där och fick behandlingar från Mikao Usui. Han kan allt om människorna hon får hjälp av honom. Men arbetar på annat sätt.

SÅ TAKATA VILL LÄRA SIG METODEN REIKI-HEALING. Hon stannar i Japan en längre tid genom att hon blev frisk från alla krämpor hon hade då. TAKATA LÄR SIG REIKI-HEALING.

HON ÄLSKAR METODEN. Takata måste en dag åka hem, så hon åker hem till sitt land då. Hon var kär Reiki-healing. Hon blev så bra kan leva igen. Hon har så mycket sjukdomar när hon kommer till MIKAO USU, BLEV FRISK FRÅN ALLA SJUKDOMAR HON KOMMER MED. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1772593.jpg

TAKATA BÖRJAR LÄRA UT TILL FOLK HÄRLIG METOD HON HITTAR REIKI-HEALING. Hon åker runt och lär ut Reiki-healing. USA FÅR LÄRA SIG REIKI-HEALING. Hon åker runt och lär ut fin metod ,som hon älskar dela med sig till andra människorna.

WANJA BOR I USA TAKATA TRÄFFAR WANJA. Wanja träffar Taka. Hon åker runt och träffar Wanja. Men Reiki-healing blev större ,genom att folk vill lära sig fantastisk metod Reiki-healing. Men sprider Reiki-healing över USA.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed.jpg

MEN EN DAG ÅKER WANJA TILL SVERIGE. VISAR UPP REIKI-HEALING. Hon åker till Stockholm och visar Reiki-healing. Folk fick känna härliga metoden sköna härliga metoden Reiki-healing behandlingar.

Wanja sprider Reiki-healing. Många lär sig Reiki-healing behandlingen. Men flera och flera lär sig Reiki-Healing.   

WANJA SOM BJUDER PÅ HÄRLIG BEANDLING REIKI-HEALING.  

Wanja lär ut Reiki-healing, genom att folk vill lära sig Reiki-healingen. Men är härlig metod att lära sig. 

JAG HAR LÄRT MIG ÄLSKA REIKI-HEALING FRÅN FÖRSTA GÅNG MÖTER PÅ DET. Jag har haft kurser, och reser haft Reiki-healing steg 1, och steg 2 lär ut då. Men är fantastiskt behandling Reiki-healing, som flera i Sverige har lärt Reiki-healing.

JAG LÄR UT REIKI-HEALING STEG 1 – 2. Reiki-healing är bra när vi har värk och ont över hela kroppen ,värker så mycket ont i kroppen ,då vill ta Reiki-healing med varma händer, då är Reiki-healing bästa metoden tar bort värk från oss.

JAG FÅR ONT NÄR GER REIKI-HEALING. STÅR VID BRITS FÅR ONT DÅ. MEN BÄST FÖR MIG ATT LÄRA UT REIKI-HEALING. Jag kan sitta ner när jag lär ut steg 1 Reiki-healing, jag visar alla ställen, kursdeltagarna lägger händer på bakhuvudet, nacken ,öron ,ögon näsan, käken , halsen ,axlar och över bröstet ,magen, mot underlivet äggstockarna och ryggen, stjärten och knät ,benen, fötter och axlar. Men har ont ,då lägger på kroppen har extra ont då.

Men får ont när tar kunder ger Reiki-healing bättre lära ut Reiki-healing. Men även när jag kör steg 2 älskar sänder Reiki-healing ,genom att vi sitter ner då. Men får sällan ont när jag sitter ner. Men har skadad rygg och utsliten kropp. Men ser bäst för mig sitta ner när jag kör Reiki-healing. JAG MÅR BÄST ATT RESA RUNT OCH LÄRA UT REIKI-HEALING.

JAG HAR PLATSER ,SOM DÉSIRÉE STÖKAR TILL FÖR MIG. HON GAV MIG PLATSER. MEN VAR SÅ LESS PÅ DÉSIRÉE. PRATAR OM PAPPA SIN. Men varje gång hon var där ,så pratar hon så mycket om sin pappa då. Men folk har rätt hör samma pappa och hennes liv. Men fick hör det själv när jag gick steg 1 och steg 2. Men sa ,NEJ genom Désirée och henne pappa uppväxten ,så blev less på henne då.

Men jag hör det själv, när hon var där bara pratar om pappa och hennes fruktansvärda uppväxt. Men var less blir repris på repris, men hör samma prat om barndomen pappa. Alkoholproblem. Men pratar för det mesta om sin hemska barndom. MEN FOLK VET HUR HON ÄR DÅ.

VI KAN PRATA OM KUL SAKER ÄN HENNS PAPPA SOM DRACK FÖR MYCKET SLÅR HENNE. Men folk blir trött när kommer till kursen ,då handlar om kursdeltagarna. Men Désirée glömmer bort kursdeltagarna ,som var mer viktig än pappa hennes alkoholen.

MEN HAR BETALT KURSAGIFT LYSSNAR PÅ DÉSRÉES HEMSKA BARNOM ALKOHOL FESTER har betalt kursavgift ,men hon pratar om sig själv. Men blev så fel ,när hon ska lyssna på dem, för hennes barndom har inte de att göra med ,än frågar henne. Hon ska vara äkta fin lärare och tar hand om kursdeltagarna. Men får höra så mycket negativt liv.

Men har kommit överens att jag skulle ta över stället då. Vi pratar som sköter om ställen då. Men litar på Dalarna, Eskilstuna HON HAR SKADAT FLERA PLATSER ,GAV MIG KARTA KAN VARA DÄR.

NEDANSJÖ FICK FRÅN HENNE DÅ. Men var liten ort hon gav mig. Hon gillar större städer kan dra in pengar där. Hon är smart då. Men bor folk utanför Nedansjö som dök upp Reiki- healing och seanser och tarotkort kurser. Men beställer tid hos mig.

MEN HADE KURSER OCH TAROTKURSER OCH REIKI-HEALING OCH EN SEANS I LJUS ,behandlingar Regression ,tar emot kunder där. MEN ÄVEN KANALISERINGS KURS HAR DÄR. Men fick problem där, genom att båda gör Resan. RESAN BEHANDLING INRE RESAN, FÅR LEDNING FRÅN MIG. Men får titta på sitt liv, inre resan ser alla problem vi har då. Men vart problem kommer ifrån. Men är inre världen, vi får resa med Resan.

Men har köpt hus och allt tillsammans. Säljer huset skiljer sig. Men blev slut på kurser där. Jag måste hitta platser dra in pengar, och Östersund har folk lärt sig Reiki-healing, även från mig går folk Reiki-healing utbildar till Reiki Master, som jag har gjort. Men Östersund räcker inte kundkretsen till måste hitta platser, genom att betala till Désirée. ÖSTERSUND SVÄMMAR ÖVER MED KURSER. Men startar upp sin grej när har gått kurser.

Men var någon till ,som kör Reiki-healing kurs Östersund. MEN DÉSIRÉE VISAR SÅ FINT. Men folk flyttar från Östersund har problem att leva som har lärt sig Medium, Reiki-healing. då. Men även jag tittar mot större städer ,genom att klara av mitt arbete. Göteborg bor min dotter. Jag brukar ta kunder när jag är i Göteborg. Kurser och behandlingar En seans i ljus.

Men var på Tjörn och Skärhamn ,och har kurser JAG KÖR ÄVEN SEMINARIUM MED ÄRKEÄNGLARNA, OCH EN SEANS I LJUS , TAROTKORT KURSER, har 3 delar, 3 dagar då. Men fick gå steg 1 Tarotkort kurs, MEN KOMMER 3 GÅNGER ,genom att steg 1 och steg 2 och steg 3. JAG JOBBAR PÅ DJUPET MED TAROTKORT KURSER. Men får känna in ,och gör inre resan med tarotkorten. Men får upp mycket skit, men lossar blockeringar vi gör inre resan.

Men var så intresserad av Tarotkort kursen jag körde. Men hann inte med den, genom att tittar mot Resan behandling, gör Regression med mig. Men gör Resan delar på sig, hon får upp bara skit från sin barndom ,men även han får upp problem.

JAG HAR LÄRT MIG TAROTKORTEN PÅ SMART SÄTT RENSA MED TAROTKORT. Men hittar bra metod med min guide. Men testar när jag håller på med saker och ting. Men ser Tarotkort kan ge mer och mer, vi hittar tidigare liv och barndom, uppväxte när går genom tarotkort. Men hittar en bra metod, som vill testa, jag var hos dem. Men var mycket upptagen har stora odlingar, grönsaker. Men djur att ta hand om får lamm. Men arbetar som Homeopat båda två. Men lagar jättegod mat ,och fika till alla som var med på kursen.

HON SOM BOR DÄR VAR ,SÅ ARG PÅ DÉSIRÉE genom att hon tar Tjörn, som hon ska ha då. Men hör tar hennes platser, som hon ska ha. Désirée tar platser delar inte med sig då. Men hon har humor om Désirée ,vet hur hon är då. HON SKADAR EKONOMIN FÖR FOLK DÅ. MEN SLUTA ATT LOVA FOLK DEN PLASTEN DEN PLATSEN när fungerar inte ens.

MEN HAR REIKI-MASTER HON OCH HAN SKULLE HA TJÖRN. Men Désirée var så fräck och ful mot dem, men betala 100 000:- för kursen. Men står 10 dollar på den tiden då. Men får betala Reiki-master när, går kursen. Men äger Tjörn som är liten ö då. Men ska ta över från Désirée då. Men hon tar från dem, och hon tar från mig. MEN, SÅ GÖR DÉSIRÉE NÄR HON VISAR SÅ FINT DÅ. Men klagar mycket på henne när ropar på hjälp var ny Reiki-healing, får hoppa in hjälper dem. Jag har vanan inne vet när frågar om saker och ting då.

MEN HAR ÄVEN SETT NÄR JAG HAR KURSER GÅR MEDIUM KURS HOS ANDRA. JAG HJÄLPER DEM. Jag delar ut en kurs ,men går och utbildar sig till medium. Men tar fram tarotkorten när går kurs hos mig. Men lär ut tarotkort kurs eller kanaliseringen.

MEN DET VAR GREAT MASTER SAINT GERMAIN SOM DÖK UPP DEN MOROGEN. JAG LÅG DÅLIGT TILL, HAN FRÅGAR SKA VI GÖRA KURS. Men var ganska trött och sur på allt då. Men Tarotkort sidan dansar på hemsidan var svart och vit. Men pratar ett tag med Saint Germain.

Han visar gör såhär ,och skickar ut mejl till folk han tog fram till mig. Men skickar ut till kunder mejl ,men får välja ut 6 personer. Han väljer dem till mig. VI KAN BLI MANIPULERAD, DÅ SER HAN VART KOMMER IFRÅN.

Men det kommer folk, som han väljer ut till mig. Folk var glad när var på kursen. Men Saint Germain har energi, vi blir glad av. Men skrattar och har kul med hans kurser, kallar han för lek farbror, kan ta fram glädje och tillit ger han folk, har blockeringar. Men känner kan göra allt med han. MEN TAR FRAM TILLIT ÄVEN TILL MIG DÅ. Men han leker fram med människor ,men folk älskar hans kurser. Men får skratta och har kul med han.

ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1 TAR FRAM TAROTKORT JAG ÄLSKAR TAROTKORT. Men hittar nytt redskap ,som arbetar som medium, genom att en del har blockeringar. Men känner kan ingenting då. Men tar fram tarotkort ,får sitta och lägga på varandra då. Men vad kul det var. Men lägger och lägger på varandra ,och känner in till varandra då ,som medium gör då. MEN KOMMER ÄRKEÄNGLAR, ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR OCH GREAT MASTER PÅ KURSEN. HAR ENERGI ATT STÄDA MED.

Men vill bli medium ,men sitter stora blockeringar ,och tarotkort är bra redskap att ta till ,att känna in problem vi har ,eller ser framtiden med tarotkort. JAG TAR MED TAROTKORTEN, när jag har kurser andra kurser då. Men kan rensa från tarotkorten, så bra då.

MEN KÖR RENA TAROTKURSER BARA TAROTKORT RENSAR MED KORTEN.

MEN KAN BESTÄLLA EN INRE RESA OCH TITTA PÅ PROBLEM BLOCKERINGAR DÅ. Men kan lösa upp när jag leder dem ,genom inre resan hittar svaret söker efter då. Men kan få blockeringar när vi utbildar oss till Medium. Men händers så mycket på vägen då. MEN JOBBAR MED ENERGIER ,OCH KIKAR PÅ PROBLEM VI HAR DÅ. Men kommer från högre plan då. När jag gör den Resan behandlingen.

FOLK SOM HAR SATT IHOP RESAN. MEN ÄR EN ANNAN BEANDLING, RESAN BEHANDLING. NÄR 1 PERSON, GÖR RESAN BEHANDLINGEN kan få problem efter Resan, vill dela på sig. Men går tillbaka till varandra då. Men även jag fick problem när jag gör Resan behandling ,som går på djupet, och par kan dela på sig ,eller går tillbaka till varandra då. Men vi får upp bara skit när vi gör Resan behandlingen. Men många gör den idag.

Men känner vänner, som är så arg på Resan behandlingen. Hon sa till ,när var och visar Resan. Men kör Resan som går på djupet. Men finns folk som hoppar över djupet, och har ingen aning vad kan hända för dem. Men kör vanliga Resan behandlingen. Men har gjort på en av mina barn. Men tar bort djupet, genom att jag ser vad kan hända med barnen. Men fungerar ändå. Men får upp, sin syster, sin pappa och vänner när vi tittar på det. Men folk är arg på Resan behandlingen. RESAN ÄR BRA ,VI KAN GÖRA RESAN UTAN VÄRRE BEHANDLINGEN FUNGERAR BRA.

Men lever ihop och tänkte byta ut huset mot ekologiskt hus. MEN GÖR RESAN BEHANDLINGEN DELAR PÅ SIG. Men vi gick ihop Reiki- Mastern. Men var deras plats då. JAG TA PENGAR FRÅN REIKI-HEALING KURSER GE TILL DÉSIRÉE. Vi gick tillsammans där.

Men kostar mycket på den tiden, står 10 dollar Reiki-healing Master. Blev hennes plats. Jag får ta andra kurser där. MEN BÅDA GÖR RESAN HON FLYTTAR FRÅN TJÖRN. Men hon får upp så mycket skit från Resan behandling. Men blev slut för mig Tjörn, men även jag ska leva.

Men var så less på Désirée , pratar om pappa och hennes uppväxt. Jag känner folk som såg hon bara pratar om sin hemska uppväxt ,och hans alkoholproblem. MEN FOLK GÅR KURS MÅSTE ÄNDRA OM SITT SÄTT GENOM ATT SLIPPA NEGATIVA VÄRLDEN.

Hon sitter i gruppen och bara pratar om sin hemska pappa, som drack har alkoholproblem ,hon berättar om hennes uppväxt. Men ser själv, men lär ut så fel, eller varför kommer hon med sin barndom när vi sitter ihop, då får vi höra förta gången hon öppnar munnen pappa och barndomen. HON GÖR FEL NÄR HON SKA FOKUSERA PÅ KURSDELTAGARNA. Men betalar dyr avgift lyssnar på hennes liv.

JAG PRATAR SÄLLAN OM MIG SJÄLV, MEN LYSSNAR PÅ KURSDELTAGARNA DÅ. MEN ÄR MER VIKTIGT ATT LYSSNAR PÅ DEM NÄR GÅR KURSER HOS MIG. Men kan fråga mig när jag lär ut. Men är tyst tråkigt att pratar om mig själv. Men tar fram häfte till folk ,kan läsa ,och lära sig då. Men pratar om Reiki-healing när jag lär ut då. Men pratar med dem som går Reiki-healing kursen. Men vi går igenom med dem. Men kan får upp mycket problem när går Reiki-healing kurs.

JAG UPPTÄCKER HUR VI FUNGERAR BÄST DÅ. JAG UPPTÄCKER CHAKRA SYSTMET.

MEN VI FÖDS MED CHAKRA SYSTMET SOM ALLA INTE TÄNKER PÅ. Vi kan få stopp i chakran ,och förstår inte vart kommer ifrån. Men vi föds med chakran, som vi kan hålla reda på, ge behandling chakra system

ALLA MÄNNISKOR FÖDS MED CHAKRA SYSTEMET. När vi får stopp, då har vi bas chakrat som satte stopp för saker och ting. Vi kommer igen vart när vi får stopp bas chakran

MEN ALLA FÖDS MED CHAKRA SYSTEMET SOM ALLA KAN SE HÄR. Kan läsa och se hur vi fungerar då. Men kroppen är uppbyggd på chakran ,som vi kan få stopp i bas chakrat och tredje ögat chakra samverkar med varandra då.

Vi får problem att se framtiden då när har blockeringar bas chakrat och tredje ögat chakra. Vi har framtiden att titta mot, och får problem med bas chakrat, då får vi problem som inte alla kan se, vi står och stampar på samma ställe då. MEN ALLA LÄKARE KAN INTE SE DET NÄR BLIR PROBLEM.

MEN VI HAR ANDRA CHAKRAN. FOLK KAN BLI SJUK SER INTE DET NÄR HAR SÅ LITE KUNSKAP OM MÄNNISKOR. GENOM ATT FINNS ANNAN KUNSKAP. Vi har problem genom att kroppen fungerar så. Ibland måste vi titta på den biten när vi får problem.

IBLAND HJÄLPER INTE REIKI-HEALING ,MÅSTE GÖRA EN INRE RESA TITTAR VART PROBLEM KOMMER IFRÅN. Men vi hittar lösningen när vi gör inre resan. Men hjälper, så lite Reiki-healing då. Men måste titta djupare när vi får stopp kan komma från alla problem vi har då.

IDAG HAR VI UPPTÄCKT TIDIGARE LIV KAN STÖKA TILL SÅ MYCKET FÖR OSS. Men tidigare liv kan vi hitta problem som vi har lite aning om då. Men kan ha problem redan när vi föds till jorden. Men folk har upptäckt problem från tidigare liv.

VI FÖDS MED EN AURA SOM SKA STÄDAS AV DÅ. IBLAND ÄR AURAN FULLT MED MÖRKER MÅSTES STÄDA AV AURAN. Men vi drar in allt när vi lever på jorden. Men vi kan dra med oss när vi är ute bland folk. Men vi måste städa auran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.