REIKINS FADER-REIKIN’S FATHER

JAPANS MÄSTARE MIKAO USUI.

MIKAO USUI HITTAR REIKI-HEALING 1865- 9 MARS 1929

  SOM HAN KALLAR FÖR REIKI HEALING. Men har lite tillit till alla människor han väljer ut människor SOM FICK LÄRA UT DEN KONSTEN. 

Han var väldigt noga med allt hur allt skulle gå till ,för han hade stor tillit till metoden som han såg gav bra resultat. FOLK ARBETAR I LAG DÄR HAN HÖLL TILL. Han visste vad han höll på med. MIKAO USUI ,väljer bara in folk han litar på då.

HAN HÖLL PÅ MED ENERGIER han hade svårt att lämna ut den metoden.  Men det var män han lärde ut skolan till. Han lär ut grunden till dem. Men var noga med allt när gäller Reiki- healing energier, för han såg metoden var fantastisk. Men var tvungen att gå flera steg för att lära sig mer.

MIKAO USUI LÄMNAR ALDIRG UT SYMBOLER STANNAR KVAR MIKAO USUI INOM HANS VÄGGAR.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.png

MIKAO USUI VISSTE VAD HAN HÖLL PÅ MED, OCH DÅ VÄLJER HAN UT SÄKRA MÄN ATTA ARBETA MED.

Men varför var han så noga med allt Mikao USUI vad berodde det på?

HAN VISSTE VAD HAN HÖLL PÅ MED DÅ. VARFÖR har människor

FÖDD 15 August 1865

 

Taniai (now called Miyama cho) (Gifu)
DOG 9 March 1926 (aged 60)

 

Fukuyama (福山市)
Nationality Japanese
Occupation Reiki Master
Known for Reiki

SOM VISAR DÅLIGT RESPEKT MOT HANS ARBETE, och skitat ner hans stora verk, som började så fint mellan 1865 – 1926 han fick en stroke och dog den 9 mars 1926.

hade han tilltro till andra människor som gjorde att han förde reikin vidare och litade full ut på dem eller vad beror det på, för han hade den lagen att INTE VISA något utan han behandlade folk men utan att visa så mycket om metoden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är reiki-mikao-usui.jpgMIKAO USUI HAR PROBLEM FOLK. MEN INGEN SÅG DET ARBETAR BREDVID HAN. Han lär sig Reiki-healing ,men är energier. Han har problem att uppfylla alla krav. När han gör behandlingar tar han in folk att ta hjälp från dem.

Men sanningen har problem när han upptäcker Reiki-healing. Idag har Reiki-healing sprider till flera platser visar det. Men Reiki-healing kan ställa till problem som tar kurs efter kurs.  Men kommer till flera länder sprider sig. MEN DET HAR MED ENERGIN ATT GÖRA DÅ. 

MEN HJÄLPER REIKI-HEALING NÄR HAR PROBLEM HÄLSA som han såg ,som uppfann Reiki-healing. MEN LÄKA HELA KROPPEN det går inte göra det ,säger Hope, SOM ÄR EN  ÄRKEÄNGEL ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR genom att byta ut skador som skadar sig. Kan ge energin när vi är sjuk och trött värk, då fungerar Reiki-healing. Läka kroppens delar är problem att läka då.

Men människor har skador skadar ben kan aldrig byta ut ben när vi skadar oss. Men energin kan lugna människor när vi lever oroligt liv. Reiki-healing fungerar när vi har värk ont, så kan knappt leva ,då fungerar Reiki-healing. REIKI-HEALING FUNGERAR SÅ. MÄNNISKOR HAR MAGSÅR kan inte byta ut tarmar och ben. Kan lugna människor som får magsår som blir drabbad av magsår då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7c514a0bd3c64f51d1b0fb2e4217df34.jpgREIKI-HEALING ÄR STORT SPRIDER ÖVER HELA VÄRLDEN IDAG. MEN LUGNAR VÄRK NÄR VI HAR ONT ,DÅ ÄR PERFEKT ATT TA REIKI-HEALING. HOPE BERÄTTAR FÖR MÄNNSIKORNA ,HOPE HÄLSAR TILL MÄNNNISKORNA. 

Men han var ,så noga med alla som jobbade där ,och inte vem som helst fick lära sig den konsten, OCH MÅNGA KAN HISTORIEN OM REIKENS FADER, men hur många har tagit hand om det. MEN ANVÄNDER SYMBOLER RÄTT SOM GÅR GAMLA VÄGEN.

Jag ser när jag läser på internet ploppas upp nya Reiki -healing behandlingar. DET KALLAS FÖR KRISTALL REIKI OCH GULD REIKI KUNDALINI REKI. Måste hållas hemligt ingen fick se hans arbete. Men tystnaden när handlar om symboler ,som folk kastar ut på internet när vi ska hålla hemligt då. Har statt symboler i Reiki-böcker symbolen som ingen får se då. MEN SYMBOLER FÅR INGEN VISA FÖR ANDRA MÄNNISKOR. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-16.pngMEN ÄRKE VINGE ,ARCH WINGS, ÄRKEÄNGELN HOPE, SÄGER, Hope snurrar på en kristall. Men tror är bra healing. MEN KRISTALL HEALING DET ÄR PROBLEM FOLK SOM HITTAR PÅ DET.

KUNDALINI REKI har problem att tänka rätt ,säger Hope. Folk litar på folk ,som sitter hemma och hittar på KUNDALINI REIKI. Men är healing som hittar på då.

MEN LIGGER MIKAO USUI I BOTTEN REIKIE HEALING HAN SOM HITTAR HEALINGEN.

Men ligger under under Reiki-healing rätta healingen ,säger Hope. MEN BARA HITTAR PÅ HEALING EFTER HEALING NU. Men vill ,så gärna nå energier när sitter och mediterar då.

GULD REIKI-HEALING, MEN FÅR INGEN BÄTTTE VÄRLD MED GULD REIKI-HEALING. Men världen ser ut så måste leta svar. MEN GULD händer ,så lite när testar GULD. Men guld tror folk har hittat sin lysande energi. MEN TROR DET NÄR HAR REIKI-HEALING I BOTTEN FRÅN MIKAO USUI.

Men hade tilltro till människorna, som besökte han VILLE LÄRA UT EN FIN METEOD. SOM ALLA HAR GLÖMTBORT RESPEKTLÖS lämnat ut symbolerna, SOM MÅSTE HÅLLAS HEMLIGT ,men nu kan ni gå in på varje sida ,och läsa om Reiki symboler.

Men gör bara fel mot han ,men kan inte ta allt från han. Men kan hitta på andra sämre behandlingar då. Folk kan inte ta allt från honom ,MEN KAN HITTA  NYA ENERGIER MED REIKIN, YES, vilken hit det blev av allt, eller bara komma på falska saker, att kalla  NYA METODEN FÖR KUNDALINI REKI ,TÄNK VILKEN HIT FÖR KILLEN SOM SÅG DÖENDE UT. 

REIKIN FADER som jag kallar honom. Jag litar på folk håller fingrarna i styr då. MEN LITAR PÅ FOLK HAR RESPEKT MOT HAN. Ser skadar hans stora verk OCH BÖRJA KALLA FÖR ÄNGLAR REIKI HEALING ,SOM ÄR ETT SKÄMT, änglar ,Reiki eller Guld Reiki, vilken hit för MIKAO USUS, att folk är ful och elak mot honom ,fortsatte hitta på allt ,så folk ska bli mer sjuk.

JAG FRÅGAR HOPE SOM KAN ALLT OCM ÄNGLAR ,ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR ÄRKEÄNGLAR. Hope säger ser världen håller på bli knasig. Men vad kan folk om oss säger Hope??? Tar mörk energi, mörk svart energi hittar folk ,säger Hope. Men Mikao Usui ligger i botten när tror tar änglar Reiki- healing. Men änglar är fint säger Hope. Men hjälper ingenting när tar änglar Reiki-healing, säger Hope. Hittar på nya behandlingar som hjälper dåligt ,säger Hope..

MEN DET FINNS BARA EN SOM KAN LÄRA UT REIKI-HEALING HAN SOM HITTAR METODEN  MIKAO USUI. Han fick den gåvan till sig. Hans metod.

SLUTA HITTA PÅ ANDRA METODER ,ÄNGLAR, GULD OCH SÅ MERA NÄR FINNS BARA MIKAO USUI ,för det finns bara en enda man som kunde det.

Men kommer nya metoder uteslut kallar för Reiki har ingen aning vad ni pratar om. Jag fick sluta behandla folk ,så stark är Reiki-healing. JAG HAR SKRIVIT FÖRUT OM REIKI-HEALING måste människor lära sig på rätt sätt. Vi kan plocka in, så mycket från andra människor, tänker oss inte för. Vi kan behandla oss själv, för mycket, så ni får ont i flera dagar innan ni kommer på vart det kom ifrån, för då har ni kört i gång en ny process ,som inte förstår vart den kommer ifrån.

VI MÅSTE VARA FÖDD MED SKYDD FÖR ATT KLARA AV ENERGIN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration-om-mig.png

JAG GICK DEN GAMLA VÄGEN. Lärde mig att visa respekt för den behandlingen. Jag var noga att hålla samma väg som han lär ut. Lämna aldrig ut allt ,eller för det vidare utan det var mitt material ,ska ha själva då.

FOLK HAR LÄMNAT UT PÅ INTERNET ELLER I BÖCKERNA. TILL OCH MED SYMBOLER . MEN HÖLL GJÖMD INGEN FICK SE SYMBOLER ENS. Men var förbjudet att visa det. Men titta på skit folk lägger ut. MEN VISAR ALLT SYMBOLER. Men vi har med knas folk skriver böcker och lägger in Reiki-healingen som vi lär ut då.

Men får ingen visa upp ens. MEN ÄR SÅ FRÄCK, SOM GILLAR ATT SKADA MIKAO USUI. Men kan inte hålla fingrarna i styr ens. Men ska inte ens lära ut genom att har kurser nu. Men sprider skit skadar MIKAO USUI skadar hans väg. Men ska inte ens kallas som lärare. Men skadar hans arbete ,som vi måste hålla hemligt, stoppa som skadar han då. HON SKADAR MIKAO USUI ,MEN ÄR FLER MED HENNE SOM SKADAR HAN. HON HAR GÅTT FUSK VÄG OCH SKRIVER BÖCKER. HON HAR SKADAT HAN.

MEN VI SKYDDAR GAMLA VÄGEN. MEN VI ÄR ARG PÅ DEM SOM SKADAR HANS SVÄG ,SOM SKADAR MIKAO USUI. Men komma åt dem??? Men en dag kommer då.

JAG KAN REIKI -HEALING jag har haft kurser, som jag fick sluta med, för jag föddes öppen och känslig ,men den metoden fungerade bra, tills jag upptäckte jag blev sjuk av att jobba med Reiki-healing. JAG HADE MYCKET ONT I MAGEN, RYGGEN , HÖFTERNA. Nu finns det, så mycket folk som hittar på det ena än det andra, för att de tror att den är bättre.

MEN ÅTERIGEN ,SÅ FINNS DET BARA EN REIKI FADER ,ni kan kalla alla metoder, för änglar guld ,eller kristall ,så är det samma energier ni håller på med. Vi tror läraren har gett mer energier, som även jag ,ser Karuna har SAMMA PROBLEM. MEN KOMMER INGEN VART MED KARUNA REIKI-HEALING. Bara lögner efter vägen folk vill tjäna pengar idag så tänk på det. MEN VÄLJ RÄTT KURSER. 

FÖR ALLT KOMMER FRÅN MIKAO USUI HANS REIKI-HEALING. Vi tittar när vi tar nästa steg Reiki-healing, att vara extra noga med tiden mellan ni går ,eller så hoppar ni bara på den kursen ,efter den andra kursen tror blir mer stark ,eller får mer magi ,att jobba med, men grunden kommer från JAPANS MÄSTARE MIKAO USUI.

Ibland har människor väntat ut så länge, för att gå nästa steg ,så har de aldrig tagit nästa steg ,för DE ansåg det räckte för  STARK ÄR KRAFTEN. 

VI MÅSTE GÅ GAMLA VÄGEN ,KOMMER FRÅN MIKAO USUI OCH TAKATA WANJA SOM VISAR VÄGEN. HON KOMMER TILL SVERIGE OCH VISAR VÄGEN. Men ingen lever idag.

FOLK KAN LURA FOLK IDAG GÅ REIKI-HEALING ,MEN MÅSTE HÅLLA LÅNG AVSTÅND MELLAN STEG 1 OCH 2. Bäste tips ni får. Men är ingen mening att jaga på till nästa steg  Reiki-healing. Men folk kan jaga på folk idag. Men bara lögner änglar Reiki-healing. Hope kan allt

SOM ÄR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG .MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS SER ALLT FOLK BLIR LURAD, ÄNGLA REIKI-HEALING. Hon är vacker när hon flyger till mig och visar sig då. Har långt hår. Men har vita stora vingar hon flyger runt då. Men har ljust vackert hår som lockar sig. Men hon är fin och vacker. Men litar på Hope kan allt om hela världen. 

MEN FUNGERAR ,SÅ DÅLIGI KRISTALLER OCH GULD OCH ÄNGLAR döpt Grundarens Reiki healing till, tänk hur illa det blev för honom, som hade sådan RESPEKT TILL DET HAN LÄRT SIG, men ni stannar aldrig upp, för det räckte inte för er.

MEN TÄNK PÅ HUR DET SER UT IDAG ,MEN VET INTE OM KURSEN KOMMER FRÅN RÄTT SPÅR, för inget är ju heligt längre, utan bara slänger ut böcker ,som visar kom här SÅ FÅR NI LÄRA DIG REIKI-HEALING, men han ville ha det hemligt.

Men varför kunde inte han få ha HEMLIGT? NEJ ,för det finns människor som inte kan låta bli det, SOM HAN FICK TILL SIG DEN GÅNGEN NÄR HAN SATT PÅ BERGET.

MEN VAD TÄNKER NI SOM SKADAR HANS VÄG ,men det var ju hans metod, som han ville vi skulle ha stor respekt för ,MEN FINNS INGEN RESPEKT IDAG, så är det inte dag ,ni går en HELGKURS ,och tror att ni är klar. Men så är det inte alls ,utan sedan kommer resa med Reiki-healing, vilka människor ni möte på.

MEN JAG GÅR TILLBAKA HAN SOM GRUNDAR REIKI-HEALINKIG BEHANDLINGSMETODEN, för han visste vad han höll på med. Han visste hur människor kan bli. Vi kan må sämre och måste vänta mellan gångerna, FÖR ATT HANS REIKI-HEALING VAR SÅ STARK.

MEN VARFÖR HAR SETT REIKI-HEALING VAD KAN GÖRA.

Men jag blev ,så känslig, så jag fick sluta att ge , OCH VILKEN TUR ATT JAG GICK DEN GAMLA VÄGEN. Men är så känslig när lägger händerna på folk kan känna när har början till magsår ,eller andra problem med ryggen ligger dubbelvikt, jag har ont i ryggen Men kommer folk har ont i ryggen ,då får jag problem på en gång. Men känner smärtan i ryggen när jag ger behandling. MEN FÖDS MED KÄNLIG KANAL.

Men vi kan bli sjuk av metoden för det var ju han som kunde den metoden ,och ni måste lära från honom ,men han är död för längesedan, men metoden har urartat sig. NU ÄR DET RENA CIRKUSEN DÄR UTE.

Men varför var han ,så noga att hålla REIKIN HEMLIG ,eller bara lära ut till människor som klarade av den metoden????

MEN HAN LÄR UT PÅ PERFEKT SÄTT MEN VI HAR INTE KOMMIT ,SÅ LÅNGT GENOM ATT SVERIGE ÄR BLIND ÄN IDAG. Men drar hans metod inom sjukhuset. Folk får slippa käka knapra tabletter mot värk tabletter lugnade medel. 

REIKIENERGIN??????? reiki-healing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.