REIKINS FADER

Här började allt i Japan mellan 1865- 1926 en man som fick till sig en slags behandlingsmetod som han KALLADE FÖR REIKI HEALING men han hade inte tillit till alla människor för det var vissa invalda människor som fick LÄRA sig den konsten. Han var väldigt noga med allt hur allt skulle gå till för han hade stor tillit till metoden som han såg gav bra resultat. De arbetade i lag där han höll till och inte vilken som helst fick lära sig det utan han visste vad han höll på med.
Han höll på med ENERGIER som inte alla kunde göra för han hade svårt att lämna ut den metoden för då fick DE gå i hans skola och lära sig från grunden, men var noga med allt när gällde rekins energier för han såg metoden fantastisk men de var tvungen att gå vissa steg för att lära sig mer. Men han lämnade aldrig ut något om SYMBOLER eller andra saker utan de stannade kvar inom hans väggar.

Han visste vad han höll på med och då kan inte vem som helst lära sig den metoden utan bara dem han VALDE UT. 

Men varför var han så noga med allt Mikao vad berodde det på?

Han visste hela tiden vad han höll på med, varför har nu människor visat han den respekten och skitat ner hans stora verk som började så fint mellan 1865 – 1926 hade han tilltro till andra människor som gjorde att han förde reikin vidare och litade full ut på dem eller vad beror det på, för han hade den lagen att INTE VISA något utan han behandlade folk men utan att visa så mycket om metoden.

Men han var så noga med alla som jobbade där och inte vem som helst fick lära sig den konsten och många av er kan den historien om Reikin fader, men hur ni har tagit hand om det för ingen vet hur en symbol ska ANVÄNDAS rätt om ni inte har gått i rätt skola den GAMLA VÄGEN.

Jag ser hela tiden när jag läser därute att det hela tiden ploppas det upp nya reikin det kallas för kristall och det är guld och det ena en det andra men hela tiden måste ni KALLA det för Reiki fast det fanns bara en grundare i reki, men jag ser att det fick inte hållas så hemligt när han plötsligt fått dessa problem med människor som hade en stor tilltro till för det var Japan som fick den hjälpen.

Men hade tilltro till människorna som besökte honom för han ville LÄRA UT en fantastiks metod som nu alla har RESPEKTLÖS lämnat ut symbolerna som var något som skulle hållas HEMLIGT ,men nu kan ni gå in på varje sida och läsa om dessa reiki symboler.

Men jag ser att allt är inte rätt för de kunde inte ta allt från honom men de kan hitta på NYA ENERGIER MED REIKIN,  Yes vilken hit det blev av allt, eller bara komma på en sådan sak att kalla den NYA metod för KUNDALINI REKI TÄNK VILKEN HIT FÖR KILLEN SOM SÅG DÖENDE UT. 

Men REIKIN FADER  som jag kallar honom, men hade nog inte trott att DE kommer de förstöra hans stora verk och BÖRJA KALLA kalla den för ängla reiki eller guldrekik vilken hit för honom, att de fortsatte hitta på allt så folk ska bli mer sjuk.

Det är sant att det finns bara en som kunde lära ut rätt och det var MIKAO USUI han hade allt för han fick den gåvan till sig ,men SLUTA  KALLA det för reki för det finns bara en enda man som kunde det.

Ni kommer med nya meter kalla det inte för reki för ni vet inte vad  ni pratar om för jag fick SLUTA att behandla folk så stark var healingen. Jag har SKRIVIT förut om reikin att den måste människor lära sig på rätt sätt. Vi kan plocka in så mycket från andra människor om vi inte tänker oss för. Vi kan behandla oss själva för mycket så ni får ont i flera dagar innan ni kommer på vart det kom ifrån för då har ni kört i gång en ny process som ni inte förstår vart den kommer ifrån.

VI MÅSTE VARA FÖDD MED SKYDD FÖR ATT KLARA AV ENERGIN.

JAG GICK DEN GAMLA VÄGEN, har aldrig sett åt något annat håll utan lärde mig att visa respekt för den behandlingen och jag var noga med att hålla samma som honom att inte lämna ut allt eller föra det vidare utan de ska vi själva ha, DE satt och lärde sig men de fick aldrig lämna ut på INTERNET ELLER I BÖCKERNA. 

Jag KAN reiki ,jag haft kurser som jag fick sluta med för jag föddes öppen och känslig men den metoden fungerade bra tills jag upptäckte att jag blev sjuk av att jobba med metoden. JAG HADE MYCKET ONT I MAGEN, RYGGEN , HÖFTERNA. Nu finns det så mycket folk som hittar på det ena än det andra för att de tror att den är bättre.

MEN ÅTERIGEN SÅ FINNS DET BARA EN REIKI FADER ni kan kalla alla era metoder för änglaguld eller kristall så är det samma energier ni håller på med, tror ni att läraren har gett er mer energier, som även jag ser karunan har SAMMA PROBLEM.

FÖR ALLT KOMMER FRÅN Mikao Usui för allt som han började med är ju hans verk tänk på det när ni tittar på att ta nästa steg reiki att vara noga med tiden mellan ni går eller så hoppar ni bara på den kursen efter den andra kursen för ni tror ni blir mer stark eller får mer magi att jobba med, men grunden kommer från JAPANS MÄSTARE MIKAO USUI.

Ibland har människor väntat ut så länge för att gå nästa steg eller så har de aldrig tagit nästa steg för DE ansåg det räckte för  STARK ÄR KRAFTEN. 

VI som bara gått den gamla vägen.

Men jag bryr mig inte så mycket men jag ser hur människor hela tiden LURAS in i det ena än det andra och detta har suttit som en propp i mig för när jag ser hur folk inte kan nöja sig utan de måste hela tiden framåt fast de nyss har gått reikin 1 och måste vänta på tvåan, men sedan börjar de att titta åt masterna för de nöjer sig inte ens med mastern, för då måst de gå guldreki för den första var inte så bra.

Men nu tar vi och lägger på med änglareki och kristaller som DE döpt Grundarens reiki till, tänk hur illa det blev för honom som hade sådan RESPEKT TILL DET HAN LÄRT SIG men ni stannar aldrig upp för det räckte inte för er.

MEN tänk hur det ser ut idag för inget är ju heligt längre utan de bara slänger ut böcker som visar kom här så får ni lära er reiki men i grunden ville han ha det hemligt men varför kunde inte han få ha det HEMLIGT? Nej för det finns människor som inte kan låta bli det, som han fick tills sig den gången när han satt på berget.

Men vad gör det tänker ni men det var ju hans metod som han ville vi skulle ha stor respekt för men så är det inte dag ,ni går en HELGKURS och tror att ni är klara, men så är det inte alls utan sedan kommer er resa med reikin, vilka människor ni möter på.

Men JAG GÅR TILLBAKA hela tiden om honom som grundade den behandlingsmetoden  för han visste vad han höll på med  för han visste hur människor kan bli eller så kan de må sämre och de kanske inte kan ta behandlingen varje dag utan måste vänta lite mellan gångerna för att hans reiki metod var så stark.

Men varför har JAG SETT vad reikin kan göra,

Men jag blev så känslig så jag fick sluta att ge och tänk om jag hade lurats in i andra saker och inte sett hur stark reikin är OCH VILKEN TUR ATT JAG GICK DEN GAMLA VÄGEN.

Men vi kan bli sjuk av metoden för det var ju han som kunde den metoden och ni måste lära från honom men han är död för längesedan men metoden har urartat sig. NU ÄR DET RENA CIRKUSEN DÄR UTE.

Men varför var han så noga med att hålla REIKIN HEMLIG eller bara lära ut till människor som klarade av den metoden????

REIKIENERGIN???????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.