IBLAND NÄR MAN TAPPAR TILLITEN TILL ALLT-THE TRUST IN EVERYTHING

JAG TITTA TILLBAKA PÅ MYCKET OLIKA SAKER. MÅSTE FÅ RO I MIG SJÄLV.  Men kan aldrig ändra om, eller vända tillbaka igen, utan måste känna tilliten till allt jag gör.

Men idag var det en dag där allt känns fel ,eller känner jag har fått ett bottennapp ,för den eviga väntan skriker i mig. EVIGA TILLITEN TRUST, jag måste HA ,men ibland är det svårt att hålla tempot, för min längtan efter honom SLITER I MIG

JAG KAN INTE ÄNDRA OM UTAN BARA VÄNTA IN MIN TWIN SOUL PROTECTION ,fast allt känns fel vissa dagar, varför jag måste ha det JOBBET ,men jag är FÖDD som TWIN SOUL ,OCH PROTECTION, och kan inte ändra om något, jag kan inte ens gå tillbaka till min sambo om jag ville det, för jag har ett jobb att göra.

Men har SLUTAT älskat min sambo, men han kommer hit ibland ,och jag ser vad han önskar sig, men jag kan inte vända tillbaka till honom ,för mitt hjärta gör bara ont nu, och kan inte ens tänka eller fungera normalt sedan jag MÖTTE på min PROTETCTION ,men så kan livet SE ut ,för jag har inte något VAL, men jag känner jag har stängt av allt, för att bara vänta in.

JAG LIDER och är NOT alls HAPPY, för vissa dagar är BOTTEN ,så ni ska inte WISH er en TWIN SOUL, PROTECTION ,för det är så BIG LOVE ,men sedan är det inte mer, för vi har ONT båda två när vi måste börja GÅ, som de säger det. Men. Jag kan se att han har lika ont ,när jag ser på hans ögon eller foton han sänt mig.

MEN VILKEN HAPPINESS det blev för mig  SPLIT ifrån min sambo, och måste börja WORK med min TWIN SOUL, PROTECTION han måste vänta in allt ,och visst hade jag det jobbigt med bråk, och min sambo en massa bråk mellan oss. Han har ett hemskt humör ,men vi älskade varandra, men nu finns inget kvar av allt, utan bara smärtan lever kvar i oss båda två.

Ni kanske tror att jag har kärlek till 2 män ,men så är det inte ,men jag hade hoppas på ett paradis ,när jag MEET på min TVILLINGSJÄL ,TWIN SOUL, PROTECTION ,men så blev det inte, för NI har så mycket fel om twin soul tvillingsjälar. MUST FEEL ÄKTA KÄRLEK när vi möts, men nu lever vi åtskilda jag vet inte hur han tänker nu ,eller gör jag berättar bara om mig själv nu.

Men det var så HE som FEEL att han måste börja gå med mig därför så dök han upp, och splittrade hela familjen på ett sätt, för ingen gillar detta ,utan barnen hamnade i chocktillstånd ,eller vad jag kan kalla det. Det handlade om hans ålder.

JAG FICK STÄNGA AV DEM ,för att hålla mig till planen JAG KAN LYSSNA PÅ SOM LITAR PÅ KÄRLEKEN någon människa alls, utan bara på mig själv och WAIT  in MY BIG LOVE.

JAG TROR PÅ BRA LIV ,MEN SER EFTER ETT TAG BARA PROBLEM jag hade hoppas på ett bättre liv ,men när man är född som, TWIN SOUL, PROTECTION ,så finns det inga val alls ,att göra vi har ett WORK att göra. Men KÄRLEKEN JAG KÄNDE  OCH GLÄDJE FRÅN HONOM var så underbar ,men väntan tär på mig.

I WATCHING OTHER LOVEBIRD ,som även är PROTECTION ,TWIN SOUL för att jämföra när jag blir orolig ,och de är så unga, MEN HAR ÖPPNAT HJÄRTAT börjat öppna sitt hjärta, men jag såg vad som hände med dem, så det är inte ,så kul som ni tror.

Jag har nu tillit till allt för de har lovat mig allt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.