VÅR VACKRA NATUR-OUR BEAUTIFUL NATURE

VI HAR VACKER NATUR ATT TA HAND OM IBLAND GLÖMMER VI BORT TA HAND OM NAUREN. SVERIGE HAR PROBLEM TA HAND OM NATUREN. 

IBLAND HAR FOLK SVÅRT ATT VÅRDA NATUREN. FOLK KAN INTE TA HAND OM NATUREN ,som kan inte ta hand om den. Det skitas ner på GATOR och TORG, för svenska folket är dålig att ta hand om på rätt sätt.

Jag har sett ,att de försöker med allt nu ,för att rädda en del saker, eller så lär barnen att ta med skräpet hem, OCH KASTAR I PAPPERSKORGEN HEMMA.

Jag vet att människor kan få böter om ser ,att de står och kastar skräp kan få
betala för det, men jag ser att de kanske blir ett slut på allt då. VI KAN GÅ PÅ GATOR OCH TORG UTAN ATT RETA OSS PÅ DET.

JAG FÖRSTÅR INTE SJÄLV ,varför är det så svårt ,att ta med sig skräpet hem eller lägger skräpet i en papperskorgen. Men orkar inte gå runt och plocka upp efter andra, det är dötrist tycket jag ,som aldrig kastar ett skräp.

MEN SER KASTAR SKRÄP FRÅN BILRUTAN, YES NU FÖRSVANN PAPPER FRÅN BILEN , men naturen blev inte så glad, men vad gör det. Vi blev av med skräpet som har skräpat ner i bilen.

FOLK SÄTTER UPP MASSA PAPPERSKORGAR ,men ibland är det för lite papperskorgar, för de orkar inte bära skräpet i fickan, tills nästa papperskorg dyker upp.

JAG MINNS LÅNGT TILLAKA, ATT FICK EN CHOCK när man såg hur gatorna såg ut, när man ser att andra länder är mycket bättre på det, men svenskarna bara kastar burkar, papper och cigaretter både här och där.

JAG TÄNKER PÅ HUR FOLK HAR DET HEMMA ,när de tillåter ute, säkert skräpa ner i hemmet. Föräldrarna säger till dem, eller så har de slutat visa respekt till allt ,för de gillar att skräpa ner.

MEN KOMMER FRÅN FÖRÄLDRARNA TILLÅTER BARNEN SKRÄPA NER kan lära sina barn ,ta hand om skräpet, ANNARS FORSÄTTER VUXEN ÅLDER. Måste säga nej till dem.  Jag är glad idag, för det har blivit mycket bättre på att sluta  kasta, så mycket skräp sedan lagen trädde in.

JAG MINNS HUR SKOLAVSLUTNINGEN SÅG UT ,vi fick vada i skräp och kliver på glas, jag minns jag fick en chock den gången, vad har hänt med svenska folket ,och vad har hänt med barnen.

Jag fick ta mig fram bland glas, burkar och fimpar, men jag tänkte vad har hänt med folket, har de blivit helt tokig ,för folk fick bara vada sig igenom stan. SKOLAVSLUTNINGEN SOM SÅG HEMSK UT BARA GLAS OCH BUKAR KASTAR UNGDOMARNA. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 707400645a4db4615586241cc3a0729a-2.jpg

MEN ATT HAR BLIVIT BÄTTRE  SOM TUR ÄR. Det kostar även pengar att anställa folk, som ska städar upp allt skräp, istället för att stoppa det i fickan eller behålla tills en ny papperskorg dyker upp.

Jag går tillbaka i tiden när jag var ung ,då slapp vi vada oss igenom en massa glas och fimpar, men någonstans, så gillar människorna ha det såhär. Det är så enkelt ,att kasta skräp. Det är alltid någon annan ,som PLOCKAR UPP efter dem.

JAG SER VI MÅSTE BLI MYCKET BÄTTRE ,att ta med oss allt skräp hem, så andra slipper rycka in ,för att plocka upp skräp, det ser lite dumt ut att folk ska fara och plocka upp efter ANDRA ,när vi kan ta hand om allt själv, tänk vilken trevlig stad, eller natur vi möter på.

DET MÅLAS PÅ VÄGGAR, och bänkar, för kan inte hålla fingrar i styr, utan  måste göra ett bomärke där, för väggen var för fin, eller bänken måste målas till ,så den får ett annat utseende som de gillar ,men vi gillar inte det.

DET KOSTAR PENGAR ,men så långt tänker inte folk, som sätter sig och rita på en bänk ,som är helt nymålad, för ungdomar måste bara förstöra den bänken som de nyss satte dit ,vad är det med svenska folket, som kan låta bli andras ägodelar – utan sitt på bänken ,men låt bli att måla ner den.

DET ÄR UNGDOMAR SOM SKADAR MYCKET HAR PROBLEM hålla pennan i styr, för de måste måla där, och där, men jag önskade att föräldrarna, SA NEJ TILL BARNEN SOM MÅLAR NER, ALLT.  Det kan bli till en vana får rita som de vill i hemmet, eller så kan de inte rå på dem.

VI VILL MÖTA PÅ EN HÄRLIG STAD ELLER NATUREN DÄRUTE, fast det kan vi glömma bort, för någon måste ändra om den bänken ,eller LYKTSTOLPEN FÖR GILLAR ATT SKADA STOLPEN , Men struntar i bänken och stolpen kan måla på den.

JAG VET DET HÄNDER VARJE DAG VI GÅR FÖRBI BÄNKAR ,men låt ungarna använda papper om de börjar rita på väggarna, så säg till dem. Det måste KOMMA från någonstans, att gillar att måla och visa upp sitt konstverk därute. Men förstörde en nymålad bänk, på kuppen ,måste måla fast är fel att skada bänkar och väggar hålla sina fingrar i styr.

VI LADE UPP EN VACKER BILD ,VI VILL ATT NATUREN SKA SE UT MÅSTE SLUTA KASTA SKRÄP OCH KASTAR I PAPPERSGOREN NÄR HITTAR DEN.

Jag är glad att varje människa får böta nu, för allt har gått för långt att folk får skräpa ner, men alla ser inte när det kastar skräpet. VI FÖRÄLDRAR MÅSTE VISA BARNEN VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL.  RÄTT OCH FEL, SLIPPER SKOLORNA ,gå ut och plocka skräp efter andra ,som har skitat ner, tänk vilket fint land vi har. NÄR BARN MÅSTE GÅ RUNT MED EN PINNE ,för att plocka upp andras skräp – visst låter det knäppt.

Men så ser det ut i LANDET, barnen får själv gå ut och plocka upp skräp eller så kommer någon annan och tar hand om det.

VI får inte förvandla naturen till en soptipp.

Jag hoppas på varje år att folk ska bli bättre på det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.