SÄG NEJ

Jag har lärt mig att säga NEJ till olika saker även inom vården för jag har lärt mig att följa min egen känsla och intuition. 

Jag LÄRT mig långt tillbaka hur jag enkelt ska ta hand om mig själv. Det kan vara svårt att säga NEJ till olika saker som sjukvården erbjuder tills man en dag VAKNAR UPP och ser hur allt är.

Jag lärt mig så mycket om min kropp och hälsa och jag blivit en liten MOTSTÅNDARE i mig för ibland utsätter vi oss för mycket av allt sjukvården erbjuder.

Det är alltid ett FRITT VAL för alla människor att välja bort en tid NI blev erbjuden, det är min egen säkerhet och hälsa. Om jag  KÄNNER att det är helt fel att ta den tiden för ni VET att ni är HELT FRISK då måste NI säga NEJ.

När NI känner att ni är helt frisk varför då UTSÄTTA sin kropp för det ena än det andra som de kan ERBJUDA.

Jag har sagt NEJ till VÄRKTABLETTER lärt mig att vårda min kropp full ut för ibland då lurar ni kroppen när ni tar värktabletten för ni tror att ni fick bort SMÄRTAN  fast ni fick bara bort smärtan en liten stund, sedan är den tillbaka och vad beror det på?

Ni fick en tablett för att lindra smärtan en stund för KROPPEN kanske redan var utkörd genom för mycket ARBETE – och kroppen skrek bara efter mer vila, men ditt ego blandar sig i och vill inte alls TA bart tablett. Men ni var redan redan TRÖTT av allt arbete borde ta en paus.

Jag ser att tabletten bara LINDRA smärtan ett tag för ni var lite trött eller hade ni en stor infektion i kroppen som alla vet att då måste ni vila, men koppen tänker återigen på vila, men än en gång stoppar ni i er en värktablett för ni vill inte alls LYSSNA PÅ KROPPEN SIGNALER. 

Kroppen var SÅ TRÖTT och ville bara ta igen sig en liten stund men värktabletten gjorde att ni fortsatte att jobba för ni kunde inte alls stanna upp fast kroppen skrek efter bara vila.

Hur många av er som gör den tabben? 

Det är många som gör det och bara stoppar i sig en tablett eller ett plåster för de vägar lyssna på kroppens enorma signaler. Ni fortsätter ta den tabletten eller plåstret för ni kan inte stanna upp.

Kroppen känner av  OLIKA signaler. Ni får sluta upp att göra er  ILLA. Ni kanske går länge med en infektion och förstår inte hur ni får bukt med den tills ni kommer på att nu måste  kroppen VILA lite för den har SAGT NEJ för länge sedan.

Jag ser att tabletterna KAN göra människorna mer illa än vad ni tror  för de innehåller så mycket konstiga saker. Ni kan läsa på innehållsförteckningen för de kan ju ge lite hjälp för att se vad ni stoppar i er. Men jag känner att de flesta känner till det.

Ni vet VARFÖR ni fick den värken och då kan ni BACKA BANDET för att se att här gick jag lite för LÅNGT och kanske kan låta bli tabletten nästa gång.

Jag har sett att mycket kommer INIFRÅN så ibland kan ni läka er själv fast det är då en mer TUFF VÄG att gå, men ni kanske KAN kanske lägga den TIDEN på er själv ISTÄLLET för att äta värktabletter.


Jag har arbetat med REGRESSIONER
 för att se tillbaka på TIDIGARE LIV men även tittat hela tiden på det HÄR LIVET VART allt kommer ifrån.

MIN HÄLSA  har blivit MYCKET BÄTTRE. Ta tabletter hela tiden när jag ser att jag kan LÄKA kroppen på ett FANTASTISKT sätt, men det handlar om tålamod och lära sig LYSSNA på kroppens signaler.

Jag har LÄRT MIG TITTA INÅT vart allt kommer ifrån, till exempel när jag har SVÅR HOSTA då provar jag FÖRST med hostmedicin från HÄLSOKOSTAFFÄR eller någon HOMEOPAT, men tappar sugen på allt för hosta gillar jag INTE HA. Hostan kan dra ut på tiden och då tappar jag tålamodet.

 Jag kan få hålla på länge för att se var hostan kommer ifrån.

Hostan kan komma ifrån olika saker.  

Hostan kan ju komma från olika händelser.

Hostan kan ha djupa minnen som ni sitter fast i.

JAG HITTAR ROTEN TILL PROBLEMET.

Hostan KAN komma ifrån olika händelser ni har varit med om. Ni  kan då hitta igen och GÖRA UPP med den. Jag har sett när hostan dyker upp att det finns olösta problem.

När JAG sedan TITTAT KLART då försvinner hostan snabbt ifrån mig. Det har fungerat varje gång när jag har testa metoden, men den är jobbig att göra för man hostar och MÅSTE KONCENTRERA  sig på allt medan man håller på att ta sig igenom.

Ibland kan det ta ett tag när hostan sätter igång för då får jag STANNA upp en stund för att börja om igen.

Jag har sett att hostmedicinerna drar ut på tiden och det spelar nog ingen roll vilken medicin ni väljer men jag köper min på HÄLSOKOST eller hos HOMEOPAT för att vara lite RÄDD OM MIN HÄLSA.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.