HEALING

Jag gillar ju healing men såg att jag blev sjuk därför går ut med lite varningar till er som gillar att arbeta med healing. 

Ni som har börjat med healing SER INTE ALLA VARNINGSKLOCKOR för ni är så exalterad av hela behandlingsformen för ni ser att det är ett jättefint redskap ni har i handen.

Ni  som har börjat arbeta som MEDIUM har öppnat upp mycket mer och måste vara  extra uppmärksam för ni känner av mycket mer.

Alla gånger KÄNNER NI inte av fast ni har dragit in en massa dåliga energier från olika människor för ni är så van och tänker inte på det. Börja dagen och känn efter hur ni mår.

Det bästa är då att välja den enkla vägen att bara arbeta som MEDIUM.

För en del arbetar både som MEDIUM OCH HEALER där finns det stora risker för den som behandlar människor de har så lätt att ta in från den de behandlar.

Ni som älskar att arbeta med healing måstebörja SJÄLV känna in om ni märker av att ni börjar må lite sämre på vissa ställen eller så visar det på ett annat sätt som ni aldrig tänkt på.

NI DRAR IN en massa energier från olika klienter som har hela kappsäcken med sig kanske kommer från en RISIG BARNDOM.

Jag visar bara VARNINGSKLOCKOR för att ni ska förstå det för jag var lika exalterad av allt och ville lära mig mer och mer men såg inte att jag blev sjuk tills den dagen GREAT MASTER SANANDA SADE TILL MIG, men jag jobbade som er och kom hem och tänkte inte alls på att det KOM FRÅN KUNDERNA för jag var van att ha ont hela tiden.  KUNDERNA som kom till mig hade också ont. 

Det är svårt att se det för jag ville inte alls lyssna med det örat för jag ville hjälpa människor fast jag såg att de HADE RÄTT. 

Jag förstår att alla kan bli lite SUR PÅ MIG men jag är ÄRLIG och vill hjälpa folk rätt och vill bara varna er.

JAG SER ATT FOLK TAR LÄTT PÅ REIKIN 

Det gäller att kunden är väl MEDVETEN om BEHANDLINGEN och måste ha stor tillit och lyssna på sig själv. Jag ser att det är bra att det går en tid mellan behandlingarna för de har påbörjat en PROCESS och där är ni väldigt olika.

Jag skrev lite förut så ni ska förstå hur reikin fungerar för ni enkelt ska hålla lite koll på er själva. Ta inte HEALING varje DAG. 

Ni måste ha en del dagar för att reda upp processen ni startat igång. DE kan köra över er de som NYSS HAR LÄRT SIG ,men då får ni säga nej. För de är så exalterad av allt.

Jag skrev OM tänderna så ni skulle FÖRSTÅ vad ni sätter igång och likaså min mage så  ni fick se vad som hände.

Ni måste ha TILLIT till behandlingen. Om ni känner varningsklockor då ska ni AVBESTÄLLA tiden för då är ni inte redo för nästa behandling.

Det HÄNDER MYCKET med er när ni startar igång er inre resa och en del klarar inte av den alls utan en del kan bli sjuk av det för de möter på olika händelser från sin barndomen. Hur har uppväxten sett ut?

Det är viktigt att familjen är medveten om det.

Jag minns att en annan person som satt och SÄNDE REIKI på en KVINNA som blev väldigt SJUK av sändningen. Hon var öppen och jobbade med människor men när hon kom till mig då satt hon och skakade efter allt han sänt på henne. Men det lugnade ner sig efter ett tag.

De är viktigt att de  VISAR STOR RESPEKT TILL BEHANDLINGSMETODEN. 

NU GÅR JAG ÖVER TILL REIKI KURSERNA

Jag minns jag TIPSADE en man om REKI KURSEN jag hade gått för jag var så exalterad av den och ville då prova reiki på mina arbetskompisar.

Han anmälde sig till kursen i reiki 1 men blev väldigt LUSTIG efter kursen. Han blev inte som de andra jag känt. Hans familj kontaktade mig och blev lite rädd för de KÄNDE inte igen sin pappa eller man. Vi jobbade på samma jobb så jag gick dit och ville SE vad som hänt honom.

Han var inte sig lik alls, jag tog med mig en kompis för att hjälpa honom på något sätt för vi blev lite rädd.

Men familjen KÄNDE inte igen honom alls för han började dra hem skräp från skogen och skulle börja bygga tempel och han var svår att göra med. Vi GAV han healing för VI försökte jorda ner honom eller LUGNA ner honom men han blev bara sämre och sämre.

Jag försökte med alla medel att lunga honom för han blev ett stort problem för familjen de var inte alls glad på oss. De såg sin PAPPA FÖRVANDLADES till något som de inte kände igen.

DE fick ta in honom på PSYKET tillslut för han var SVÅR att göra med. Jag frågade läraren vad som har hänt för jag blev lite rädd men jag fick som inte så stor hjälp av henne utan det var jag som fick hjälpa honom.

Det är inte FÖRSTA gången för hon hade en förmåga att försvinna när folk behövde henne. Jag ställde UPP ISTÄLLET för henne. Hon var dålig på att TA ANSVAR. 

Jag vet att MÄNNISKOR  kan bli knepig när de får första INITIERINGEN för de kan visa upp olika beteenden. Jag minns annan kursdeltagare som blev så VIMSIG när han skulle  köra hem. Han blev lit farlig i trafiken. Visade upp ett lite knepigt beteende men det gick över efter ett tag.

NI VET INTE  hur TUNG  RYGGSÄCKEN väger när de kommer till kursen.

De SLÅR SIG NER PÅ EN KURS OCH DÄR BÖRJAR DERAS RESA. 

När de har BÖRJADE MED REIKI 1 har jag sett att människor kliver på den ena kursen efter den andra och tror att den är bättre än Reiki 1 de gick. De vet inte ens när de kommer till kursen om den fungerar bättre för de har REDAN REIKI 1 I BOTTEN. 

Men ändå så KLIVER de på olika kurser som kalls för GULDREIKI men hur säker är de på att de får en annan energi för de har fortfarande FÖRSTA INITIERINGEN i botten.

De måste GÅ REKI 1 – 2 men har fortfarande kvar FÖRSTA initieringen från steg 1 i reikin.

När jag ser människor börjar sukta efter mer och börjar konstruera en ny kurs som heter KUNDALINI REIKI då har det gått för långt. Det är inget att leka med kan bli lite sjukare jag hoppas att den fungerar dåligt. De har fortfarande steg 1 i reiki  som ligger i botten.

Men har då byggt på med olika Reiki kurser MEN FORTFARANDE  REKIN I BOTTEN, hur SÄKER är de på LÄRAREN som kör med dessa kurser för de kommer då kursdeltagare som redan HAR gått steg 1 i reiki, men tror att det blir bättre eller så händer det ingenting PÅ KURSEN.

Jag tycker inte ni ska lita alls på det som händer idag för jag har nu visat hur STARK REIKIN ÄR som även bara gått STEG 1 och jag har jobbat i många år med reikin men har upptäckte STORA VARNINGSKLOCKOR i den.

MEN JAG HAR BARA GÅTT DEN RÄTTA GAMLA VÄGEN I REIKI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.