HEALING

JAG GILLAR HEALING ,MEN ÄLSKAR NÄR JAG FÅR VARMA HÄNDER MED HEALING ÖVER KROPPEN. MEN PRATAR OM REIKI -HEALING SOM ÄLSKAR DÅ.  Men såg var känslig dra in från folk.

MEN JAG JOBBAR SOM MEDIUM UTVECKLAT MIG. GUIDER, MEN ÖPPNAT TILL EN HÖGRE VÄRLD KANAL ,ARCH WINGS OCH GREAT MASTER ,ÄRKE VINGAR KALLS ÄRKEÄNGLAR FÖR. Men känner av mer och mer och blev sjuk när jag är så känslig. Men Reiki-healing är stark energi som drar in från folk. Men har arbetat i många år och har kurser älskar mitt liv. Men Reiki-healing är stark energi ,som jag drar in från människorna.

Men vi tänker inte på det att blev aldrig bra när Anders gav mig Reiki-healing. Men han fick ge mig Reiki-healing igen. Men blir alltid bra när han lägger varma händer över mig. Men tar kunder och ger dem Reiki-healing. Men kan känna av folk som har magsår, men känner det i kroppen, och vet att du har början till blödande magsår. MEN ÄR EXEMEL KÄNSLIG JAG ÄR DÅ ,som kan känna av folk, när vi föds med öppen kanal.

Men låg över bristen har ont känner av klienten när fick Reiki-healing. Men har problem rygg, men får jag ont i ryggen. Men kände av mer när började som Reiki-master låg över bristen då ,genom att drar in från folk fast har kurser. MEN FÖDS MED EN KÄNSLIG KANAL KÄNNER AV ALLT DÅ. MEN FICK PROBEM MER OCH MER KÄNNER AV FOLKS KRÄMPOR FÖDS MED KÄNSLIG KANAL. Men livet blev värre och värre då. 

MEN FAMILJEN GER ALLTID REIKI-HEALING HAR GÅTT REIKI-HELING KURS. Men ger ibland Reiki-healing när vill hjälpa dem.

JAG FÖDS MED ÖPPEN KANAL OCH HAR KÄNSLIG KANAL känner av problem runt då. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-1.jpgMen vi föds med olika kanaler, men känner av folk och drar in i mig känslig kanal ,och har utvecklat mig ,känner av när folk har ont.

Men drar in i kroppen  har de sagt till mig. Men har folk ont i kroppen känner det i kroppen, som blev bekymmer för mig. JAG TAR BARA HELING NÄR JAG HAR ONT I KROPPEN.

Ni som har börjat med healing SER INTE ALLA VARNINGSKLOCKOR ,för ni är så exalterad av hela behandlingsformen, för ni ser att det är ett jättefint redskap ni har i handen.

NI SOM ARBETAR SOM MEDIUM har öppnat upp mycket mer och måste vara  extra uppmärksam ,för ni känner av mycket mer och mer.

VI TÄNKER INTE PÅ DET, ATT VI DRAR IN ENERGIN FRÅN MÄNNISKOR, KAN VI VARA SÅ KÄNSLIG ,DET ÄR BARA HELAING. MEN ÄR REIKI-HEALING VI PRATAR OM DÅ. Vi har dragit in massa dåliga energier från olika människor ,för ni är så van och tänker inte på det. Hur mår ni?? Ni som jobbar med det varje dag, eller några gånger i veckan har kunder då. HUR MÅR NI??? SOM HAR DET SOM ARBETE JOBBAR MED DET.

Det bästa är då ,att välja den enkla vägen att bara arbeta som MEDIUM.

För en del arbetar både SOM MEDIUM OCH HEALER där finns det stora risker, för den som behandlar människor ,healer har så lätt att ta in från den behandlar.

NI SOM ÄLSKAR ARBETA MED HEALING MÅSTE KÄNNA AV SJÄLV, känna in ,om ni märker av ,att ni börjar må lite sämre på vissa ställen ,eller så visar det på ett annat sätt som ni aldrig tänkt på.

NI DRAR IN EN MASSA ENERGIER FRÅN OLIKA KIENTER , som har hela kappsäcken med sig, kanske kommer från en RISIG BARNDOM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-jesus-birgitta-andlig-inspiration-.pngJAG VISAR BARA VARNINGSKLOCKOR ,för att ni ska förstå det, för jag var lika exalterad av allt ,och ville lära mig mer och mer ,men såg inte att jag blev sjuk tills den dagen. GREAT MASTER JESUS SADE TILL MIG, men jag jobbade som er, och kom hem och tänkte inte alls på

ATT DET KOM FRÅN KUNDERNA, för jag var van att ha ont hela tiden. KUNDERNA som kom till mig hade också ont. 

Det är svårt att se det ,för jag ville inte alls lyssna med det örat, för jag ville hjälpa människor fast jag såg att de HADE RÄTT. 

Jag förstår att alla kan bli lite SUR PÅ MIG, MEN JAG ÄR ÄRLIG och vill hjälpa folk rätt och vill bara varna er.

JAG SER ATT FOLK TAR LÄTT PÅ REIKIN 

Det gäller att kunden är väl MEDVETEN OM BEHANDLINGEN och måste ha stor tillit och lyssna på sig själv. Jag ser att det är bra ,att det går en tid mellan behandlingarna, för de har påbörjat en PROCESS ,och där är vi väldigt olika.

Jag skrev lite förut ,så ni ska förstå hur Reiki-Healing fungerar ,för ni enkelt ska hålla lite koll på er själva. TA INTE HEALING VARJE DAG.

Ni måste ha en del dagar ,för att reda upp processen ni startat igång. HEALER KAN KÖRA ÖVER ER ,SOM NYSS HAR LÄRT SIG ,men då får ni säga NEJ. För de är så exalterad av allt.

JAG SKREV OM TÄNDERNA, SÅ NI SKA FÖRSTÅ ,jag fick mer ont i tänderna ,så ni fick se vad som hände.

NI MÅSTE HA TILLIT till behandlingen. Om ni känner varningsklockor ,då ska ni AVBESTÄLLA TIDEN, ni är inte redo för nästa behandling.

Det HÄNDER MYCKET med er när ni startar igång er inre resa och en del klarar inte av den alls utan en del kan bli sjuk av det för de möter på olika händelser från sin barndomen. Hur har uppväxten sett ut?

Det är viktigt att familjen är medveten om det.

JAG MINNS KOMMER EN KVINNA TILL MIG HAR SÄNT REIKI -HEALING TILL HENNE, SOM BLEV SJUK . Hon var öppen och jobbade med människor ,men när hon kommer till mig ,då satt hon och skakade på stolen ,efter allt han sänt på henne. Men det lugnade ner sig efter ett tag. Hon såg aldrig vad han höll på med. Han skulle ha lite kul med henne då. Han hade nyss lärt sig sända Reiki-healing. 

MÅSTE VISA STOR RESPEKT TILL BEHANDLINGSMETODEN. 

NU GÅR JAG ÖVER TILL REIKI KURSERNA

JAG MINNS TIPSADE EN MAN REKI KURSEN jag hade gått kursen, för jag var så exalterad av den ,och ville då prova Reiki på mina arbetskamrater.

Han anmälde sig till kursen Reiki-healing 1 ,MEN BLEV VÄLDIGT LUSTIG EFTER KURSEN. Han blev inte som andra jag känt. Hans familj kontaktade mig, och blev lite rädd, för de KÄNDE inte igen sin pappa eller man. Vi jobbade på samma jobb ,så jag gick dit och ville SE vad som hänt honom.

Han var inte sig lik alls, jag tog med mig en kompis, för att hjälpa honom på något sätt vi blev lite rädd.

Men familjen KÄNDE inte igen honom alls ,för han började dra hem skräp från skogen och skulle börja bygga tempel ,och han var svår att göra med. VI GAV HAN HEALING FÖR ATT LUGNA HAN OCH JORDA NER HAN, men han blev bara sämre och sämre. Men familjen skickar in han på sjukhuset. Men gjorde fel.  Det är stark energi han satte igång. Han fick upp mycket problem då.

Jag försökte med alla medel att lunga honom, för han blev ett stort problem för familjen  var inte alls glad på oss. FAMILJEN SÅG PAPPA FÖRVANDLADES BLEV FÖRÄNDRAD DÅ. HAN VAR INTE SIG LIK ENS.

 MEN FICK TA IN HONOM PÅ PSYKET TILLSLUT ,för han var SVÅR att göra med. Jag frågade läraren ,vad som har hänt jag blev lite rädd ,men jag fick så lite hjälp av henne utan det var jag som fick hjälpa honom.

DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN, för hon hade en förmåga att försvinna när folk behövde henne. Jag ställde UPP ISTÄLLET för henne. Hon var dålig på att TA ANSVAR. 

JAG VET ATT MÄNNISKOR kan bli knepig när de får första INITIERINGEN, för de kan visa upp olika beteenden. Jag minns annan kursdeltagare ,SOM BLEV SÅ VIMSIG när han skulle  köra hem. Han blev lite farlig i trafiken. Visade upp ett lite knepigt beteende, men det gick över efter ett tag.

NI VET INTE  HUR TUNG  RYGGSÄCKEN väger när de kommer till kursen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mikaousui.jpg

KURSDELTAGARE SLÅR DIG NER PÅ KURSEN DÄR BÖRJAR DERAS RESA SOM KOMMER FRÅN JAPAN. DR MIKAO USUI JAPAN 1914 ,HITTAR HAN EN FIN BEHANDLING METOD.   Mikao Usui i Japan 1914. Men det kommer från Japan som landar i Sverige. Men Takata lär sig metoden Reiki-healing. Men lång väg till Sverige när jobbar med metoden. Men en Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed.jpgdag dyke Wanja upp i Stockholm. Wanja bor i USA ,men hittar hem till Sverige.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1772593.jpg

Men har Wanja lär sig Reiki-healing från Takata ,som kommer från Japan. Dr Mikao Usui han hittar metoden ,och sprider vidare genom Takata och Wanja till Sverige. MEN DET ÄR RÄTTA LEDET FRÅN DR MIKAO USUI.  TAKA OCH WANJA. Men jag har gått ledet mina barn har gått ledet och barnbarn. 3 från läraren. 

MEN DET ÄR FULT ATT HITTA PÅ SIN GREJ NÄR DET ÄR DR MIKAO USUI SOM ÄR HANS METOD.

När de har BÖRJADE MED REIKI 1 har jag sett att människor kliver på den ena kursen efter den andra ,och tror att den är bättre än Reiki 1 de gick. Kursdeltagarna vet inte ens när kursdeltagarna kommer till kursen om den fungerar bättre ,FÖR HAR REDAN REIKI 1 I BOTTEN. 

MEN ÄNDÅ KLIVER FOLK PÅ olika kurser ,som kalls för GULDREIKI ,men hur säker är kursdeltagarna på det, att de får en annan energi ,för de har fortfarande FÖRSTA INITIERINGEN I BOTTEN.

KURSDELTARNA MÅSTE GÅ REKI 1 – 2, men har fortfarande kvar FÖRSTA initieringen från steg 1 Reiki-healing. 

MÄNNISKOR BLIR ALDRIG NÖJD MÅSTE HITTA PÅ VÄRRE ,VÄRRE SOM FUNGERAR DÅLIGT. När jag ser människor börjar sukta efter mer, och börjar konstruera en ny kurs ,som heter KUNDALINI REIKI ,DÅ HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT. Det är inget att leka med kan bli sjukare, jag hoppas att kursen fungerar dåligt. De har fortfarande steg 1 Reiki- healing som ligger i botten.

Men har ,då byggt på med olika Reiki kurser MEN FORTFARANDE REIKI-HEALING 1 BOTTEN, HUR SÄKER ÄR PÅ LÄRAREN ,som kör med dessa kurser ,för kommer då kursdeltagare SOM REDAN HAR GÅTT STEG 1  Reiki-healing, men tror att det blir bättre eller, så händer det ingenting PÅ KURSEN.

FOLK MÅSTE TA REDA PÅ VART KURSLEDAREN GICK SIN, KURS REIKI-HEALING.MEN KOLLA UPP LEDET ,SÅ HITTAR RÄTT. MEN FINNS FUSK REIKI-HEALING. 

MEN JAG HAR BARA GÅTT DEN RÄTTA GAMLA VÄGEN REIKI- HEALING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.