HEALING

Jag har arbetat med healing i så många år och sett både det ena än det andra hur healingen kan hjälpa oss.

Jag MÅSTE berätta om mig själv varför jag måste sluta med healing. Jag började öppnade upp mer och  började känna av FÖR mycket.

Jag arbetar som MEDIUM ÄVEN KALLAD KANAL som gjorde att jag var tvungen att sluta ge healing healingbehandlingar.

Men det är en FANTASTISK behandlingsform som vi inte ska kasta bort i samhället utan TA HJÄLP av dem som arbetar med healing.

Jag har jobbat SÅ MÅNGA ÅR och har sett OLIKA FALL som gjort att jag har hållit mig kvar i healingen för jag har sett att det har hjälpt mig och kunderna.

Jag tar upp det igen för att visa på en PERFEKT HJÄLP ni kan ta när ni börjar få ont i KROPPEN.

Jag kommer att berätta OM olika fall så ni förstår healingen rätt och vilken hjälp den kan ge er.

JAG KAN INTE TA UPP ALL FALL för då blir listan lång, jag tar dem som jag såg mest på.

Jag minns när jag var NY och höll på att lära mig MER om reikin när en gammal  man kontaktade mig för han hade ONT i sitt ena ben. Men han blev förvånad efter den behandlingen för han kände sig mycket bättre.

Han kontaktade mig igen och berättade om vad som hänt honom och jag blev förvånad för han kunde sluta med sin ASTMA MEDICIN  efter besöket. Han sökte för benet och han berättade inte om astman. Det är klart att jag blev både glad och förvånad när han berättade det. Jag sände även reiki på honom.

Jag gav honom några healingbehandlingar.  Han blev bra från allt och var ute på byn och gick. Han led av SVÅR ASTMA. 

Han sökte för ett ben men han lyfte mig till skyarna den gamle mannen. Han var så GLAD över den hjälpen genom att han kunde leva ett FRITT LIV.

Men så kom HANS BROR på besök och led av astma med. Han hade inte lika svår astma som sin äldre bror hade.  Det var hans bror som hade tipsat mig för han var så glad efter sitt besök.

Han fick SAMMA BEHANDLING av mig men blev inte alls fri från astman.

Jag såg att hans äldre bror led av mycket värre astma och blev bra och spatserade ut på byn utan något hjälpmedel alls.

Jag kom fram till det att det handlar om oss själva hur lätt vi kan SLÄPPA saker ting för han släppte ju allt och blev helt frisk den äldre brodern, men den andra fick ha kvar astman tills han dog.

De kom från samma familj, varför släppte den äldre brodern astman så enkelt som även led av svår astma? Den andra brodern led av samma sak fast en lite lindrigare astma men följde med honom in i döden.

Jag har känt att den ena brodern var mer KÄNSLIGARE än den andra brodern för han var lite ÖPPEN inom olika saker. Han som blev frisk var nog INTE lika öppen och känslig som honom. Den känsliga brodern måste jobba vidare på sin process.

Men jag har sett de som HAR ASTMA HAR SVÅRT att få bort den. Jag känner till en del människor som lider av den men får inte bort den med reikin. De får ta en annan väg när den sitter så DJUPT. 

Den här personen har gått  1 enda STEG i REIKI och fick ont i tänderna och lade sin HAND mot sin mun men UPPTÄCKTE att hon FICK mer ont i tänderna och försöker GE lite varje dag healing till tänderna, men fick MER ont och när hon påbörjade sin behandling så hon fick uppsöka tandläkaren för att hon hade så ONT i tänderna.

Hon fick hjälp av tandläkaren men hade svårt att SE FELET för det hade lugnat ner sig FÖR  hennes. Hon åkte hem och tänkte inte så mycket mer på det, än att hon var där och lade handen mot tänderna IGEN.

Det HÄNDE SAMMA SAK igen och fick  tandvärk igen och den förvärrades för hon satte igång en process som jag ser det. Hon UPPSÖKTE TANDLÄKAREN IGEN men fann inte något fel. 

Jag SADE TILL HENNE  att GE INTE varje dag för då SÄTTER du igång TANDVÄRKEN.

Jag ser hur stark rekin var som bara hade GÅTT 1 enda steg i REIKIN. Men nöjde sig med ett steg och den HJÄLPTE henne, men hon LÄRDE sig om tänderna för att slippa åka till tandläkaren hela tiden.

Jag har själv varit med om SAMMA SAK när man FÖRSÖKER GE lite healing när jag hade så ont i magen men de blev bara värre och värre.

Jag led av magkatarr och magsår jag lade händerna lite VARJE DAG, men smärtan ÖKADE så mycket när jag höll HÄNDERNA där.

Ibland var det flera händer på min mage, men smärtan ökade enormt och jag svällde UPP i magen. Jag fick åka in till sjukhuset för värken var olidlig då.

Men jag har lärt mig att INTE GE varje dag för det startas igång ganska snabbt och det  FÖRVÄRRADES FÖR MIG.

Jag vet inte om jag hade tagit det lite lugnt med healingen om jag hade sluppit åka in för den SMÄRTAN GLÖMMER jag inte bort.

Jag minns en man som kom till mig som hade en FRUKTANSVÄRD ÖRONVÄRK och fick inte bukt med den.

Jag gav han healing på hans öron. Jag såg att han var röd i båda öronen men hans ÖRONVÄRK FÖRSVANN efter min behandling. Han blev väldigt förvånad när allt var BORTA ,men jag bad honom ändå att uppsöka en läkare för att se varför han var så röd. Men värken var borta och de hittade inget fel på honom.

Ibland kan öronvärken vara på gång och den blir bara värre när man lägger händerna  på öronen. Den måste DRIVAS UT, kan få fruktansvärd ont när den håller på att driva ut öronvärken.  Jag ser varje gång så har de blivit FRI från värken.

Jag minns en kvinna som ringde mig för hennes man hade så ont i kroppen och ville beställa en tid för healing.

Han var så SKADAD efter en OLYCKA och kunde inte sova alls utan var sjuk av all värk. Han hade inopererad skruvar i kroppen som gjorde att han mådde mycket sämre av dem. Han hade ätit så mycket mediciner men inget har hjälp så han griper efter sista halmstrået.

Han blev enormt förvånad för han sov under varje behandling och då spelade ingen roll om han sov på magen eller ryggen. Han snarkade och sov igenom varje behandling.

Han HÖJDE mig till SKYARNA  för att han fick så mycket hjälp med sin kropp för han kunde som sluta med så mycket mediciner och såg att han mådde mycket bättre av behandlingen.

Men han var noga med att besöka mig minns en gång i månaden för han bodde en bit bort. Varje gång han kom tillbaka så berättade han så mycket om sig själv för han  fungerade bättre i vardagen, sedan han hade fått behandlingarna.  Han kunde hjälpa familjen mer. Han kände sig inte så låst. HAN KÄNDE ATT HAN KOM TILLBAKA TILL LIVET IGEN.

Han var så GLAD ÖVER ATT HAN SOV mycket BÄTTRE.  Sedan flyttade han och ringde mig för att kolla upp om han kunde få SAMMA HJÄLP dit han flyttade för han mådde så bra av behandlingen.

Han försökte hela tiden hitta samma hjälp men han kunde inte besöka mig för han flyttade över 60 mil bort.

Men han mådde så himla bra av allt det minnet sitter starkt kvar i mig hur han förvandlade sin dag till det positiva. Han hade en hel bok OM SIG SJÄLV för han ansåg att han fick bästa HJÄLPEN HOS MIG.

Men healingen hjälper INTE ALLA GÅNGER utan då måste man uppsöka sjukhuset för att få lite hjälp.

Jag gick med ett BRÅK I TVÅ ÅRS TID och tänkte bara GE HEALING för man tror att det är bara healing SOM HJÄLPER men jag fick ge mig hos LÄKAREN när hon sade till mig att TA den tiden. Jag var tvungen att ta den operationen. Hon såg att det var ALLVARLIGT  så jag LYSSNADE på henne. Jag kom in SNABBT på operationen.

Jag tog operationen men jag GAV mig mycket HEALING efteråt på SÅRET som läkte så fint EFTER min healing.

Det har jag sett på ANDRA att det läker så fint efter de har fått ett ingrepp från läkaren.

Ibland får vi gå hand i hand för att kunna läkas på ett positivt sätt. 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.