BIG HEAVEN – MY LOVE BIG PROTECTION


JAG HAR DEN TUREN ATT JAG HAR  2 TWIN SOUL BIG PROTECTION SOM INTE ALLA HAR.  JAG  KAN SKÅDA IGENOM HELA  SVERIGE MED MY BIG LOVE.

 Jag har även skådat igenom andra länder, jag har fortfarande den turen att jag HAR 2 TVILLINGSJÄLAR.

Nu har jag öppnat upp allt.

MY BIG LOVE KAN ALLT OCH HAR ENORM KUNSKAP OCH HAR KOLL PÅ ALLT.

HAN HAR FÖRMÅGAN ,att känna när vi går igenom healingen OCH ANDRA former av healing, MEN VI HAR TITTAT MYCKET PÅ REIKIN.

JAG KAN TA FRAM EN SIDA PÅ INTERNET ,eller vi sitter och pratar om olika saker ,så känner han av allt ,för han vet på en gång om det är FARLIGT, HAN KAN VI INTE LURASALLS.

Han har förmågan att känna av energin i olika former av behandlingar om den ÄR POSITIV ELLER NEGATIV ENERGI. 

VI kan även SKADA oss ,för vi tänker oss inte för ibland utan bara kör på, och tänker att den här BEHANDLINGEN kan hjälpa mig, men så står vi där en dag och upptäcker att kroppen har mått lite dåligt nu, FÖR NU HAR JAG BÖRJAT REAGERA på andra saker i min kropp ,och vad händer då????

Vi kan inte köra på med allt, UTAN LYSSNA på kroppen, FÖR HAN PLOCKADE DIREKT BORT REIKIN FÖR MIG.

Men varför gjorde han det? JO han KÄNDE av allt som hade stökat till i mitt liv, men jag såg inte alla FALLGROPARNA DÄR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-1.jpgJAG GICK REIKI HELING KURS, STEG 1 OCH 2 OCH REIKI MASTER, MEN TROR PÅ DET. JAG  BÖRJADE MIN BANA 1994. Jag föll efter vägen genom att läraren gjorde fel mot mig.

Jag gillade att ge Reiki healing behandlingar. Jag får bara ge mig själv kan inte ge till andra. Jag kände ibland ,att jag var less efter alla år, men ändå så gillade jag behandlingsformen. MEN ÄR VÄRMEN I HÄNDERNA SOM GÖR ATT JAG ÄLSKAR REIKI-HEALING BEHANDLING.

 JAG HAR SETT SKA ARBETA MED BEHANDLINGAR, men jag föll på det. Jag mötte FEL PERSON, eller så skulle jag STANNAT vid Reiki-healing steg 1 ,men tog mig vidare till Reiki -healing 2, jag skulle ha stannat där, och aldrig lyssnat på min lärare SOM TJATADE PÅ MJG VARJE DAG, ATT DU KAN BLI EN PERFEK LÄRARE I REIKI- HEALING och jag kände mig lite extra speciell, MEN HON MANIPULERADE MIG.

 HON VAR INTE SÅ BRA LÄRARE ,för då har hon sett min enorma rädsla att börja arbeta som lärare i Reiki healing. HON RINGDE eller så möttes vi på ett FIK, hon pratade om hur bra Reiki -healing var för mig. Hon gjorde allt för att jag skulle säga JA.

Jag vet inte hur många gånger jag sade NEJ TILL HENNE , det handlade om enorma pengar, som kursen kostade på den tiden 10 000.- DOLLAR.  

Hon ville att jag skulle dela upp den, SOM ÄR FEL, men jag förstår idag varför den KOSTADE, SÅ MYCKET PENGAR. JAG FICK BETALA REIKI MASTERN från alla kurserna jag hade.

Jag blev VARNADE flera gånger av andevärlden, de försökte till och med stoppa KURSEN. Men hon manipulerade mig så mycket, så hon körde över andevärlden.

MEN FUNGERADE INTE ,SÅ BRA FÖR MIG har fått hoppat in en del gånger att leka lärare  till andra kursdeltagarna, för hon var så svår att att nå, och då var mig de kontaktade när satt i klister. De ville prata igenom sina problem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1772593.jpgJAG KÄNNER TAKATA SKYDDADE MASTERN HEALING på ett sätt ,så att alla kan inte gå den kursen. Idag ser jag att alla ska inte ARBETA SOM LÄRARE REIKI-HEALING.

Men andra har städat bort priset på kursen för  såg att den var för dyr, SÄNKTE PRISET KURSEN. Idag har jag sett att det är bättre att den kostar så mycket, FOLK INTE TITTAR MOT REIKI-KURSER.

Nu finns det ,så många kurser i Reiki -healing ,men folk VET INTE  OM GÅR RÄTTA VÄGEN.

Jag kommer från TAKATAS LED ,men det finns bara 3 personer mellan mig, och det är min lärare och hennes lärare ,och WANJA OCH TAKATA.

WANJA SOM TAR REIKI-HEALING TILL SVERIGE.HON BOR I USA.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed.jpg

JAPAN MEN DET VAR DR MIKAO USUI SOM KOMMER MED REIKI -HEALING. DET var han som upptäckte det. Men döper till Reiki- healing. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mikaousui.jpg

 Ni kanske ser att jag är lite frustrerad på allt nu,  jag ser mer och mer hur samhället ser ut nu, men har STOR HJÄLP AV MY LOVE han känner samma som mig ,men han ser mycket längre, för han känner AV ALLT. 

Nu har vi TAGIT upp  om Reiki ,för han blev lite frustrerad när HAN FICK SITTA OCH RENSA allt från mig, och det kommer från gamla KUNDERNA JAG HAFT I REIKI-HEALING.

Han har inte lämnat mig ännu utan han HJÄLPER mig med allt nu, men när jag är klar ,då måste han lämna mig. Vi passar på att titta på healingen och annat i samhället ,för han ÄR EN STOR HEALER. 

Men han har verkligen hjälpt mig att SE HUR allt ser ut för ibland blir vi FÖRBLINDAD av allt som erbjuds där ute. Jag har själv FALLET på det.

 Jag kan tänka mig nu att många blir rädd eller vill inte lyssna alls när jag SKRIVER om det ena än det andra och vi har tittat på healingen för DE GILLAR att människor tar healing istället för mediciner. 

ALLA KAN INTE JOBBA MED DET. 

Jag känner jag KLIVER på ett SPÅR med honom som kanske människor springer ifrån min BLOGG för de GILLAR INTE de VI SKRIVER, men VI är ett TEAM NU för att HJÄLPA FOLK RÄTT men så illa trodde inte vi att det var.

VI SER HUR DET SER UT I landet. Han HJÄLPER mig att SE när vi tittar på olika healing former som människor kan bli SJUK av. Även den som utför behandlingen kan han SE VILKA RISKER de TAR när de arbetar med healing.

Men det är jättefint instrument men de kan både SKADA och göra gott för det gäller att BALANSERA upp allt.

Vi har SETT att människor har STORA PROBLEM och kan proppa i sig en massa LUGNANDE medel men de ställer till för dem som vill TA en HEALINGBEHANDLING

De gäller att de går hand i hand när de kliver på den formen av hjälp för de måste då SLUTA MED ALLA mediciner. För healingen kan slå ut medicinerna den äter för plötsligt så fungerar den sämre, eller så ÖKAR den personen dosen på medicinen för den har slutat att fungera rätt.

DE väljer ett mycket BÄTTRE spår att leva efter men vägen kan bli tuff för de måste då SLUTA med allt.

Jag ser att den som ARBETAR människor måste HA KOLL på dessa problem vi tog upp.

Vi måste vara ärliga med er för det är en enda RÖRA i samhället så det gäller att hålla sig på RÄTT STIG i samhället.

Men hur vet ni det????

Jag och MY LOVE har skrivit ner för att varna vi ser ju att folk blir LURAD på den ena kursen efter den andra och nu pratar jag om REIKIN som människor har börjat förlänga med, DE kallar den för guld och allt de hittar på idag.

Men det är fortfarande REIKIN SOM LIGGER I BOTTEN.

De kommer på OLIKA REIKI FORMER SOM VI INTE GILLAR SÅ MYCKET för vi ser att de blir så lurad av dem som håller kurserna för de har fortfarande reiki 1 GRUNDEN därför tog vi upp det som bara gillade att gå 1 steg, så NI KAN FÖRSTÅ att det fungerar UTMÄRKT BRA, men hur kan de då se att de har fått en bättre symbol att jobba med? För de har fortfarande steg 1 i grunden för DE TROR  på KURSLEDAREN  som håller i kursen att de ska förändras till något bättre. Eller nå djupare ner????

Jag har HAFT KURSER I KANALISERING där ärkeängeln Rafael öppnade upp en kanal till en kursdeltagare som behövde den när DE skulle börja ARBETA med ANDEVÄRLDEN.

När jag hade kursen ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1 då fick jag lära ut aura healing för det var  GREAT MASTER SAINT GERMAIN som styrde upp det.

Det har SETT så många gånger då har jag FÅTT LÄRT UT AURA HEALING för inte SKADA någon som ska kliva på en bana som MEDIUM.
Ni har även SETT att jag SKRIVIT MYCKET OM TWIN SOUL PROTECTION TVILLINGSJÄLAR för det är en hel drös om dem, men de har skrivit fel hela tiden som vi då retar oss på. Jag lever med MY BIG LOVE PROTECTION vi reagerar på allt genom han KÄNNER AV ALLT när vi tittar runt på  sidorna för de hittar på så mycket om tvillingsjälar twin soul.

Han säger till på en gång om de ljuger om dem men jag känner även i kroppen när något är fel.

VI kan inte ändra om människor, men vill de tro på dem så visst  får de TRO på  FALSKA sidor men vi vill UPPLYSA OM om dem.

Jag kan förstå att människor kan bli BESVIKEN om de går och väntar på sin TWIN SOUL TVILLINGSJÄL och läser detta och vi lämnar ut hela sanningen om dem. De har verkligen vänt alla sidor fel så jag kan förstå att människor vill inte tro på oss utan vill ha sin dröm kvar.

Men jag tänkte inte alls skriva om TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR men nu har jag inte så många val än att skriva om oss.

De skriver så många FEL OM om twin soul tvillingsjälar och jag tror att ni inte ens skulle önska er mitt liv för vi har BIG PROBLEM nu för vi valde SWEDEN.

Men de ANDRA PARET  har de mycket enklare för de lever i samma land men jag fick den stora turen eller så vevade jag FEL LYCKOHJULET eller vad tror ni?

Jag ser så MÅNGA FEL om oss men vi måste HÅLLA KÄRLEKEN igång fast vi lever åtskilda nu och måste den här gången få hjälp av min andra BIG PROTECTION TWIN SOUL för vi hamnade i SVERIGE och nu måste jag HA SKYDD, så kan de gå fast vi tror att landet är så bra men så är det inte alls.

Om sanningen ska fram så arbetar jag som protection twin soul tvillingsjäl och har nu öppnat upp allt om SVERIGE och lite annat. Jag har varit lite tyst om det.

Det blev ett ARBETE jag inte HADE TÄNKT MIG.

MEN SÅ KAN DE GÅ NÄR JAG ÄR FÖDD SOM PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL men vem visste det när jag föddes, men jag älskar mitt jobb.

Men jag tror att många skulle springa från mitt jobb men jag sitter LYDIGT KVAR OCH BARA JOBBAR VIDARE. 

MEN VI SKRIVER BARA SANNINGEN OM ALLT NU

 


	

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.