MÅSTE HA BALANS I LIVET- MUST HAVE BALANCE IN LIFE

NÄR VI LEVER PÅ JORDEN ,DÅ ÄR DET EXTRA VIKTIGT ATT HÅLLA BALANS GENOM LIVET. Ibland är det svårt att hålla sig på banan, för saker och ting  kan ställa till PROBLEM. 

NÄR JAG HJÄLPER MÄNNISKOR ,DÅ HJLÄLPER INTE REIKI – HEALING ELLER HOMEOPAT MEDICIN NÄR VI LETAR EFTER PROBLEM BLOCKERINGAR. Då hjälper inte en Reiki behandling eller homeopat medicin, för kan dra ut på tiden ,eller har svårt att hitta svar problem vi bär på.

Jag har sett det ,att kan kämpa på köper homeopat medicin, gång efter gång. Men drar upp problem folk har ,men köper ny homeopat medicin ,men kan bli värre och värre när köper homeopat medicin .som ett fall jag tog hand om då. MÅSTE GÖRA EN INRE RESA NÄR BLEV SJUK OCH HITTAR SVARET. Men blev bra efter tittar på problem hade från barndomen.

Men känner när ligger på britsen, att släpper problem hade från barndomen. MEN DET KOMMER FRÅN PAPPA. Men blev frisk och gick hem och kunde leva igen. Men kan ställa till mer problem när börjar ta homeopat medicin. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c13ecdb2cf3e30dbac561f931dc3835c.jpg

Ibland har det kommit kunder som ätit homeopat medicin, SOM HAR TAGIT FÖR MYCKET AV HOMEOPAT MEDCIN, och kommer igen vart. Det är samma där jag jämför med Reiki -healing

Jag ser även att folk kan äta för mycket av den varan ,och står och slira på samma ställe i livet, FOLK DRAR UPP GAMLA PROBLEM, som redan hade trott jobbat bort.

FOLK KAN TESTA IGEN  ,men blir sjukare av homeopat medicinen, men står fortfarande och slira på samma ställe.

JAG SER MÅSTE JOBBA PÅ DJUPET DJUPET, FÖR ATT STÄDA BORT PROBLEM FAST HAR ÄTIT HOMEOPAT MEDICIN HALVA LIVET.

Folk påbörja igen med samma medel? Jag vet håller på så ,och blir aldrig bra.

JAG MINNS EN KVINNA SOM ÅT 3 MÅNADER HOMEOPAT MEDCIN MOT  BIHÅLORNA, blev bara värre och värre av medicinen. Hon var även till läkaren men kunde inte hjälpa till så mycket.

Men hon hade påbörjat en behandling med homeopat medicin, som gjorde att hon led över 3 månads tid. HON HÖLL PÅ ATT JOBBA PÅ SYMTOMEN. 

Kvinnan var inte så glad hon testar allt höll på bli galen blir aldrig bra då. Men går till läkaren hjälper inte ens. Men köper en burk till homeopat medicin och blev värre och värre då. Men måste andas genom näsan. Men blev täppt i näsan åt homeopat medicin.

Men hon har ingen aning vad som hänt med näsan, tills hon en dag bad mig om hjälp ,för att kika på symtomen. HON BLEV ALDRIG FRI BIHÅLEINFLAMATION.

JAG GAV GAV HENNE HJÄLPEN, och hon fick gå ner på DJUPET, för att hitta problemet hon led av.

DET TOG EN STUND ATT GÖRA INRE RESAN HON TITTADE GENOM SIN BARNDOM SOM HANDLAR OM HENNES PAPPA. 

Men hon mådde dåligt när hon tittade på barndomen ,när vi sitter vid bordet och bara pratar ,då känner hon hur allt BARA lossnar i hennes NÄSA. Hon får SPRINGA ut några gånger ,för att hämta papper för näsan bara RANN på henne. När hon kom hem var hon helt FRI från allt ,hon var överlycklig över att slippa problem med näsan.

Men ibland är det bra att gå ner på djupet, vi måste ta tag i problem , HÄNDER DET MYCKET MER. Jag gillar att jobba på djupet det går fortare över.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f324eab2427c49eb29cd0e21bf264194.jpgVi ser att folk kan äta så mycket av homeopat medicinen, och kan även där möta på någon ,SOM HAR INTE LÄST EN RAD UR EN BOK ,utan bara delar ut medicinen ,som det vore KARAMELLER.

DE HAR INGEN UTBILDNING ALLS BAKOM SIG.

Men folk återigen vet inget om de medlet ,för kan innehålla FARLIGA MEDEL ,som de delar ut bara hipp som happ . Det finns så många medel av den varan ,som folk inte ens FÅR TA HEM, utan det är bara HOMEOPAT SOM KAN det kan ta hem den varan.

Jag ser en del har delat ut preparat folk ska äta ,men har inte fått kunskap om vad som kan hända med dem, utan kan, DÅ UPPLEVER ATT FÅR UPP EN MASSA PROBLEM, som var inte beredd på.

JAG JÄMFÖR REIKI- HEALING ,jag har sett att folk får upp samma sak som Homeopat medicin ,jag ger Reiki- healing behandling.

DET FINNS SOM ARBETAR MED DUBBLA MEDEL OCH ENKLA MEDEL HOMEOPAT. 

JAG VET FOLK SOM JOBBAR MED DUBBLA MEDEL MÅR MYCKET SÄMRE FOLK FÅR PROVA PÅ DET. Men ger homeopat medicin mot det ena än det andra då, för att bli bra. Men har sett att en del fortfarande mår dåligt. Folk får jobba MER PÅ DJUPET ,eller vad jag kan kalla det. DET ÄR EN TUFFARE VÄG, för den som möter på det.

Jag har sett att det blir MYCKET TESTANDE även på enkla homeopat medel. Homeopat medel är lite snällare mot oss, än dubbla medlen. Folk måste testa fram varje medel ibland, kan ta längre tid, för att hitta kärnan till problemet.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 15027733_10154861273764155_8177249815111069003_n.jpg

JAG FICK HJÄLP FRÅN EN HOMEOPAT NÄR SESSAN SLUTAR ALDRIG ATT JAMAR  BÖRJAR LÖPA MER OFTA ÄN FÖRUT.  Jag GAV henne några gånger piller från homeopaten ,men det blev ännu mer fart på skriket ,för hon stod ofta ut i skogen och skrek ,så jag kände mig lite dum har grannar runt mig.

Ibland kan de ge till djuren för hon SLUTADmed de beteendet. Men katten kanske inte mådde så bra när hon stod där och skrek.

JAG VET ATT SVERIGE FÅR INTE TA IN OLIKA MEDEL NU. Jag har hört att folk får problem att ta in värsta homeopat medel.

FOLK SOM ÄTER HOMEOPAT MEDICIN kan få sina dagar lite upp och ner, men folk försöker hitta sina problem, och jag jämför det med Reiki-healing.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mikao-usui-reikins-grundare-kopiera.png

JAG HAR SETT ATT VI FÅR UPP MÖRKER OCH PROBLEM NÄR VI FÅR REIKI-HEALNG BEHANDLING. Vi får upp en massa mörker vi får upp då. Det är samma sak med Reiki healing. Jag minns en kvinna som kontaktade mig, hon hade påbörjat en behandling med homeopat medicin ,och får upp liknade problem som Reiki healing behandling ger då.

Jag förklarade för henne varför hon mådde, så dåligt ,JAG SÅG LIKHETER MED REIKI – HEALING BEHANDLING, att folk drar upp det vi har inom oss, men då måste den som lämnar ut medicinen tala om det för dem. JAG HAR SETT LIKHETER MED REIKI-HEALING OCH HOMEOPAT MEDICIN SOM FOLK TAR IDAG.

Jag minns så väl att hon blev fri från bihåleinflammation, men jag vet även som tittar på djupet OCH BÖRJAR OM MED HOMEOPAT MEDICIN FOLK FÅR TILLBAKA PROBLEMEN IGEN.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.