HÅR

Jag har sett att så många människor älskar långt hår. Men har svårt att behålla det på grund av olika orsaker. 

Ibland vill FRISÖREN FÖRÄNDRA dig men ni kanske önskar behålla HÅRET. Ni vill bara ha lite hjälp med att behålla ert VACKRA hår.

DE tänker inte så MYCKET på dig som kund utan de går till sig själv och det kan stöka till för den som bara vill fixa till lite grann ett SLITET hår.

Det kan ju sluta med att de klipper av HALVA HÅRET som ni inte önskade er utan kommer hem och är jättearg över ert besök hos frisören.

Men vad var det som hände när ni kom till frisörstolen? Frisören börjar titta igenom håret och hittar lite slitet här och där men vilken FÖRÖDELSE för dig som ville behålla ditt långa HÅR. 

Hur känner ni när ni kommer hem som har kämpat att behålla ert långa hår? Ni kanske gråter i kudden för frisören inte förstod ett dyft av de du EGENTLIGEN VILLE för du ville bara fixa till lite grann av ditt SLITNA hår.

Men frisören såg MER i ditt hår som gjorde det ännu värre för du tänkte bara toppa ditt hår för DU har hört att det är bra att toppa håret lite då och då.

Ni hade TILLIT till frisören men ni kom hem och kände världens underlag efter de besöket men hur tror du frisören kände sig? Kände ingenting utan tänkte bara klippa bort lite hår på dig, men du kanske mår så dåligt och SLUTAR att gå till frisören eller så hittar du på ANDRA lösningar för att BEHÅLLA ditt hår.

Det gäller att säga NEJ till frisören om ni ser att de tänker ta mer. Det handlar om DIG SJÄLV. Har de KLIPPT av för mycket det går inte ändra om. Det är viktigt att prata med dem även om de säger att hela håret är slitet för man se det på olika sätt. De kan ibland överdriva allt. Det kan finnas SLITNINGAR i hela håret från topp till tå. Ni kan ju inte snagga er.

De ska HJÄLPA er att BEHÅLLA håret och klippa lite grann. De kan ju titta igenom håret och ta lite grann där de verkligen ser att det är slitet.

Vilken lösning hittar vi? 

Ni SLUTAR att besöka frisören och BER vänner hjälpa dig när det riktigt krisar för att fixa till lite SLITET hår.

Men så slutar ni att gå till frisören för att behålla håret och SLUTAR att LITA på dem för att få lite LÅNGT HÅR som andra har.

Börjar FIXA håret HEMMA och SPRINGER inte till frisören för ofta.

Jag PRATAR FRÅN MIG SJÄLV nu för jag har jättelångt hår som jag får klippa i omgångar för det växer så snabbt mitt hår. Nu klippte jag det igen för det börjar nå ner till midjan.

Jag har inte besökt frisören på så MÅNGA ÅR och mitt hår växer så det knakar, så andra blir lite avundsjuk på min hårväxt. Jag kan klippa håret, men de växer ganska SNABBT ner för jag har ganska snabb hårväxt.

DET är ENKLAST  för mig att ha LÅNGT HÅR. Jag har inte använt mig av så MYCKET PRODUKTER som skadar håret. För det mesta så låter jag bli PRODUKTERNA för jag upplever att håret blir så fort fett av dem.

Jag SNURRAR UPP HÅRET i en knut med en HÅRKLÄMMA längst upp på huvudet när jag har tvättat HÅRET. Jag brukar ANVÄNDA 2 hårklämmor för att enklare snurra upp det. En längst upp och den andra bakpå huvudet.

Jag får VERKLIGEN VOLYM i håret och de blir även lite små lockar av det. Det kan man bestämma själv hur mycket lockar man vill ha. Är håret för blött då blir det mer lockar av det eller så tar det längre tid att torka det.

Jag köper mina hårklämmor på Glitter,  PLATTA klämmor som göra att det är enkel att använda dem. De är bara dem som har dem.

Men jag ser att det håller och behöver inte en ända sprej eller hårmousse. 

Volymen sitter kvar NÄSTA DAG och jag brukar sätta upp håret lite grann för att behålla volymen med 1 hårklämma. När jag släpper ut håret då är det VOLYM I HÅRET.

Jag vet att många FÖRSTÖR HÅRET genom olika blekningar. Jag har mest använt mig av toning den är väl snällast av dem alla. Jag har inte tonat håret för ofta låter håret vila lite grann.

Jag SER dem som har så HIMLA VACKERT hår, sedan har de börjat arbeta som frisör och då händer det ena än det andra med dem. Då vet man inte vart de slutar.

Det finns så mycket produkter som inte alls är bra för oss att använda. Men folk tänker inte så mycket på det för de MÅSTE HA den produkten fast de vet att de skadar håret.

Det FINNS en hel DJUNGEL AV  BALSAM  OCH HÅRSCHAMPON vi har svårt att välja rätt i den djungeln. Vi få med oss ett schampo som vi får klåda av eller så hittar vi ett annat schampo som vi trodde var BÄTTRE.

HUR ska vi hitta rätt i djungeln för vi är känslig på olika sätt men vi får hela tiden TESTA oss fram för att hitta igen favoritschampot.

I BUTIKEN och HÅRSALONGER finns det en hel drös med produkter vi får springa runt och hitta igen en favorit för att kunna TVÄTTA HÅRET.

Det GÄLLER att hitta rätt produkt bland alla dessa produkter för att SLIPPA hoppa runt.

Det finn så många olika priser på dem så det gäller att HITTA RÄTT eller så får vi börja BE om TESTER från butikerna för att slippa detta slöseri med schampon som kanske får kasta bort för nu kom klådan igen eller så blev håret platt eller så blev det något annat med håret som vi INTE GILLADE.

Men hur ska människor HITTA RÄTT bland alla hyllorna för de kan innehålla de vi INTE ALLS TÅL utan då kommer vi hem och är besviken den dagen för det fanns ändå ett hopp de expediten lovade oss. De är OMEDVETEN för de känner inte dig utan kanske blev det rätt den här gången eller ska jag gå någon annanstans nu.

Vilken TRIST VÄRLD vi lever i för när allt ska krångla tills sig för oss. Det är lika på HÄLSOKOSTAFFÄREN där finns det en djungel av olika schampon som vi kanske kan köpa om vi kan använda den varan eller så tål vi inte den ens utan får ut och titta igen och igen. Det handlar hela tiden om VEM VI ÄR eller vad vi tål, men alla schampon kan innehålla FARLIGA ÄMNEN  vi inte ens tål att ta i vårt hår eller ens nudda på kroppen. Men hur ska vi då göra vi måste tvätta håret såklart.

Hur ska vi tvätta håret om vi är så känslig för vi måste få rent hår vi kan ju inte gå ut med skitit hår.  OKEJ då tar vi en runda på stan igen för att se om vi hittar något schampo för nu vill vi verkligen hitta ett som passar oss som HANDEN I HANDSKEN. Hur hittar ni det????

Alla frågetecken får vi?

Men nu tar vi en runda till eller så måste jag testa och BESTÄLLA ett NYTT schampo på INTERNET för nu har håret blivit så dåligt och jag måste hitta ett perfekt schampo nu.

Kan det vara så enkelt att bara beställa på internet ett schampo????

Kan det finnas en lösning där? Nej såklart ni kan ha tur men ni kan måste börja RUNDVANDRINGEN där med. De kan lova ut så bra saker som inte alls håller för det är även där en djungel av medel.

De KAN LOVA fixa håret perfekt men de kan inte ens lova det för de har inte ens sett håret. Det är svårt att fixa till ett hår som farit illa för mycket utan det gäller att ge håret RÄTT produkt för att få håret att må bra.

Men de kanske måste låta HÅRET VILA från alla hårfärgningar när håret mår mycket sämre nu. Det kanske inte alls håller de lovar på internet för de har inte sett håret eller så finns det INTE så mycket SANNING i det.

Kunden ville bara fixa till sitt skadade hår och lovade att den kan fixa det med produkten.

De vet inte vad de innehåller alls utan de kan lova, men vem vet om håret kommer nu må bättre. Det är en djungel av alla produkterna som gör att kunden kan bli besviken på att de lovar för mycket. De tänker inte på kunden alls.

De kan LOVA att håret växer FORTARE och de kan lova att de fixade till de slitna håret men hur mycket sanningen ligger det i det. Men kunden vill bara FIXA till sitt hår.

Det är samma med balsamet för det gäller att hitta rätt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.