MELLAN LJUS OCH MÖRKER

Ibland hamnar man mellan ljus och mörker för inget går som man vill. Men då handlar det det är andra som lägger sig i hur mitt liv ska SE ut.

Men vem bryr sig om mig för jag tänkt mig en annan väg men de vill gärna lägga sig i och visa mig en ANNAN VÄG där ingen ens vill titta åt.

Men vad kan jag göra åt det sluta att prata med människor som visa mig fel väg för de  kan ju inte se mitt liv utan de ser bara FEL I MINA ÖGON.

Det slutar med kaos såklart för de vill inte ens lyssna på att jag har ett ARBETE utan de är SÅ ENKELT att lägga sig i och tycka och tänka över ens liv bara för jag nu valt bort en  man i mitt liv så ska andra lägga sig i den man jag har valt NU. 

Men VEM bryr sig OM mina tankar eller vilka känslor jag har för min TWIN SOUL TVILLINGSJÄL ingen såklart för de kan inte ens sätta sig in i våra problem de ser med sina ögon och jag ser med mina ögon och jag FÖLJER mitt HJÄRTA NU.

Det är meningen att vi ska leva ihop men de finns då folk som tycker och tänker om oss och jag får då glömma bort dem som lägger sig i utan då tar jag en annan väg och börjar STÄNGA AV DEM som inte gillar mitt val av man.

Men vem bryr sig om min kärlek de gör ingen för de tänker bara på sig själv eller vad andra ska tänka att nu har hon valt den mannen. Men vem kan SÄTTA SIG IN I MIG, ingen såklart utan de går enkelt att tycka och tänka om oss. Det går enkelt lägga sig i men de vet fortfarande inte vem vi är utan de tar allt i TOMMA LUFTEN SÅKLART.

DE kommer se vem som hade rätt när jag valde rätt man i livet.

Men ibland är det svårt när ANDRA inte förstår oss men vi har ett arbete och vi ska ha VÅR LÖN och de ska också ha sin lön. Det går enkelt lägga sig i när de inte vet hur det är med oss två.

Jag får ibland HÅLLA TYST eller ljuga för att inte ställa till mer men jag vet vad jag vill och vad jag tänker göra snart.

Men vem bryr sig om oss två för ingen vet något om TWIN SOUL eller TVILLINGSJÄLAR utan de kan inte ens något om PROTECTION så illa är det för oss.

Men vi känner varandra så vi kan ju inte ens tänka på vad andra TYCKER utan jag måste bara lyssna på dem som hjälper mig nu för att ro båten i hamn som det heter.

De kan inte förstå min kärlek utan hela tiden fick man vara tyst eller inte ens prata om det. Men hela tiden har jag honom inom mig och vill bara möta honom. Men de har ställt till problem på problem fast vi har en större uppgift att fylla.

Men jag bryr mig inte ens om det för jag har mitt MÅL I SIKTE för ibland får man hålla sig kall i vissa situationer när folk måste påpeka det  men helst av inte vill.

Det  KÄNNS som en  balans mellan mörker och ljus när de ställer till så mycket problem  för mig. Folk kan inte ens tänka klart har jag sett utan hela tiden möter jag på motstånd från dem för jag har valt den mannen.

Varenda dag har VARIT TUFF för mig ibland går inte prata med folk fast jag så gärna vill vara ärliga mot dem för att få dem att förstå oss. Men då kan de rycka på näsan åt det eller så förstår de inte att vi finns till utan kanske bara ler åt allt.

Jag har lärt mig att att ärlighet varar längs i livet men nu har jag fått börja KÄNNA AV människor vem jag kan prata med för att inte ställa till mer problem.

Men ni kanske har sett att jag har varit så arg på tvillingsjälar och twin soul men det är för att jag har så MYCKET PROBLEM för att möta på MIN BIG LOVE så jag har varit sjuk av det för inte en ända kotte tycks gilla det utan måste lägga sig i.

Jag har varit SÅ TRÖTT på andra som skriver om oss de kan inte ett dyft om oss för den kärleken är ju äkta men sedan har de missat mycket om oss för inget stämmer.

Jag blir mest less på allt och alla problem jag fick när jag mötte min BIG LOVE som hela tiden alla förskönar som de inte kan något om utan allt är så rosensött utan problem i livet och vi har så stor problem som ingen ville byta med mig.

Ni kanske blir less på mitt gnäll för hela tiden ska jag skriva om annat men så halkar jag in på det igen för då har jag retat upp mig igen. Det tär på mig för hela tiden sitter han i mitt huvud men andra vill bara förstöra för mig.

Jag har inte så lätt som andra skriver om tvillingsjälarna utan de har inte en enda sak rätt. De vet inte ens varför vi finns till. Sagor som jag kallar det. Nu är jag inne igen på detta för det har stökat till mitt liv som ingen kan förstå.

 Jag gnäller för att jag måste vänta och att andra inte förstår oss. 

Men så illa kan det kännas för mig som är född som PROTECTION som ingen kan sätta sig in i. Jag måste ha någon VID MIN SIDA som hjälper mig men så långt tänker inte folk utan vi har ju de här livet och vi har nu valt Sverige som ni ser.

Men det finn en del som fattar såklart men många kan jag inte prata med utan när han är här då är klart för oss.I LOVE YOU MY TWIN SOUL MIN TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.