PRINSEN

Ibland sitter vi och önskar oss de omöjliga för ingen kan möta på PRINSEN utan vi är som alla människor. 

Vi kan sitta och ÖNSKA oss fantastiska män men de är inte ens är föds.

Varför sitter vi och ÖNSKAR oss något som är omöjligt att hitta för vi är ju likadan och då måste de sitta och önska sig en fantastisk kvinna som är som handen i handsken.

Vi önskar oss en FELFRI som är svårt att hitta och hur ska vi finna honom? Det är ganska svårt för börjar vi titta på oss själva får de fråga samma sak för vi är inte lättare att leva med.

Vart kommer allt ifrån den perfekta mannen och kvinnan? Kanske kommer det från SAGORNA när vi sitter och läser om prinsen och prinsessan och hela kungariket.

För i alla sagorna är allt perfekt men i verkligheten kan vi inte önska oss den PERFEKTA mannen eller kvinnan för de finns inte ens till utan vi hamnar oftast i sandlådan för vi tycker inte samma sak.

Det handlar om oss för vi kan vara så olika som bär och passar inte alls ihop men dras till varandra på något sätt oftast lämnar man varandra för man passar inte ALLS ihop utan fortsätter att leta efter den perfekta mannen igen eller den perfekta kvinnan igen.

Men i verkligheten står vi även där och väntar som i sagornas värld att allt ska vara perfekt och kanske byter man för vi vill ha den perfekta mannen och sitter och ÖNSKAR oss igen en ny man men kan sluta på samma sätt.

För INGEN är perfekt har jag sett för vi kan vara olika som bär eller så passar vi hop men ändå önska vi det lilla extra i ett förhållande.

Vad kan det vara vi önskar i ett förhållande? Vi kvinnor har en förmåga att SLÄPPA ett förhållande när vi känner att vi inte mötte på rätt prins utan då letar vi igen eller så lever vi ensam för vi hittade inte prisen för inget stämmer överens som i sagornas värld för där levde de lyckliga i alla sina dar.

Men har vi med det sedan vi var lite tjej? Vem vet att vi är den sökande efter den perfekta KÄRLEKEN Vi får sitta och önska oss igen den perfekta mannen.

INGEN är perfekt måste passa in perfekt och hur ska vi hitta honom då?

Ibland får vi ge med oss i en relation även om det svider för ibland måste vi vika oss för att få FRED i relationen.

Hela tiden kan vi hamna i olika KONFLIKTER

Men så finns det kvinnor som är TYST men låter sitt förhållande flyta fritt utan problem eller bråk för de gillar inte alls konflikter.

Men du kanske har mött på ditt perfekta förhållande då eller så kommer du att BÖRJA syna förhållandet och börjar upptäcka både det ena än det andra i förhållandet och börjar att säga ifrån.

Kan förhållandet hålla då?

Ibland kan de hålla men hamnar OFTAST sandlådan för att göra upp med varandra eller så känner du dig oälskad mer än förut, men upptäcker att du får för lite uppmärksamhet.

Men då kommer det kanske uppdagas om du var gift med prinsen när du börjar att säga ifrån, men du kanske känner dig mindre älskad då, men börjar att känna dig mer oälskad och vill bara dra då ”men kan vi inte göra upp på ett fredligt sätt nu?”

Vart for kärleken vägen för vi önskade en perfekt man men vart finns han? Vi måste BÖRJA syna oss själva med för vi är inte hellre perfekt.

Det är svårt att se det men ingen är perfekt och oftast tror vi att vi hittar en perfekt man men så brakade det till för vi började VISA mer vem vi är.

För kvinnan idag är mer frigående på många sätt men önskar sig hela tiden en perfekt man men då måste vi först TITTA på oss själva för att hitta honom.

Hur är vi? 

Hur är vi till sättet?

Hur är mannen till sättet? 

Hur är mannen?

Jag tror att det lönar sig att titta på sig själv med för att FÖRSTÅ varför vi måste lämna varandra.

För ingen är vi lik och ingen tänker som vi tänker även i vårt hem kan det slå slint när vi möter på helt FEL man för allt kan vändas upp och ner för oss.

Varför vänds det upp och ner?

Vi är så olika till sättet så det går inte ens bo ihop men vi kan klaga på mannen för han stökade till för oss, men vi är så olika varför inte KOLLA igenom likheterna först för du kan ha lite tur att hitta honom men det handlar om dig med och inte honom.

För att vi leva ihop är det bra titta BÅDA två för att inte springa ifrån varandra och leta oss en ny partner. Annars är det lätt att vi blir less på varandra och lämnar varandra.

Egentligen finns det varken rätt eller fel i ett förhållande utan det handlar om OLIKHETERNA och det skulle vara bäst om vi hittade igen innan vi sätter barn till världen. För annars lämnar vi mannen för vi passade inte ihop plötsligt.

Varför såg du inte det från början om han var som du ville ha honom innan du skaffade barn. Nej vi kan vara FÖRBLINDAD av kärleken då och tror på att han kan förändra sig.

Jag ser att vi kan vara förblindade hela livet om vi tror på sagorna för där är alla perfekt men i verkligheten kan vi glömma bort för det är ett evigt sökande efter STORA KÄRLEKEN.

Kan reda ha honom inom dina väggar, men kanske blivit lite less på honom för han kanske ger för lite UPPMÄRKSAMHET eller är dålig på att hjälpa till.

Jag har sett detta länge vi sitter gnäller efter den perfekta mannen eller så männen tänker samma sak om kvinnorna, men de finns INTE på jorden.

Det är bra att skilja sig så snabbt som möjligt om du märker att olikheterna är för stor. Det slutar med att båda sliter ut sig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.