TILLITEN

Just idag känns som hela livet rasar som ett korthus när man får för mycket insikter då börjar man vakna upp mer och mer, men kan inte ändra på min insikt alls eller den varning som kom upp.

Men så är livet att man kommer på det långt efteråt när det är redan är försent och då är det EXTRA svårt att ändra på det.

VARFÖR såg jag inte varningen i tid eller tog till mig varningen på allvar men fick till mig lite annat fast idag ser jag den tydligt kan inte vända tillbaka nu.

Vad kan jag nu göra åt saken?

Jag måste bara ha TILLIT nu för annars går jag under om jag nu tänker negativt hela tiden för då kommer jag ingen vart.

Vad är det som gör mig så fruktansvärd lessen över allt som har hänt mig, hade jag för mycket tillit till min stora kärlek eller vad är det som gör mig så fruktansvärd lessen nu? Jo, insikten svider så mycket för jag såg inte VARNINGSKLOCKORNA då, men tog det som en klackspark.

Varför kan man inte lyssna på insikten nu nej jag kan inte vända tillbaka alls eller ändra på den utan måste fortsätta ha tillit eller TRUST som det heter, men ändå så gnager det i mig hela tiden varför såg jag inte varningarna?

Ibland är man blid och tänker inte på det utan bara följer med och vill inte se varningarna när det händer utan nu efteråt är jag bara BESVIKEN på mig själv. Har jag kunnat ändra på situationen när vi sitter så illa till, nej jag blundade för allt.

Vi är olika på många sätt och vi är KÄNSLIG på olika sätt och kan ta det mycket bättre och en del klara inte av det alls utan vill bara dra sig undan för de kan inte ta situationen vi sitter i utan vill kanske fly undan alla problem. Nu kan vi inte alls fixa till livet utan nu sitter vi i jättestora problem.

Varför inte bara följ med istället för att dra iväg bara för att vi sitter i en svår situation och varför klarar han inte av den? Vi måste ha lite tillit. Ibland måste saker och ting ta tid, men varför då smyga sig undan för att vi sitter i en risig situation nu. Det är mycket bättre att prata och ha lite kul mens vi väntar. Vi mår mycket BÄTTRE då.

Men vad tjänar man på det?

INGET för det gör mycket ondare att inte prata om problemet vi sitter i. Hur ska man kunna förklara det när vissa inte vill lyssna utan drar sig undan för nu klara jag inte av min situation utan jag mår inte alls bra av det utan måste ta en siesta eller bara dra ifrån allt nu.

Jag klara INTE av det nu och hur ska jag få till ett liv som jag sitter i nu? Det kan man fråga sig många gånger.

Men varför kan vi inte ha lite tillit till det vi sitter i och vänta in allt så vi får det att flyta mycket bättre och PRATA ut om situationen än att dra iväg?

Vi är olika som bär men jag GILLAR att prata ut och vill bara prata om allt för att kunna få till ett drägligt liv men vissa vill inte alls nu prata för allt verkar gå baklänges nu för allt känns som det har rasat som ett korthus nu för inget längre fungerar för mig.

Jag blir inte gladare av det utan bara mer sur på hela situationen som allt började så himla fint men nu sitter jag i SKILSMÄSSA som gör förbannat ont när vissa inte vill prata och lösa upp situationen. Vi har ont när vi sitter i skilsmässa för man känner sig död inombords.

Men saker och ting håller på att resas på djupet men vi sitter ändå i skilsmässa som gör oss sjuk för vissa klarar av det men vi klarar inte av det alls för vi född som TWIN SOUL TVILLINGSJÄL och då har vi mer problem än vad ni kan ana nu.

Jag måste ha TILLIT till honom och han måste krypa tillbaka.

Jag minns så väl när GREAT MASTER LADY NADA VARNADE mig att han håller på att krypa undan för han har antingen för ont eller mår dåligt och vill inte alls prata med mig.

Men jag såg inte signalerna då för jag trodde det var den andra twin soul som gömde undan mig men så var det inte. Jag skrev om när TVILLINGSJÄLAR GÖMMER sig, men det ringde inte en klocka alls i mig utan tog för givet att det var den andra som hade stökat till för mig. Jag förstod inte det då när jag ändå skrev ner från Lady Nada.

NU sitter jag i PROBLEM på grund av det men han har månen i skytten som har gjort mig illa berörd och arg på det och jag har månen i stenbocken och har solen i stenbocken och han har även solen i stenbocken.

Jag har retat mig på detta för de som har månen i skytten de kan dra när det ställer till problem för jag KÄNNER andra som har skytten i månen och sett samma sak.

Jag tog min BOK för att kolla på honom och såg att han har månen i skytten och stenbocken i solen men lite fler skyttar hade han.

När han mår dåligt då kommer inte stenbocken upp utan då kommer SKYTTEN upp och vad händer då jo han drar för nu klara jag inte av situationen alls.

Jag har SETT samma sak på en annan person jag känner väldigt väl gör exakt samma sak när det börja krisa då drar personen eller klara inte alls av att prata om det.

Men jag tänkte först när vi möttes på honom, men vilket TEAM två stenbockar och hur ska det sluta tänkte jag, två tjuriga personer eller vilken ska bestämma här?

Jag såg bara den bilden för jag känner mig själv väl och tänkte nu har jag fått en motståndare som kanske är starkare än mig, men tjurig som bara den har jag sett att han är. Han ger sig inte så snabbt och likaså jag. Vi GILLAR att KLÄTTRA för vi ger oss inte så snabbt.

Men det retar mig för jag har lärt mig att titta vart vi har MÅNEN för att förstå personen bra eller så tittar jag på Numerologi för att få en bra överblick. Han har då 5.an livsväg.

Jag är glad att jag tittade vart han hade månen för då kan jag enklare FÖRSTÅ honom. Men jag tänkte att det blir intressant att leva med en stenbock för att jag själv är stenbock.

Jag tänkte på en gång att han måste han vara JÄTTELUGN för jag är ju det. Men månen i skytten då vill de helst av allt ha kul eller inte alls prata problem. Han har enorm humor och känns kul att prata med till skillnad från mig som har tre stenbockar på raken. Det finns så mycket glädje i honom.

Vi kan bli lurad om vi bara tittar på där folk har solen i sitt tecken för det är månen som styr KÄNSLOBITEN i oss för jag har flera stenbockar men även i månen och det stämmer perfekt på mig hur jag blir när jag blir lessen eller sur. Jag vill gärna dra ner mig när jag inte får som jag vill och tjurig som bara den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.