HUR MÅNGA KVINNOR FAR ILLA IDAG?

Det kan man fråga sig idag hur världen ser ut nu för inget tycks vara heligt längre utan folk kör ner varandra i smutsen.

Nu har jag känt att MÅNGA kvinnor dras ner i smutsen idag för inget tycks längre hållas rent längre utan det ett stor mörkertal över hela landet. De har en massa problem.

Ska det få fortsätta såhär?

NEJ det ska inte alls fortsätta om jag fick bestämma.  Det verkar som allt är svårt att stoppa för folk verka leva i en annan tid där allt är möjligt att slå ner varandra lite hipp som happ.

Vart tog KÄRLEKEN vägen nu för ingen går ju säker nu.

Varför går det inte få slut på det en gång för alla så vi SLUTAR upp att skada varandra.

Men livet kan vara för kort för en del kvinnor när de möter på våldsmannen som kör ner dem i smeten, men så ser livet ut idag för INGET tycks längre  vara heligt.

Men livet är för kort för att köra ner varandra utan vi ska lära oss att TA HAND OM VARANDRA mer för att slippa bli utsatt för stora problem.

Det känns som det är rena cirkusen nu för ingen kan lita på den andre mer men så får det INTE fortsätta mer utan värna om varandra nu.

Vad är kärlek för er? Jag tror att du tänker samma sak som jag tänker. Att VÄRNA om KÄRLEKEN eller se till våra barn och barnbarn så de inte hamnar illa för ibland väckts väckarklockan till liv i oss för vi har bara ett liv att leva nu.

Även om vi tänker på tidigare liv så måste vi FOKUSERA på de här livet vi lever nu.

Men hur ska vi ändra om det?

Vi måste SE över våra familjer när tråkigheter händer i familjen eller så kommer det utifrån när det händer något tråkigt för de mötte på fel person vid fel tillfälle, men så illa kan det gå när världen ser ut som den gör idag.

För INGET är längre heligt utan vi har slutat att ge varandra kärlek eller så rår vi inte på världen därute för vi kan inte förändra andra människor.

Men vi måste värna SJÄLV över våra liv för att så ser det ut nu.

Det behövs bara att du går ut vid fel tillfälle på dygnet så kan vi möta på FEL sällskap som vi hade så mycket tillit till eller så blev vi snuvad på livet.

Men livet är för kärt för att kastas bort men hur många TÄNKER på dig?

Tänker vi på samma sak som andra människor tänker eller kör vi på samma sätt som andra gör utan att ändra oss alls.

Vem bryr sig om alla andra, hur skulle samhället se ut om vi BRYDDE oss om varandra hela tiden utan att hamna i klammer med människor vi inte alls vill möta på. Ibland kan de sluta illa om vi litar för mycket på människor idag för världen har aldrig sett ut såhär.

Vad kan vi ändra på?

Vi kan börja med oss SJÄLV för att lära oss att värna om varandra.

Stigen kan vara så smal att gå men FÖLJ den smala stigen för att hitta hem nu,

Vart hittar vi då?

På smala stigen kan vi hitta likasinnade människor men även kärleken finns medräknad för där tänker vi på varandra för att leva ett RIKT LIV. 

Vi ska HÅLLA oss till den stigen för att slippa bli utsatt för problem som kan sluta med att livet suddas ut som hade hela livsglädjen inom sig.

Att LEVA med LIVSGLÄDJEN inom sig är ett fantastiskt redskap att ta med sig på färden för nu måste vi ta till alla saker för att behålla livsglädjen inom oss.

I MÅNGA familjer finns det enormt mycket livsglädje men sedan kan den ta slut för de har glömt bort att behålla den.

Nu  ska vi ta tillbaka livsglädjen för att få till ett fungerande liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.