MAN OCH KVINNA

När jag lägger ut den här bilden då tänker jag på hur fantastisk allt är skapt. Vi har allt.

Ibland funderar jag många gånger på hur allt är SKAPT men det får man inte veta alls även fast man har dem nära sig men där är allt tyst.

Men tanken kommer ofta till mig hur allt har börjat men allt är så genomtänkt in i minsta DETALJ.

Hur allt kommer till det får man glömma bort men hur han skapade mannen och kvinnan de kan jag tänka hundra gånger om hur allt är så GENOMTÄNKT.

Han tänkte på att vi ska leva som man och kvinna men för att göra det då måste han skapa ALLT till oss så vi kan bilda familj med.

För vi måste ha en MAN för att föda ett barn men mannen får ställa upp för oss eller så lämnar vi mannen och skaffar oss en annan man för att föda ett nytt barn.

Det kan man tänka hundra gånger om dagen hur allt är så fantastiskt genomtänkt. 

Vi måste söka oss en man för att kunna få till ett FANTASTISKT LIV för annars får vi stora problem om vi nu vill föda ett barn.

Men då tänkte GUD till även där vi måste skapas som MAN OCH KVINNA har jag sett.

Jag måste födas som kvinna för att kunna möta på min tvillingsjäl som även där är det genomtänkt för att möta på min BIG LOVE, men SÅKLART är MAN.

För tvillingsjälar föds ju som man och kvinna för att kunna få till ett perfekt liv.

Även där är det genomtänkt när vi vill ha lite KUL med varandra, men även när vi måste få stor HJÄLP för vi är inte lik i kroppsbyggnaden utan kvinnorna hör väl till den svagare delen men de fixad även GUD till så vi kan leva ett perfekt liv ihop.

VI får stor hjälp av mannen för han är trots allt den STARKASTE av oss.

Nu när man tänker på allt då kan det snurra runt i mitt huvud, men hela tiden kommer jag fram till att allt är så perfekt när man får leva tillsammans med den MAN JAG ÄLSKAR, men även där har han tänkt till så vi kan hitta igen varandra.

Vi känner så stor passion för varandra men även där är det noga genomtänkt för vi föds som man och kvinna och alla twin soul tvillingsjälar föds som man och kvinna för vi ska få ett FUNGERANDE liv ihop.

Vi DRAS till den perfekta mannen och likaså för mannen dras till den perfekta kvinnan för att kunna bilda familj.

Eller så gillar de inte att skaffa barn men även ha nytta av varandra för vi är så olika där för mannen har ett ANNAT tänk än vad kvinnorna har och då är de även där perfekt att leva som man och kvinna.

Tänk vilken enorm tanke när man börjar och tänker på allt kommer till från första början och när man tänker på BARN då blir man ännu mer förvånad hur genomtänkt GUD måste ha varit när han ordnade till det för oss kvinnor för att vi ska få ha lite kul eller få mycket hjälp i livet.

Men tänk vilken UNDERBAR VÄRLD vi lever i om man tänker så lång hur allt är genomtänkt in i minsta detalj så vi kan föda ett barn.

Men då gav han oss kvinnor mannen för att få till ett perfekt familjeliv. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.